Sbanken | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Sbanken er Norges første nye nettbank. Banken kommer med en rekke nye og moderne funksjoner som skal gjøre det enkelt å håndtere økonomien. Det er enkelt å åpne konto, overføre penger og sette opp betalinger. Sbanken tilbyr også brukervennlige nett- og mobilbankløsninger, og er også tilgjengelig som app for iOS og Android.

Har et bredt utvalg av produkter, som inkluderer lån, spareprodukter, kredittkort, forsikringer og investeringsprodukter. Banken samarbeider med flere større institusjoner, som DNB, Eika og Nordea, for å gi sine kunder de beste tjenestene.

Sbanken tilbyr også omfattende kundeservice, som inkluderer et 24/7 kundeserviceteam. Banken er kjent for god og hurtig respons og høy kundetilfredshet. Og disse måtene å kunne kontakte banken og løse problemene våre på, er det vi skal se i denne artikkelen.

Sbanken Telefon

Det skal bemerkes at til tross for å tilby 24-timers kundeservice ved tap, tyveri eller behov for å kansellere et kort, er det bedre å ringe i åpningstiden for mer spesifikke og omfattende henvendelser. Ellers kan det hende at de ikke kan hjelpe deg utenom åpningstidene som vi nå vil se. Nedenfor finner du nummeret du skal ringe.

Kundeservice: 55 26 00 00

Åpningstider:

Mandag – fredag: 07:00 – 22:00 (Chat: 07:00 – 21:30) Bedrift: 08:00 – 16:00

Lørdag – søndag: 10:00 – 18:00 (Chat: 10:00 – 17:30)

Aksjehandel (ordretelefon 55 26 00 55)

Mandag – fredag: 08:00 – 16:30

Andre kontaktmidler Sbanken

Telefonen kan ikke alltid være løsningen på våre problemer. Enten har de ikke klart å svare på spørsmålene våre eller så trenger vi en annen form for kommunikasjon som inkluderer dokumentasjon, for eksempel på e-post. Her skal vi dekke alle disse andre måtene å kontakte sbanken på.

Selv før, fremhev at du kan bruke chatboten eller også kontaktskjemaet fra nettstedet når du har logget på. Så du finner den ikke før du logger på med legitimasjonen din. Og når du først har logget inn, kan du bruke disse to måtene å kontakte banken på.

E-post

I motsetning til mange andre selskaper som ikke har en generisk support-e-post, har vi hos sbanken det. Du finner den nedenfor. Selv om du fremhever viktigheten av å angi riktig emne, slik at e-posten blir besvart av riktig avdeling eller kontor og du ikke mottar et generisk svar uten å løse tvilen din.

E-post: kundeservice@sbanken.no

Nettside

Hvis du fortsatt har spørsmål, anbefaler jeg at du besøker siden deres for kontakt og ofte stilte spørsmål. Og nei, du trenger ikke lete etter den fordi du finner den nedenfor.

Nevn at det er forskjellige funksjoner som du ikke finner uten å logge inn. Så jeg anbefaler deg først å logge inn på sbanken for å se alle kontaktformer og alternativer du har, som chatboten som ikke er tilgjengelig uten å logge inn.

Nettside: https://sbanken.no/om-oss/kontakt/

Hvis du har hatt problemer med banken og det du ser etter er å sende inn en klage, kan du gjøre det via følgende lenke.

Klage: https://sbanken.no/om-oss/kontakt/reklamasjon-og-klage/

Sosiale nettverk

Til slutt kan du alltid prøve å kontakte dem på deres sosiale nettverk, som du finner nedenfor. Selv om dette er en mindre hyppig metode og en som vi ikke anbefaler hvis du ikke tidligere har brukt de tidligere og ikke har klart å få svar på spørsmålene dine. Følg dem på sosiale nettverk for mer oppdatert informasjon om eventuelle nye endringer.

Facebook: https://www.facebook.com/sbanken.ASA/

Instagram: https://instagram.com/sbanken/

Twitter: https://twitter.com/sbanken

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/sbanken/

Sbanken Kontor

Gå til nærmeste kontor for å få den beste kundeservicen. Selv om det kan være mye mer praktisk å ringe eller chatte med en arbeider, er realiteten at hvis du har et problem og ønsker å løse det, er det best å gå til et kontor, og helst til kontoret der du opprettet regnskap. Siden vanligvis prosedyrene må utføres på nevnte kontor og ikke i noen. Problemet med sbanken er at dette er umulig da det er en helt nettbank.

Vær oppmerksom på at sbanken er en nettbank. Derfor har den ikke forgreninger over hele Norges territorium. Det eneste kontoret du finner finner du nedenfor. Og det er heller bedriftsbygningen, så det er stor sannsynlighet for at de ikke tilbyr kundeservice på denne adressen personlig.

Sbanken ASA

Adresse: Folke Bernadottes vei 38, 5147 Fyllingsdalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *