Altinn | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Altinn er en sentral nettportal som er skapt for å gi en enkel og effektiv digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offendlige etater. Portalen er utviklet som en teknisk plattform som offendlige virksomheter kan benytte for å lage digitale tjenester som borgere og bedrifter lett kan nå og benytte. Altinn er et spleiselag og et omfattende samarbeid som strekker seg over alle offendlige virksomheter, og derfor skaper det en enkel og effektiv dialog mellom disse. Portalen tilbyr mange forskjellige tjenester, slik som å sende inn skattemeldinger, melde fra om endringer i selskapet eller å få en oversikt over alle papirer som er sendt til og fra offententlige myndigheter.

Altinn gjør det også enklere å holde oversikt over aktiviteter som skjer i det offendlige, og gir både bedrifter og privatpersoner muligheten til å ha kontroll over sine offendlige saker. Altinn er et nyttig verktøy for å forenkle kommunikasjonen mellom offendlige etater og næringsliv og private personer.

Altinn Telefon

Har du problemer eller tvil når du bruker Altinn? Hvis dette er ditt tilfelle, kan du kontakte selskapet for å løse alle dine tvil. For å gjøre dette, er den beste måten å gjøre det via telefonnummeret ditt. Du finner dette nummeret rett nedenfor og rydde opp i all tvil.

Kundeservice: 75 00 60 00

Selv om det ikke er angitt noen tidsplan på nettstedet, prøv å ringe i normal arbeidstid og ikke på helligdager eller veldig sene timer. Ellers kan det være vanskeligere å motta støtte eller svar på anropene dine.

Andre kontaktmidler Altinn

I tillegg til telefonnummeret har selskapet andre måter å kontakte det på og få svar på spørsmålene dine. Så la oss se alle sammen.

E-post

Det første du kan tenke deg er e-post. Og selv om det er mulig å kontakte via e-post, er det ingen spesifikk kontaktadresse. Så vi kommer til å gå med den andre kontaktformen for å forstå det bedre.

Kontakt skjema

Måten som lar oss kontakte deg på e-post er kontaktskjemaet ditt. Vi vil ikke sende en e-post direkte, men vi kan fylle ut skjemaet og motta svar samme dag eller i løpet av noen dager på vår forespørsel.

For å gjøre dette er det veldig enkelt, klikk på lenken som du finner rett under, og nederst vil du se en pil med teksten Skriv til oss, vi klikker der. Vi fyller ut skjemaet og det er det.

Kontakt skjema: https://www.altinn.no/hjelp/

Nettside

En annen måte å løse tvilen vår på er å besøke nettsiden deres og se de forskjellige delene den har. I den vil vi søke etter det som interesserer oss i søkemotoren, for å se om vi kan løse våre tvil uten å måtte kontakte altinn direkte. Den gode delen av altinn er dens enkelhet på nettsiden, som gjør det veldig enkelt å forstå all informasjonen og hvor du finner det du leter etter.

Nettside: https://www.altinn.no/

Nevn til slutt at du har en chatbot eller chat for å snakke med noen eller svare på de enkleste spørsmålene. Du finner dette ved å klikke på spørsmålstegnet på høyre side under nettsiden. Og her er en annen måte å kontakte eller gå direkte til seksjonen du leter etter og svare på spørsmålene dine.

Kontorer

Til slutt, uansett om du har et stort problem, kan du gå til kontorene de har for å se om de kan løse dine tvil eller problemer. Selv om de ikke er kontorer designet for å betjene kunder, kan du gå og spørre. Nedenfor gir vi deg alle Altinn-kontorene i Norge og hvordan du kommer deg til dem.

Altinn

Adresse: Lørenfaret 1c, 0585 Oslo

Altinn Regnskap AS

Adresse: Storgata 6, 3183 Horten

Alt Inn Inkasso AS

Adresse: Slåtthaugvegen 17, 5222 Nesttun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *