Tog Trondheim – Værnes (Trondheim lufthavn)

Hvis du vil komme deg fra Tronheim til Trondheim lufthavn, også kjent som Værnes, må du ikke gå glipp av denne guiden. Vi vil fokusere på den beste måten å komme seg mellom disse punktene på, nemlig med tog. Samtidig kan du finne andre alternativer, prissammenligninger og mye mer. Slik at du vet hva som er det beste alternativet for deg, og du kan reise på den raskeste og mest komfortable måten fra denne byen til flyplassen eller omvendt.

Hvis du er ute etter det raskeste og billigste alternativet, er toget definitivt det beste, spesielt hvis du er i nærheten av Trondheim S, som er avgangsstedet. I så fall kan du enten ta RE70, som trafikkeres av SJ Nord, eller F7. Dette er de to togene som tar deg til flyplassen eller tilbake til Trondheim på bare 35 minutter.

Alternativt finnes det busser, blant annet buss 311 eller Flybuss Trondheim Værnes. Men det er bare buss 311 som virkelig er så rask. Og bussen er et interessant alternativ, avhengig av avreisested, hvis det er nærmere enn å gå til Trondheim sentralstasjon. Prisene kommer vi tilbake til senere. Hvis du ønsker å bruke buss, kan du se vår guide til Flybuss Trondheim Værnes ved å klikke her.

Tidsplaner

Nå som du vet reisetiden, trenger du bare å vite når neste tog går til flyplassen eller tilbake. For å gjøre dette har vi tatt med RE70-tabellen nedenfor, som du kan se først med avgang fra Trondheim og deretter fra Værnes. Og nedenfor har vi også tatt med rutetabellen for F7-toget, som bare har to daglige avganger, og det har vi gjort fordi det ikke finnes noen tilgjengelig rutetabell. Så hvis du reiser veldig tidlig eller veldig sent, kan F7-toget være det beste alternativet.

Som du kan se, går det vanligvis en avgang hvert 30. minutt på RE70-linjen, og i noen tilfeller hver time når det er færre passasjerer og mindre etterspørsel. Det betyr at du faktisk kan komme deg på et tog med noen minutters mellomrom. Vi anbefaler også at du bruker knappen nedenfor for å se de neste togene som går når du ønsker å gå på toget og se rutetabellene i sanntid med ruteplanleggeren.

R70 Trondheim – Værnes:

R70 Værnes- Trondheim:

Du kan se rutetabellene i PDF-format ved å klikke her.

Trondheim S – Værnes (Trondheim lufthavn) F7:

Stopp Mandag til fredag
Trondheim S 07:49, 23:05 07:58, 23:05
Værnes 08:23, 23:36 08:23, 23:36

Værnes (Trondheim lufthavn) - Trondheim S F7:

Stopp Mandag til fredag -
Værnes 06:43, 21:48 06:43, 21:48
Trondheim S 07:15, 22:13 07:15, 22:13

Sjekk rutetabellene for de andre toglinjene som også kan være nyttige hvis det i ditt tilfelle er andre linjer enn RE70 som foretar denne reisen. Se rutetabeller for alle toglinjer ved å klikke her.

Sjekk rutetabellene i sanntid med følgende lenke, sterkt anbefalt før du går til toget, for å se eventuelle forsinkelser eller endringer som kan oppstå som ikke gjenspeiles i rutetabellene vi har sett.

Priser

Prisen på togbilletten er også svært billig, bare 43 kr for en enkeltreise. Det eneste problemet er at de ikke har sesongkort hvis du reiser mye til flyplassen. Men ellers er prisen svært konkurransedyktig, og mye billigere enn Flybuss. Den eneste prisen som kan være lik, er hvis du bruker en lokalbuss fra Trondheim eller Stjørdal, og da er prisen vanligvis lik.

For at du bedre skal kunne se forskjellen, har vi lagt til en pristabell for Trondheim - Værnes sammenlignet med Flybuss for hver passasjertype, etter prisene for kun tog. Vær oppmerksom på at prisen er den samme enten du bruker RE70 eller F7. Hvis du vil se mer detaljerte priser for Flybuss Trondheim Værnes, kan du sjekke dem her.

Priser Enkeltbillett
Voksen 43 kr
Barn 22 kr
Student 43 kr
Honnør 22 kr
Militær 22 kr
Priser Enkeltbillett (Tog) Full Flex (Buss) Lavpris (Buss)
Voksen 43 kr 249 kr 199 kr
Barn 22 kr 159 kr 109 kr
Student 43 kr 189 kr 139 kr
Honnør 22 kr 159 kr 109 kr
Militær 22 kr 249 kr 199 kr

I likhet med sesongkort finnes det også en annen type billett, kalt Smartpris. Den er beregnet på deg som reiser til jobb, skole eller studiesenter, og i løpet av 30 dager betaler du prisen for en enkeltbillett for de 4 første reisene, fra 5 til 10 får du opptil 35 % rabatt, fra 11 til 20 får du ytterligere rabatt, og fra 20 reiser og utover er de gratis i løpet av 30 dager. Og hver 30. dag kan du starte på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon og er interessert i denne modusen, kan du se den ved å klikke her.

Trondheim S

Addresse: 7010 Trondheim

Værnes (Trondheim Lufthavn Stasjon)

Addresse: 7500 Stjørdal

Rutetider

Nedenfor kan du se hele togreisen mellom disse punktene og under den 35 minutter lange reisen til flyplassen eller tilbake til Trondheim by.

Kontaktinformasjon

Selv om denne veiledningen er svært detaljert og sannsynligvis har besvart 90 % av spørsmålene dine, er det alltid mulig at du trenger mer informasjon som vi ikke har kunnet dekke i dette tilfellet. Derfor har vi lagt til all kontaktinformasjon til selskapet som er ansvarlig for denne toglinjen, i dette tilfellet Vy. Så hvis du har spørsmål, er det bare å ringe, skrive eller kontakte kundeserviceteamet deres med informasjonen nedenfor. I tillegg til noen lenker som kan være av interesse for deg og løse tvilen din, for eksempel ofte stilte spørsmål.

Telefon: 61 05 19 10

E-posttog@vy.no

Åpningstider:

  • Mandag–fredag: kl. 07:00–23:00
  • Lørdag: kl. 08:00–21:00
  • Søndag: kl. 09:00–23:00

For henvendelser om gruppereiser for 10 eller flere reisende:

  • Mandag–fredag: kl. 08:30–16:00
  • Lørdag og søndag: stengt
  • Helligdager: stengt

Har du spørsmål om togreiser til og i Europa? Finn ut hvordan du sjekker rutetider og bestiller billetter.

Har du spørsmål om reiser med Vys tog i Sverige? Finn kontaktinformasjon på vy.se.

Har du spørsmål om assistanse på stasjonen for personer med nedsatt funksjonsevne? Finn kontaktinformasjon om assistanse i Spørsmål og svar.

Ved uønskede hendelser på stasjoner eller spor, kontakt Bane NOR (finn kontaktinformasjon på banenor.no). Gjelder henvendelsen akutt fare for liv eller helse, kontakt nødetatene på 110 (brann), 112 (politi) eller 113 (ambulanse).

Har du spørsmål om reiser med Vys busser i Sverige? Finn kontaktinformasjon på vy.se.

Ofte stilte spørsmål: https://www.vy.no/kundeservice/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *