Allente (Canal Digital) | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Canal Digital er en av de ledende leverandørene av digitale TV- og bredbåndstjenester i Norden. Digital kanal tilbyr i stor variasjon av TV-kanaler, HD-kanaler og bredbåndstjenester, inkludert IPTV-tjenester. Canal Digital har et omfattende utvalg av tilgjengelige kanaler, inkludert kommersiell, underholdning, sport, film og nyheter. Digital kanal tilbyr også ulike pakker med innhold, slik at kundene kan tilpasse sitt TV-abonnement til deres behov og ønsker. Digital kanal tilbyr også et bredt utvalg av bredbåndstjenester, inkludert fiberoptisk, VDSL og ADSL.

Canal Digital har fusjonert med Viasat og de har i fellesskap skapt Allente. Av denne grunn vil du fra nå av se at vi omtaler Canal Digital som Allente. Så la oss se hvordan du kan kontakte støtten til dette selskapet og motta den beste kundeservicen.

Allente (Canal Digital) Telefon

Du kan finne to telefonnumre for kundestøtte i Allente. Den første er mer generisk og den andre er designet for mer kundeservice. Så jeg anbefaler at du prøver å ringe en av dem, og hvis du har problemer kan du alltid ringe det andre nummeret for å se om du får svar eller kundeservicen du lette etter.

Vi har lagt til timene slik at du vet hvilke tider du kan ringe for kundeservice. Så respekter timeplanen som du finner nedenfor.

Kundeservice: 815 800 22 (Hverdager: 9-20 – Lørdager og søndag: 10-18)

Alternativ kundeservice: 915 06 070

Andre kontaktmidler Allente (Canal Digital)

Med nye teknologier og bruken av internett har nye former for støtte dukket opp fra selskaper for å lette denne viktige delen for kundene deres og løse eventuelle tvil. Og nå skal vi se hva disse metodene er for å kontakte selskapet og løse problemene våre.

Den første vi skal nevne er chatboten, siden den er den enkleste å bruke og finne. Enhver del av nettsiden din finner du denne chatten nederst til høyre på skjermen. Det er så enkelt som å klikke på det, og en chat åpnes for deg. Skriv meldingen din, og nå gjenstår det bare å vente på svaret. I tilfelle det er et komplekst svar eller at du trenger dokumentasjon, vil du motta en kontakt-e-post for å fortsette samtalen på den måten.

Chatbot: https://www.allente.no/

E-post

En annen ganske vanlig måte er via e-post, selv om det er noe tregere å motta svar enn chatboten. I dette tilfellet kan du vente 1-3 dager før du mottar svar eller mer. Avhengig av når du skriver e-posten til support.

Nevn at det er svært viktig å angi emnet i e-posten med nyttig og lett identifiserbar informasjon som spørringen handler om for å få raskere svar. Nedenfor finner du e-posten du skal kontakte.

E-post: kundeservice@allente.no

Kontakt skjema

De har også et kontaktskjema for å kontakte Allente. Selv om det i dette tilfellet er designet for kunder, og du må først logge inn for å fylle ut skjemaet. Her er det veldig viktig, på samme måte som e-posten, å angi emnet eller alternativene som skjemaet tilbyr korrekt. Ellers kan du havne på feil avdeling og ikke få god respons.

Angi også all informasjon relatert til problemet ditt, for eksempel ordrenummer, kundenummer eller informasjon som du kan finne, og gjør det lettere for support å finne problemet.

Chatbot: https://logon.allente.tv/static/sso/login-username?clientId=mypage-cdno

Nettside

Fortsatt i tvil? Ikke bekymre deg. Du kan fortsatt finne svar på alle spørsmålene dine takket være følgende lenke som vi legger igjen nedenfor. I kundeserviceseksjonen kan du finne all informasjon om spørsmålene som brukere har og svaret på hovedproblemene du sannsynligvis har. Siden de vanlige problemene alltid er de samme, kan du finne svaret her eller hvilke skritt du bør ta for å løse det. Så ikke nøl med å se på den for å se om du kan løse alle problemene dine uten å måtte kontakte Allente support.

Nettside: https://www.allente.no/kundeservice/

Sosiale nettverk

Allente tilbyr også kundeservice gjennom et av hans sosiale nettverk, Facebook. Som et sosialt nettverk også designet for bedrifter og som tilbyr nyttige funksjoner for å betjene kunder, nevner Allente også at vi kan bruke dette sosiale nettverket til å kontakte dem og motta svar på spørsmålene våre. Likevel kan det hende du ikke får noen svar på de andre sosiale nettverkene, men du kan fortsatt finne dem alle nedenfor. Enten for å finne mer informasjon eller prøve å kontakte selskapet gjennom en av dem.

Facebook: https://www.facebook.com/allentenorge

Instagram: https://www.instagram.com/allentenorge/

Twitter: https://twitter.com/allentenews

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/allente-nordic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *