Helthjem | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Helthjem er en av de største utfordrerne på det norske logistikkmarkedet. Vi leverer pakker, magasiner og aviser oftere, raskere og enklere enn noen andre distributører i Norge. Vi henter og leverer daglig mer enn 1,3 millioner produkter i hele Norge. Helthjem eies av Schibsted, Amedia og Polaris.

Vi i Helthjem tar vårt ansvar for miljøet på alvor og jobber kontinuerlig for å oppnå bærekraftig utvikling. Vi har lansert en rekke tiltak for å redusere karbonavtrykket og øke energieffektiviteten. Vi har også gjennomført en rekke kampanjer for å øke kundenes bevissthet om miljøvennlige produkter og tjenester.

Vi kommer til å se de forskjellige måtene å kontakte Helthjem support i tilfelle problemer med bestillingen din eller tvil om deres tjenester. Her kan du finne ulike måter å kontakte selskapet på og få den kundeservicen du fortjener.

Helthjem Telefon

Du finner telefonnummeret for å kontakte selskapet rett nedenfor. Du vil også kunne se timeplanen for å komme i kontakt med dem og løse eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha.

Enten tvil om tjenesten din, eller problemer med forsendelser fra dette selskapet.

Kundeservice: 400 64 009 (Hverdager: 07.00-17.00 – Lørdag: 08.00-15.00)

Andre kontaktmidler Helthjem

Dersom du ikke får svar på anropet ditt, finnes det alltid alternativer og ulike måter å kontakte Helthjem på, som vi nå skal se. Jeg anbefaler at du blir til slutten for å lære om alle typene og måtene som er tilgjengelige for å kontakte dette selskapet.

Og starter med en av de mest brukte vi har chatboten. Hvis du aldri har brukt denne formen for kundestøtte, har den blitt stadig mer populær og finnes i de fleste store selskaper. Det er som navnet indikerer, en chat som kommuniserer direkte med noen fra kundeservice for å løse dine tvil og spørsmål. Og i tilfelle det ikke kan løses, vil de angi informasjon om hvor du bør kontakte. Du finner lenken til chatboten nedenfor, nederst til høyre.

Chatbot: https://helthjem.no/

E-post

Når det gjelder e-post, fant vi dessverre ikke noe direkte kontaktskjema. Selv om vi kan bruke e-posten vår til å motta et svar gjennom chatboten, eller som vi vil se nedenfor.

Kontakt skjema

Der vi virkelig kan bruke e-posten vår til å motta svar i den, er med kontaktskjemaet. For å gjøre det så enkelt som mulig har vi lagt igjen lenken under der du kan finne og fylle ut skjemaet.

Fremhev viktigheten av å fylle den ut med riktig informasjon og angi også emnet og alternativene som angir det mest passende for problemet eller spørsmålet ditt. Siden det er et grunnleggende aspekt å motta svar fra riktig avdeling eller person. Husk også at med e-post og med skjemaet er responstiden tregere enn når du ringer eller bruker chatboten. Du kan vente alt fra en dag til flere dager på svar.

Kontakt skjema: https://helthjem.no/kontakt-oss

Nettside

En annen grunnleggende del som jeg anbefaler at du konsulterer hvis du ikke har gjort det ennå, er siden med vanlige spørsmål. Hvor finner du svaret på de aller fleste tvil og problemer. Her er det all informasjon fokusert på Helthjems kunder og brukere slik at de kan løse mange problemer uten å måtte kontakte kundeservice. Eller om nødvendig vet hvor du skal kontakte. Så jeg anbefaler deg å sjekke det ut, så gir vi deg lenken nå.

Nettside: https://helthjem.no/faq

Sosiale nettverk

Som mange bedrifter i Norge har Helthjem forskjellige sosiale nettverk. Og med en av dem, Facebook, har de også kundeservice. Så du kan kontakte gjennom deres Facebook-side som du finner nedenfor, og også motta støtte fra selskapet. Operasjonen er veldig lik chatboten. Og det er alltid greit å ha andre alternativer i tilfelle du ikke får svar i de forrige. Likevel etterlater vi deg med Facebook-kontoen hans og forskjellige sosiale nettverk som du også kan finne Helthjem.

Facebook: https://www.facebook.com/helthjem/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/helthjem/

Instagram: https://www.instagram.com/helthjem/

Kontor

Til slutt gir vi deg adressen og et kart over hvordan du kommer deg til kontoret hans. Selv om det er sannsynlig at det ikke er noen generisk kundeservice, kan det for enkelte spesifikke tilfeller være et bedre alternativ å møte personlig på kontoret ditt. Så vi gir deg informasjonen.

Addresse: Akersgata 55, 0180 Oslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *