Gardermoen Airport Hotel: Priser og hvor du kan finne | All informasjon

Gardermoen Airport Hotel er et utmerket hotell som ligger i utkanten av Oslo Lufthavn, Gardermoen. Dette hotelltilbudet er et godt alternativ for å bo på et komfortabelt og praktisk sted når du reiser til og fra Oslo. Her skal vi se nærmere på Gardermoen Airport Hotel og all informasjonen du trenger å vite om dette hotellet. Hvis du ønsker å foreta en reservasjon på hotellet, rett nedenfor finner du en knapp for å reservere på Booking.

Kjennetegn:

 • Vi tilbyr et rimelig hotell med en uformell stil som gir deg mer for pengene.
 • Romprisen starter fra kr. 900 kr inkludert frokost.
 • De har trådløst internett tilgjengelig på alle rom og fellesarealer, samt gratis parkering.
 • I tillegg tilbyr de transport til og fra flyplassterminalen hvert 20. minutt.
 • De åpner frokost kl. 04.00 og er tilgjengelig til kl. 09.30.
 • Rimelig parkering under tak og utendørs.
 • Flere velutstyrte møterom.
 • Trådløs internett på alle rom.
 • Velutstyrt trimrom.

Rom og priser

Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airport har flere forskjellige rom å tilby sine gjester. Gjestene kan velge mellom Standard, Superior, Business Class og Suite-rom, som alle tilbyr komfortable fasiliteter.

Standardrommene er romslige og komfortable, med moderne design og enkel innredning. Fra enkeltseng, flatskjerm-TV, skrivebord og gratis trådløs internettilgang.

Superior-rommene er større og mer eksklusive, med en dronningseng, en større flatskjerm-TV, et baderomsmøbel, et eget skrivebord og gratis trådløs internettilgang.

Business Class-rom er ekstra ekstrautstyr og enkeltsenger, en større flatskjerm-TV, bademøbler, skrivebord og gratis trådløs internettilgang.

Suitene er de mest luksuriøse romtypene, som har en separat stue og soverom, flatskjerm-TV, stort baderomsmøbel, skrivebord og gratis trådløs internettilgang. Uansett hvilket rom du velger, vil du få en komfortabel opplevelse som er verdt hver krone du bruker.

Prisene som vi for øyeblikket har kunnet finne for hovedrommene for 2 personer er følgende (Husk at prisene kan variere avhengig av tid på dagen og ukedagen):

 • Rom Standard 1.275 NOK
 • Rom Superior 1.667 NOK
 • Rom Superior med utsikt over rullebanen 1.827 NOK
 • Familierom 1.917 NOK
 • Juniorsuite 2.157 NOK

Dette er standarddagsprisene vi har klart å finne. Min anbefaling er at du ser på ulike datoer eller datoene som interesserer deg for å bestille. I følge vår undersøkelse ligger minimumsprisen vanligvis på rundt 900-1000 kroner for det enkleste rommet inntil 1500 kroner på dager med stor etterspørsel eller kort varsel.

Spesialpriser

Det er noen tilfeller der du kan velge redusert pris, hvis du oppfyller noen av følgende krav. Husk dette for å spare på oppholdet ditt og ikke betale så mye. Sakene som har redusert pris er:

 • Pris for statsansatte/militærpersonell
 • AAA-/CAA-pris
 • Tilbudspris
 • Honnørpris
 • Bedriftskonto-ID
 • Reisebyrå-ID

Andre fasiliteter

Hotellet har også et velutstyrt treningsstudio for de som ønsker å holde seg i form under oppholdet. I tillegg kan du slappe av i badstuen eller det tyrkiske badet etter en dag med reise.

For forretningsreisende har hotellet et konferansesenter med flere møterom og en utstillingshall. Senteret har et bredt utvalg av utstyr og tjenester, inkludert presentasjonsprojektorer og høyhastighets internettforbindelse.

Når det gjelder mat, tilbyr hotellet frokostbuffé i hotellets restaurant, som serverer internasjonal mat. Du kan også nyte en rekke spisesteder i hotellets restaurant eller terrassebar.

Kontaktinformasjon

Addresse: Henrik Ibsens veg (B, 2060 Gardermoen

Telefon: 67024000

Nettside: https://www.radissonhotels.com/

Andre brukeres meninger

Vi gir deg de meningene som vi anser som mest relevante om dette hotellet, og du trenger ikke se gjennom tusenvis av anmeldelser for å vite hvilke aspekter som er bra, og hvilke som ikke er så bra.

“Hotellet var svært rent og moderne. Beliggenheten var perfekt for min tid i Oslo, nær flyplassen og sentrum. Frokosten var også veldig bra.” – Anonym

“Personalet var svært hjelpsomme og imøtekommende. Rommet var komfortabelt og hadde alt jeg trengte. Anbefaler definitivt dette hotellet.” – Anonym

“Jeg hadde en fin opplevelse på Park Inn Oslo Airport. Rommet var rent og komfortabelt, og beliggenheten var praktisk for min reise til og fra flyplassen. Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet.” – Anonym

“Veldig bra hotell med fine rom, bra service og god frokost. Beliggenheten er også bra, nær flyplassen og sentrum.” – Kjell T.

“Jeg hadde et veldig fint opphold på Park Inn Oslo Airport. Rommet var komfortabelt og rent, og personalet var svært hjelpsomt og vennlig. Anbefaler dette hotellet.” – Ingrid B.

“Veldig bra opphold på Park Inn Oslo Airport. Rommet var moderne og rent, og beliggenheten var perfekt for å besøke Oslo. Personalet var også svært hjelpsomme og vennlige.” – Lars J.

“Jeg hadde et veldig komfortabelt opphold på Park Inn Oslo Airport. Rommet var stort og hadde alt jeg trengte, og beliggenheten var praktisk for min reise til og fra flyplassen. Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet.” – Guro P.

“Fantastisk beliggenhet, veldig nær flyplassen og sentrum av Oslo. Rommene var også veldig fine og rene. Personalet var hjelpsomme og vennlige. Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet.” – Øyvind H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *