Gjensidige | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Gjensidige er et norsk forsikringsselskap. Selskapet tilbyr en rekke forsikringstjenester, inkludert skade- og livsforsikring, helseforsikring og pensjon. Gjensidige har et stort antall kunder og er et av de største forsikringsselskapene i Norge. De har et bredt utvalg av produkter, og deres mål er å tilby kundene konkurransedyktige forsikringstjenester.

Gjensidige er også kjent for å ha et sterkt fokus på kundeservice, og tilbyr rask og profesjonell hjelp til alle som trenger det. Gjensidige er et selskap med sterkt fokus på sikkerhet, og deres produkter er designet for å tilby kundene den høyeste sikkerheten. I denne veiledningen skal vi dekke alle former for kundestøtte som dette selskapet gjør tilgjengelig.

Gjensidige Telefon

Hvis du er på utkikk etter Gjensidiges kontaktinformasjon, har du kommet til riktig sted. Vi har lagt til telefonnummeret nedenfor som du kan bruke til å kontakte selskapet. Det er veldig viktig å ringe i åpningstiden for å få det beste resultatet, og medfølgende timeplan er der for å hjelpe deg med å finne ut av dette. Det er samme nummer som både privatpersoner og bedrifter kan bruke til å komme i kontakt med Gjensidig. Noen tjenester kan ha lenger åpningstid, så sjekk timeplanen for nøyaktig informasjon.

Kundeservice: 915 03100

Kundeserviceplan: Mandag-fredag 8-15.30 (Med unntak av enkelte tjenester som tilbyr utvidede kundeservicetider)

Andre kontaktmidler Gjensidige

Gjensidige tilbyr flere kontaktmetoder for kunder som ønsker å komme i kontakt med selskapet. Den første og raskeste måten er å bruke chatboten som er tilgjengelig nederst til høyre på deres nettside. For å bruke denne funksjonen må du først logge inn, noe som gjør det enkelt og raskt å kommunisere med noen fra Gjensidige. Det er også mulig å kontakte selskapet via telefon eller e-post, eller du kan sende dem et brev. Uansett metode du velger, kan du være sikker på at du får kvalitetsservice og at dine spørsmål vil bli besvart på en rask og effektiv måte.

Chatbot: https://www.gjensidige.no/

E-post

Hvis du ønsker å kommunisere med selskapet ditt på en direkte måte via e-post, er det stort sett ikke en enkel oppgave. Men det betyr ikke at det er umulig! Det finnes faktisk et par måter å gå fram for å kontakte selskapet via e-post. Dessverre er det ikke en offentlig e-postadresse du kan bruke til å sende en billett eller stille spørsmål om support. Men det betyr ikke at det ikke finnes andre måter å kontakte selskapet. Du kan få tilgang til supportteamet via live chat eller vanlige telefonnumre. Det er den enkleste måten å få kontakt med selskapet på og få løst dine problemer.

Kontakt skjema

For å sikre at du som kunde kan få den beste mulige opplevelsen, har Forsikring landbruk gjort det enkelt å kontakte dem ved hjelp av et kontaktskjema. Dette skjemaet, som du finner rett under, er en god måte å sende inn en klage eller kontakte selskapet på en profesjonell måte. Siden kontaktskjemaene i andre seksjoner krever at du først logger inn, er dette kontaktskjemaet en flott måte å komme i kontakt med selskapet uten å måtte logge inn.

Dette skjemaet er et kjærkomment verktøy som vil gi deg den beste og mest effektive kundeservicen som er tilgjengelig.

Kontakt skjema: https://www.gjensidige.no/kontakt-oss/forsikring-landbruk/skriv-til-oss

Nettside

Vi ønsker å gi våre kunder muligheten til å finne all den informasjonen de trenger på vår nettside. Vi har delt den inn i fire kategorier som gjør det enkelt å finne informasjon om de temaene som er relevante. I tillegg til å gi viktig informasjon om selskapet, vil du også finne nyttige detaljer om hvordan du kan kontakte oss. Vi synes det er viktig at våre kunder har tilgang til det som trengs for å løse sine vanskelige spørsmål, og med informasjonen som finnes på vår nettside håper vi at det blir enklere for deg å finne akkurat det du trenger.

Nettside: https://www.gjensidige.no/kontakt-oss

Kundeservice er avgjørende for å oppnå den beste opplevelsen. Det er viktig å følge kundeservicetider for å sikre at du får riktig hjelp når du trenger det. Timeplanene kan variere basert på hvilken avdeling du kontakter, men de følger som regel samme mønster. Ikke prøv å starte samtaler med deg selv eller ring uten å vente på svar. Dette vil bare føre til unødvendig frustrasjon og en dårlig opplevelse.

Kundeserviceplan: Mandag–fredag: 8–16 (15.30 sommertid)

Sosiale nettverk

Har du allerede forsøkt å kontakte bedriften på andre måter, men ikke fått svar? Det kan være lurt å sjekke ut deres sosiale nettverk da. Dette er ikke vårt første valg da det er en mindre brukt metode, men det kan være verdt å prøve. Du kan finne kontaktinformasjonen nedenfor. Vi anbefaler at du først prøver de andre metodene som er oppgitt, da de ofte er mest effektive. Det er forståelig at du ønsker å få svar på spørsmålene dine så raskt som mulig, og vi ønsker deg lykke til!

Facebook: https://www.facebook.com/GjensidigeNorge

Instagram: https://www.instagram.com/gjensidige/

Twitter: https://twitter.com/gjensidige

Youtube: https://www.youtube.com/gjensidigenorge

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/gjensidige

GjensidigeButikker

Realiteten er at alle kontaktmetodene vi har sett er fjerntliggende, men den beste måten å få god kundeservice på er å gå til en Gjensidige-filial.

De har mer enn 50 filialer over hele landet, og du finner en i de største byene i Norge. Så du bør ikke ha noen problemer med å finne et kontor nær deg. Likevel kan du bruke google maps for å finne hvilket kontor som er nærmest deg og gå dit.

For vår del vil vi angi de mest populære kontorene som helt sikkert er i nærheten av deg med adressen deres og hvordan du kommer deg dit.

Gjensidige forsikring ASA

Adresse: Schweigaards gate 21, 0191 Oslo

Gjensidige Drammen

Adresse: Strømsø Torg 4, 3044 Drammen

Gjensidige Hamar

Adresse: Torggata 72, 2317 Hamar

Gjensidige Haugesund

Adresse: Spannavegen 152, 5535 Haugesund

Gjensidige Bergen

Adresse: Sjøgaten 66, 5035 Bergen

Gjensidige Tønsberg

Adresse: Inngang B i, Anton Jenssens gate 2, 3125 Tønsberg

Gjensidige Ålesund

Adresse: Notenesgata 2, 6002 Ålesund

Gjensidige Otta

Adresse: Johan Nygårds gate 23, 2670 Otta

Gjensidige Ski

Adresse: Vestveien 18, 1400 Ski

Gjensidige i Molde

Adresse: Moldegårdsvegen 5, 6415 Molde

Gjensidige Indre Sunnmøre

Adresse: Bankgata 4, 6201 Stranda

Gjensidige Sykkylven / Bil forsikring

Adresse: Postboks 147, 6239 Sykkylven

Gjensidige Kristiansund

Adresse: Storgata 11, 6509 Kristiansund

Gjensidige Sogndal

Adresse: Parkvegen 11A, 6856 Sogndal

Gjensidige Surnadal

Adresse: Øravegen 4, 6650 Amfisentret

Gjensidige Trondheim

Adresse: Munkegata 21, 7011 Trondheim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *