Ferge Hisarøy Mjånes

Hisarøy Mjånes-fergen tilhører rute 1043 med en rutelengde på bare 10 minutter. Denne fergen drives av Wergelandgruppa med deres ferge KF Hisarøy. Det er en av få måter å komme seg enkelt og komfortabelt rundt på Hisarøya med bil. Og det er grunnen til at det er en så populær ferge for lokalbefolkningen og besøkende på øya.

I denne artikkelen tar vi for oss all informasjon du trenger å vite om ruten, og de viktigste og mest relevante aspektene du bør kjenne til før du går om bord på ferge 1043.

Hisarøy Mjånes

Tidsplaner

Siden det bare er en 10-minutters rute, kan du forvente mange fergeavganger hver dag. Men langt ifra, det går knapt en ferge hver 1. time hvis du er heldig på de mest punktlige tidspunktene. Og på lørdager er det bare 4 planlagte avganger. Dette skyldes hovedsakelig at det er en rute med svært lite trafikk og få passasjerer. Dette gjør det meningsløst å ha mange tomme fergeavganger.

Så hvis du vil vite rutetabellene, kan du se følgende bilde for å bli kvitt enhver tvil du måtte ha.

Du kan se PDF-filen som vises i mer detalj her.

Når det er mulig, anbefaler jeg at du sjekker rutetabellene i sanntid via følgende lenke. Skriv inn avreisested og destinasjon, i dette tilfellet Hisarøy og Mjånes, eller omvendt. Du vil også kunne se eventuelle oppdateringer eller endringer i rutetabellen.

Rutetider

Du kan se ruten som fergen 1043 tar og den 10 minutter lange reisen mellom de to punktene på bildet nedenfor.

Pris

Siden det er en lite brukt rute med lite trafikk, er det en helt gratis ferge. I hvert fall foreløpig, på grunn av den norske regjeringens støtte til ferger med lite trafikk. For å unngå at områder blir liggende uten kommunikasjon, da det ikke ville være lønnsomt for selskapene som driver fergene, eller at de måtte være svært dyre. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se den nedenfor.

Se gratisfergene via følgende lenke til en offisiell kilde for mer informasjon: https://autopassferje.no/gratis-ferje-fra-01-juli/

Du kan se prisene og sjekke dem selv ved å bruke følgende lenke og søke etter denne fergeruten eller en annen fergerute som du ønsker å vite prisene på.

Hisarøy Ferjekai

Hvis du har vært på Hisarøya, vet du sikkert allerede hvor Hisarøy Ferjekai ligger, siden det er en av få innfallsporter til øya. Vi ønsket imidlertid å ta med et kart over Hisarøy Ferjekai for de reisende som besøker Hisarøya for første gang og ønsker å vite hvor de kommer til. Også avstanden til destinasjonen din på øya. Derfor kan du se det hele på kartet nedenfor.

Mjånes Hisarøy

La oss se på ruten fra et annet perspektiv, med utgangspunkt i Mjånes, og hvilke endringer ruten byr på på dette tidspunktet.

Tidsplaner

Fra Mjånes finner vi første avgang kl. 06:15 og siste ferge kl. 20:25. Mens det på lørdag kun er 4 fergeavganger i drift, er det noen flere på søndag, med totalt 7 avganger. Det er en kort rute, men den har heller ikke mange avganger på grunn av den lave etterspørselen i et tynt befolket og lite turistpreget område.

Derfor er det best å se rutetabellene selv i bildet nedenfor. Bare se nøye etter den dagen du ønsker å bruke fergen, slik at du ikke ser på feil dag og ser at rutetabellene er helt annerledes.

Du kan se PDF-filen som vises i mer detalj her.

Når det er mulig, anbefaler jeg at du sjekker rutetabellene i sanntid via følgende lenke. Skriv inn avreisested og destinasjon, i dette tilfellet Hisarøy og Mjånes, eller omvendt. Du vil også kunne se eventuelle oppdateringer eller endringer i rutetabellen.

Pris

Prisene er de samme, så det er fortsatt gratis å gå opp fra Mjånes.

Du kan se prisene og sjekke dem selv ved å bruke følgende lenke og søke etter denne fergeruten eller en annen fergerute som du ønsker å vite prisene på.

Mjånes Ferjekai

Tilgangen til Mjånes Ferjekai kan være vanskelig hvis du ikke kjenner til den, og noen kart viser den ikke engang. Men hvis du tar Fv7, er det en avkjørsel til passet. Men det beste du kan gjøre er å ta en titt på kartet nedenfor for å se hvor det er og hvordan du kommer deg til passet, slik at du slipper å være i tvil.

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt er i tvil etter å ha lest denne omfattende veiledningen, kan du alltid lese den på nytt. Nei, seriøst, hvis du skulle ønske å spørre om noe eller bestille en ferge, kan du se kontaktinformasjonen for denne fergeruten og selskapet som driver 1043-ruten.

Som i dette tilfellet er Wergeland Group, et ikke veldig vanlig selskap, ettersom de bare har to fergeruter, og en av dem er denne. Du kan likevel kontakte dem hvis du har spørsmål om denne fergen og ruten via e-post eller telefonnumre som du nå finner.

Telefon KF Hisarøy: 940 05 914

SMS-varsling: Send «FJON» til 2065 – sjå også wergeland.com

Telefon: +47 57 78 18 00
E-post: e-mail@wergeland.com

Åpen: 24/7 (Lunsj: 11:30 – 12:00)

Mer informasjon om denne ruten: https://www.wergeland.com/sambandet-duesund-masfjordnes

Hvor lang tid tar fergeturen Hisarøy Mjånes?

Varigheten på denne ruten er ca. 10 minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *