Ferge Ølhammeren Seierstad 985

En av de kanskje korteste fergerutene er rute 985 Ølhammeren Seierstad, som bare tar 5 minutter. Men det er et viktig punkt for å forbinde Jøa med den delen av Norge som ikke ligger på en øy. Denne fergeruten trafikkeres av: Torghatten Midt med deres ferge MF Geisnes.

Nedenfor finner du lettfattelig og ukomplisert informasjon om denne ruten. Bare klikk på knappen du er interessert i hvis du vil gå direkte til en del av guiden. Ellers er den sortert med den informasjonen du måtte ønske å vite når du har lest informasjonen ovenfor. Jeg håper det hjelper deg og løser eventuelle tvil du måtte ha.

Ferge Ølhammeren Seierstad

Tidsplaner

For rutetider og avganger fra Ølhammeren, se høyre side av bildet nedenfor. Her finner du alle avganger fra mandag til fredag, lørdag og søndag. Hvis det ikke er noen endringer eller forhold som kan påvirke ruten, vil dette være fergeavgangene i henhold til ukedagen.

Som du kan se, er det et stort antall avganger, ettersom det er en veldig kort rute, kanskje den korteste fergeruten i landet, med bare 5 minutter for å krysse fra den ene siden til den andre, og det kan være en mye lengre reise hvis du reiser med bil.

Du kan finne mer informasjon i følgende PDF-fil her.

For mer presis informasjon anbefaler vi på det sterkeste at du bruker følgende lenke, der du kan se den offisielle ruteplanleggeren for denne ruten. På denne måten kan du finne ut hva som kan påvirke de planlagte avgangene på denne ruten.

Rutetider

Ruten er enkel og er en rett horisontal linje, som du kan se på bildet nedenfor, som viser ruten og ruten til denne fergen.

Priser

Denne fergeruten er for tiden gratis, så du kan nyte turen gratis, enten som passasjer eller med bil. Det er uvisst hvor lenge den vil være gratis, men hvert år foretas det en gjennomgang av fergerutene, og de med få passasjerer er gratis, slik som her.

Det kan imidlertid alltid skje en endring i fergesubsidiene, og fergen kan bli avgiftsbelagt igjen. I så fall kan du se den oppdaterte prisen her.

Ølhammeren Ferjekai

Ved enden av vei 777 finner vi Ølhammeren Ferjekai, som er det punktet hvor vi må gå for å få tilgang til denne fergen, for å kunne forflytte oss til det andre stedet som er adskilt av havet. Hvis du ikke visste hvor det var, vet du det nå takket være kartet nedenfor.

Addresse: 7810 Namsos

Ferge Seierstad Ølhammeren

Vi skal nå ta en titt på ruten fra avgangen i Seierstad, med noen bemerkelsesverdige forskjeller som bør nevnes for perfekt bruk av denne fergen.

Tidsplaner

Hvis du vil vite når avgangene fra Seierstad er, er det så enkelt som å se på følgende bilde på venstre side. Med første avgang kl. 06:15 og frem til kl. 22:45 på hverdager har du avganger å komme deg om bord på. I helgene er rutetabellene redusert og er forskjellige avhengig av om det er lørdag eller søndag. Ellers er det ikke så mye mer å forstå om rutetabellen nedenfor.

Du kan finne mer informasjon i følgende PDF-fil her.

For mer presis informasjon anbefaler vi på det sterkeste at du bruker følgende lenke, der du kan se den offisielle ruteplanleggeren for denne ruten. På denne måten kan du finne ut hva som kan påvirke de planlagte avgangene på denne ruten.

Priser

Det ble ikke funnet noen prisforskjell avhengig av avreisested. Vi kan derfor konstatere at denne ruten fortsatt er gratis fra både avgangs- og ankomststed. Enten som passasjer eller med kjøretøyet ditt.

Seierstad ferjekai

Adkomst til ferge 985 mot Ølhammeren er ved Seierstad ferjekai, i enden av Fv482, og med forbindelse til buss 7815. Hvis du ikke vet hvor påstigningsstedet ligger, kan du finne det på kartet nedenfor. På denne måten vet du nøyaktig hvor du må gå hvis du vil om bord på den aktuelle båten og ruten.

Addresse: 7856 Jøa

Kontaktinformasjon

På denne ruten er det Torghatten Midt som har ansvaret og selskapet som utfører den, i samarbeid med Atb, som et informasjonspunkt. Av denne grunn har vi nedenfor lagt igjen all kontaktinformasjon til dette selskapet, samt Atb, som også vil kunne hjelpe deg i tilfelle du er i tvil eller har problemer med denne ruten 985. Bruk følgende informasjon for å kontakte dem.

Ruteopplysning Telefon: 177

E-post: firmapost@torghatten-midt.no

Telefon73 89 07 00 (Tast 2 for Region Nord)

Atb kontaktskjemahttps://www.atb.no/kontaktskjema/

Hvor lang tid tar fergeturen Ølhammeren Seierstad?

Kjøretiden mellom disse to punktene er 5 minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *