Flybuss Trondheim Værnes: Timer og Priser | All Informasjon du Trenger

Flybuss Trondheim er en bussrute som tilbyr transport mellom Trondheim lufthavn Værnes og Trondheim sentrum. Ruten er drevet av Unibuss og tilbyr en praktisk og pålitelig transporttjeneste for reisende som ønsker å komme seg til og fra flyplassen.

For å gjøre det enklere for reisende å planlegge reisen, vil vi i denne artikkelen dekke alt du trenger å vite om ruter, priser, avganger og rutetider for denne bussen til Værnes lufthavn, med lenker til alle nettstedene der du kan sjekke og kjøpe billetter.

Med Flybuss Trondheim FB73 kan reisende være trygge på at de vil komme til flyplassen i tide for sitt fly. Med pålitelige busser og hyppige avganger, er dette en av de beste måtene å komme seg til og fra Trondheim lufthavn Værnes. All informasjon om rutetider og priser er tilgjengelig på nettstedet til Flybuss Trondheim, noe som gjør det enkelt for reisende å planlegge turen sin på forhånd.

Selv om vi vil fokusere på flybussen VÆRNES EKSPRESSEN, finnes det også andre busslinjer fra flyplassen eller fra Trondheim til flyplassen som drives av AtB:

Bussholdeplassen ligger 4 minutters gange fra terminalbygningen. Prisene varierer avhengig av din endelige destinasjon. En enkeltbillett bestilt på forhånd kan koste mellom 42 NOK og 210 NOK. Sjekk alle priser her. Det er flere måter å kjøpe billett på: gjennom AtB Mobil App, om bord til sjåføren, via SMS, blant annet. Se mer informasjon her.

En annen alternativ måte å komme seg fra Trondheim til flyplassen på er toget Trondheim – Værnes. Det eneste problemet er hvis det er langt til Trondheim jernbanestasjon, men hvis dette ikke er tilfelle, eller hvis du vil vite mer om dette alternativet, kan du lese guiden vår ved å klikke her.

Flybuss Trondheim ruter

La oss ta en titt på alle stoppene på denne flybussen, som er FB73-linjen som drives av Unibuss. Nedenfor finner du også en lenke for å sjekke rutetidene og finne ut mer informasjon.

Ved noen anledninger kan det være noen stopp som ikke vises på Google Maps med ruten, så vi anbefaler å bruke den offisielle nettsiden til Vaernesekspressen for å se alle stopp og rutetider for hver buss. Hvis du ikke vet hvor hvert stopp ligger, ikke bekymre deg. Nedenfor kan du se alle holdeplassene sortert med adresse, et kart og et bilde slik at du vet hvor du skal vente på bussen. Jeg håper du finner det nyttig.

Nidarvoll Skole

7037 Trondheim

Omkjøringsveien Nardo

7032 Trondheim

Voll Studentby

7048 Trondheim, Norge

Moholt Studentby

7050 Trondheim, Norge

Østre Berg

7050 Trondheim, Norge

Berg Studentby

7051 Trondheim, Norge

Lerkendal Gård

7034 Trondheim, Norge

Scandic Lerkendal Hotell

7031 Trondheim, Norge

Hesthagen

7030 Trondheim, Norge

Studentersamfundet

7030 Trondheim, Norge

Nidarosdomen

7013 Trondheim, Norge

Dronningens Gate

7011 Trondheim, Norge

Søndre Gate Regionbuss

7010 Trondheim, Norge

Bakkegata

7042 Trondheim, Norge

Solsiden

7042 Trondheim, Norge

Buran

7068 Trondheim, Norge

Rønningsbakken

7068 Trondheim, Norge

Dalen Hageby

7044 Trondheim, Norge

Strindheim

7044 Trondheim, Norge

Gildheim

7044 Trondheim, Norge

Leangen

7044 Trondheim, Norge

Ranheim Fabrikker E6

7054 Ranheim, Norge

Leistadkrysset

7560 Vikhammer, Norge

Trondheim Lufthavn

7502 Stjørdal, Norge

En annen alternativ måte å komme seg fra Trondheim til flyplassen på er toget Trondheim – Værnes. Det eneste problemet er hvis det er langt til Trondheim jernbanestasjon, men hvis dette ikke er tilfelle, eller hvis du vil vite mer om dette alternativet, kan du lese guiden vår ved å klikke her.

Rutekart

Flybuss Trondheim har flere ruter som dekker ulike områder i Trondheim. For å finne ut hvilken rute som passer best for deg, kan du sjekke rutekartet på nettsiden til vaernesekspressen. Rutekartet viser alle holdeplasser og ruter i Trondheim, slik at du enkelt kan planlegge reisen din. Du finner knappen med direkte lenke til siden nedenfor.

Avgangs- og ankomsttider

For å finne ut når neste buss går, kan du sjekke nettsiden til vaernesekspressen eller andre plattformer som for eksempel google maps. Her finner du oppdaterte avgangs- og ankomsttider for alle Flybuss Trondheims ruter.

Det er viktig å merke seg at bussene kan bli forsinket på grunn av trafikk eller andre uforutsette omstendigheter. Det anbefales derfor å være forberedt i god tid før bussen ankommer holdeplassen.

Ruteendringer

Flybuss Trondheim kan gjøre endringer i rutene sine fra tid til annen. For å være oppdatert på eventuelle endringer, kan du sjekke Vaernesekspressen sin nettside eller laste ned appen Moovit. Her vil du finne all informasjon om eventuelle endringer i rutene eller avgangs- og ankomsttider.

Dersom du har spørsmål om ruteendringer eller andre ting knyttet til Flybuss Trondheim, kan du ta kontakt med Unibuss på telefon eller e-post. Kontaktinformasjonen finner du på deres nettside.

Flybuss Trondheim priser

Prislister

Flybuss Trondheim tilbyr ulike priser avhengig av passasjerens alder og type reise. Prisene kan variere avhengig av flere faktorer, for eksempel avstand og tidspunkt på dagen. For å finne ut den nøyaktige prisen på reisen din, kan du sjekke prislistene på den offisielle nettsiden som vi gir deg i den blå knappen like nedenfor.

På tidspunktet for kontrollen er prisene som følger:

ReisendeFull FlexLavpris
Voksen249 kr199 kr
Student189 kr139 kr
Honnør159 kr109 kr
Barn (4-15)159 kr109 kr
Disse prisene ble gjennomgått og verifisert manuelt. Det er imidlertid mulig at prisene kan variere fra tid til annen på grunn av flybusselskapets beslutning. Vennligst sjekk prisene på det offisielle nettstedet nedenfor.

Hva er forskjellen mellom Full Flex og Lavpris?

Full Flex: FLEX billetten er gyldig 15 dager før og etter kjøpt reisedag.

Lavpris: Billett kan ikke endres. Gyldig 2 timer før og 10 timer etter kjøpt avgangstid

Pris for voksne
Pris for Student
Pris for Barn (4-15)
Pris for Honnør

En annen alternativ måte å komme seg fra Trondheim til flyplassen på er toget Trondheim – Værnes. Det eneste problemet er hvis det er langt til Trondheim jernbanestasjon, men hvis dette ikke er tilfelle, eller hvis du vil vite mer om dette alternativet, kan du lese guiden vår ved å klikke her.

Betaling

Flybuss Trondheim godtar betaling med kontanter eller kort. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på nettet eller i billettautomater på flyplassen. For å unngå køer og forsinkelser, anbefales det å kjøpe billetten på forhånd.

Passasjerer som kjøper billetter på nettet, kan velge mellom å skrive ut billetten eller å vise den på mobiltelefonen. Det er også mulig å kjøpe billetter på bussen, men det kan være dyrere og det kan også være begrensninger på betalingsmåter.

Hvor lang tid tar det å reise med Flybussen Trondheim?

Værnes Ekspressen når sentrum på 30-35 minutter og stopper foran flere hoteller. Hvis du er på holdeplassen nærmest flyplassen, er reisetiden 20 minutter fra Leistadkrysset.

På den annen side, hvis du er på den lengste holdeplassen fra flyplassen, er reisetiden 1 time og 10 minutter fra Nidarvoll skole.

Hvor skal du parkere bilen for å ta Flybussen Trondheim?

La oss se hvordan du kan parkere bilen for å komme deg til flyplassen med flybussen. For å gjøre dette vil vi fokusere på de første busstasjonene som ligger i sentrum av Trondheim og der hovedbusstasjonen ligger. Siden det er den mest brukte stasjonen og den med flest ombordstigninger. I tillegg har de andre bussholdeplassene, mange av dem har åpne felt i nærheten eller ligger på veien, hvor det kan være mye lettere å parkere.

Så la oss se hvor du kan parkere i Trondheim sentrum uten problemer.

Hvordan kjøpe billett

Billettautomater

Det er mulig å kjøpe billett til Flybuss Trondheim på billettautomatene som finnes på flyplassen. Disse automatene er enkle å bruke og tar både kontanter og kort som betalingsmiddel. Følg instruksjonene på skjermen for å kjøpe billett.

Nettbutikk

En annen måte å kjøpe billett på er via nettbutikken til Flybuss Trondheim. Besøk nettsiden og velg ønsket reisedato og -tidspunkt samt antall billetter. Betaling skjer enkelt og sikkert med kort.

På bussen

Dersom du ikke har kjøpt billett på forhånd, kan du også kjøpe billett direkte på bussen. Vær oppmerksom på at det er kun kortbetaling som aksepteres på bussen.

Det er viktig å merke seg at prisen på billett kan variere avhengig av kjøpskanal og tidspunktet for reisen. For å være sikker på å få den beste prisen, anbefales det å kjøpe billett på forhånd via nettbutikken eller billettautomatene.

Flybuss Trondheim og tilgjengelighet

Rullestolbrukere

Flybuss Trondheim er tilgjengelig for rullestolbrukere. Det er tilrettelagt med rampe og plass for rullestoler på bussen. Rullestolbrukere kan også få assistanse ved påstigning og avstigning. Det er viktig å merke seg at det kun er plass til en rullestol på hver buss, så det er anbefalt å kontakte Flybuss Trondheim på forhånd for å reservere plass.

Barnevogner

Barnevogner er tillatt på Flybuss Trondheim, men det er viktig å merke seg at det er begrenset plass til barnevogner på bussen. Det er anbefalt å slå sammen barnevognen og plassere den i bagasjerommet for å frigjøre plass inne i bussen. Det er også mulig å ta med en sammenleggbar barnevogn som håndbagasje.

Bagasje

Passasjerer kan ta med seg inntil to kolli bagasje på Flybuss Trondheim. Det er begrenset plass til bagasje på bussen, så det er viktig å merke seg at større gjenstander som sykler og ski må reserveres på forhånd. Det er også mulig å ta med seg håndbagasje på bussen, men det er begrenset plass til dette og det må plasseres under setet eller i hattehyllen.

Kundeservice

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om Flybuss Trondheim, kan du kontakte kundeservice på telefon eller e-post. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor:

KontaktinformasjonÅpningstider
Telefon: (+47) 46 84 22 18Hverdager mellom klokken 08:00 – 11:30 / 12:00 – 16:00
E-post: vaernes@unibuss.noHverdager mellom klokken 08:00 – 11:30 / 12:00 – 16:00

Ofte stilte spørsmål

Her er noen av de vanligste spørsmålene som kundene stiller om Flybuss Trondheim:

 • Hvor kan jeg kjøpe billetter?
  Du kan kjøpe billetter på nett, på flyplassen eller om bord på bussen.
 • Hvor mye koster en billett?
  Prisen varierer avhengig av reisemålet og om du kjøper billetten på nett eller om bord på bussen. Du kan finne mer informasjon om priser på Flybuss Trondheims nettside. Dette kan du gjøre her.
 • Hvor ofte går bussene?
  Bussene går med jevne mellomrom hele døgnet, med hyppigere avganger i rushtiden. Du kan finne mer informasjon om rutetider på Flybuss Trondheims nettside. Prisen på Full Flex er vanligvis rundt 249 kr og 199 kr på Lavpris hvis du kjøper billetten på nettet. Uten rabatter for blant annet Student eller Honnør, hvor prisen er redusert til 189 kr for Full Flex og 139 kr for Lavpris.
 • Hvor lang tid tar det å komme seg til flyplassen?
  Reisetiden avhenger av hvor du går på bussen og trafikkforholdene. Du bør beregne minst en time til reisen. Reisetiden fra Trondheim sentrum er 35 minutter. Fra første holdeplass tar det ca. 1 time og 10 minutter.
 • Hva skjer hvis jeg mister bussen min?
  Hvis du mister bussen din, må du kjøpe en ny billett for neste buss. Flybuss Trondheim har ingen refusjonsordning for tapte billetter eller forsinkelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *