Flyr | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Flyr AS (OSE: FLYR) er et norsk lavprispassasjerflyselskap som ble etablert i 2020 av Erik G. Braathen, tidligere administrerende direktør i det nå nedlagte norske flaggskipet Braathens. Med hovedkontor i Oslo og med operativ base på Oslo Lufthavn, Gardermoen, tilbyr flyselskapet flyreiser innenfor Norge og mellom Norge og europeiske fritidsdestinasjoner. Navnet Flyr er norsk for flyging. I juni 2021 ble Flyr utstedt et Air Operator Certificate av Luftfartstilsynet og den første flyvningen fra Oslo til Tromsø ble operert av en Boeing 737-800.

Ved slutten av 2021 hadde Flyr opptil 25 flyvninger om dagen og hadde mottatt sitt fjerde fly. Imidlertid rapporterte flyselskapet tap på € 16 millioner i tredje kvartal samme år etter at etterspørselen falt bak forventningene i kjølvannet av Coronavirus-pandemien. I oktober 2022 kunngjorde Flyr at de ville kutte vinterplanen med det halve for å spare nesten 40 millioner euro på grunn av betydelig redusert etterspørsel. Fra november 2022 var flyselskapet i ferd med å skaffe ytterligere midler fra investorer og sa at det ellers ikke kan garantere å opprettholde sin fremtidige drift, men det klarte ikke å nå den forespurte summen under første forsøk. Flyr uttalte også at de ville leie ut minst ett av flyene deres til et annet flyselskap for å forbedre deres økonomiske situasjon.

I denne artikkelen skal vi dekke alle former for kontakt og kundestøtte som Flyr har tilgjengelig for sine kunder. Så la oss se det, enten du har problemer eller tvil, kan du kontakte som følger.

Flyr Telefon

Du kan fortsette med telefonnummeret for kontakt med Flyr. Aunque en su página web no podemos contrar este número, si lo podemos ver en google maps y demás fuentes de información. Hvis du er en annen form for kontakt med fly og mottak, kan du finne et problem med telefonnumre.

Kundeservice: 40000063

Andre kontaktmidler Flyr

Vi kommer til å se ulike måter som finnes for å kontakte flyselskapet, og hvilken det anbefaler at vi bruker for å få best mulig kundeservice.

Det er viktigere enn siden, du er en pekepinn på nettet som viser at kundene har flere prioriteter for å få tilgang til en klient som er mer raskt og godt. Så la oss se dem.

Kontakt skjema

Måten vi kan finne på nettsiden deres og de selv skiller seg ut er chatboten, som du finner lenken rett nedenfor. Vi finner denne chatboten nederst til høyre på nettsiden, og vi kan bruke den til å kommunisere med kundeservice. Dette er tatt i betraktning kundeservicetidene som du også kan se nedenfor.

Som et så nytt selskap er det vanlig at det ikke har så mange former for kundestøtte som noen av konkurrentene. Likevel betyr det ikke at du ikke vil motta kundeservice. Så ikke nøl med å bruke chatboten og skriv dine spørsmål eller problemer for å motta svar fra supportteamet.

Kontakt skjema: https://flyr.com/kontakt-oss (Mandag til fredag fra kl. 08:00 til 16:00 – Lørdag og søndag fra kl. 10:00 til 18:00)

E-post

Du kan også kontakte via e-post i tilfelle du har problemer med et krav fra flyselskapet. Nedenfor finner du e-posten for å ta kontakt. Husk å legge til så mye informasjon som mulig, ditt saksnummer hvis du har det, flynummer og eventuell bevis eller dokumentasjon knyttet til flyreisen din.

E-post: Claims@flyr.com

Nettside

En annen svært nyttig informasjonskilde er kontaktsiden. Hvor du kan se all informasjon som Flyr gjør tilgjengelig for sine kunder. I tillegg kan du også finne en lenke til flyreservasjonen, for å se deres priser og fremtidige flyvninger tilgjengelig med dette flyselskapet. Jeg anbefaler at hvis du har problemer eller tviler, kan du bruke søkemotoren i menyen for å finne informasjon om det. Siden mange ganger har selskapene allerede svar på de vanligste spørsmålene eller situasjonene, og du vil kunne se hvordan du bør gå frem.

Nettside: https://flyr.com/kontakt-oss

Booking: https://flyr.com/booking

Sosiale nettverk

Du kan også bruke sosiale nettverk for å kontakte flyselskapet. Selv om det eneste stedet du sannsynligvis vil få kundeservice og litt støtte er på Facebook, har de andre sosiale nettverk tilgjengelig også. Og du kan finne dem alle rett nedenfor i tilfelle du trenger det.

Facebook: https://www.facebook.com/FlyrNorway

Instagram: https://www.instagram.com/FlyrNorway/

Twitter: https://twitter.com/FlyrNorway

Flyr AS

En av de beste måtene å motta kundeservice på er personlig. Derfor lar vi deg avslutte med informasjonen om kontoret ditt og et kart for å vite hvordan du kommer dit og får den kundeservicen du fortjener.

Addresse: Nedre Vollgate 5, 0158 Oslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *