Ferge Helgøy – Judaberg – Fogn

I denne guiden dekker vi all informasjon for fergerute 1025, også kjent som Helgøy – Judaberg – Fogn. Vi tar for oss informasjon som noen ganger kan være vanskelig å finne, som tilgjengelige rutetider, priser, avgangs- og oppsamlingssteder. I tillegg, selv om ruten heter Helgøy – Judaberg – Fogn, inkluderer den også, og vi vil se informasjonen om de andre stoppene, som er: Nord-Hidle, Eidssund og Halsnøy. Så det er egentlig en komplett rute med 6 stopp.

Denne ruten betjenes av Norled og Kolumbus i et samarbeid med to av deres ferger, MF Hidle og MF Ombo. Hele reisen med de seks stoppene tar 1 time og 15 minutter. Med det er du nå klar til å se nærmere på denne guiden, med denne korte introduksjonen. Hvis du vil gå direkte til en hvilken som helst del av guiden, klikker du bare på knappene nedenfor.

Helgøy – Judaberg – Fogn

Tidsplaner

Her er rutetabellene, slik at du kan se hvilken avgang som passer best for deg. Men først vil vi gjerne kommentere noen aspekter. Det første er å se på merknadene for å se hvilke dager ruten ikke går, vanligvis helligdager som jul. Husk også at når du ser … betyr det at avgangen ikke går til det stoppestedet. Det er altså en mer direkte rute.

I dette tilfellet, selv om det er den samme ruten, gjør den flere eller færre stopp avhengig av avgang. Selv med noen avganger som bare har 3 stopp. Ved å gjøre færre stopp reduseres også rutetiden ganske mye. Så ha dette i bakhodet når du vurderer hvilken avgang du skal ta. Først finner du rutetabellene i retning Fogn, med avgang fra Helgøy i begynnelsen av ruten. Og i det andre bildet ser du rutetabellene i retning Helgøy, med første avgang fra Fogn. Vær oppmerksom på at rutetabellene er forskjellige fra mandag til fredag, lørdag og søndag. Og med dette er du klar til å forstå denne rutetabellen. 

Du kan se denne PDF-filen her.

Hvis du vil se rutetabellene på en enklere og forenklet måte, kan du bruke lenken vi legger igjen i knappen. Da kommer du til Kolumbus’ ruteplanlegger, der du ser alle avgangene for den dagen du angir, med oppdatert informasjon om eventuelle forsinkelser. Så vi anbefaler deg å bruke den.

Rutetider

Du kan se hele ruten med alle de 6 stoppestedene på denne fergestrekningen 1025. På denne måten kan du se alle punktene den forbinder, og hvor holdeplassene ligger på hvert sted.

Priser

Fra 2022 er denne fergestrekningen gratis. Så lenge det ikke gjøres noen endringer i regelverket eller tilskuddene til denne fergestrekningen, vil du kunne nyte turen uten å betale en eneste krone.

Du må imidlertid fortsatt bestille reisen ved å ringe nummeret nedenfor, eller via følgende lenke i Kolumbus’ billettkjøpsseksjon. Dette kan du gjøre ved å klikke på følgende knapp og angi avgangs- og ankomststed.

Helgøy Ferjekai

Du kan se avgangs- og påstigningssted for denne ruten fra Helgøy. Vi vil også inkludere avganger fra de andre stoppestedene nedenfor på et kart, og annen informasjon som retning.

På denne måten vet du hvor du må gå for å komme om bord på det aktuelle stoppestedet. Eller hvis du vil vite hvor du går av fergen, kan du se avstanden til destinasjonen din. Så bruk disse kartene for å se all denne informasjonen og mer til. Vi har tatt med bilder for å gjøre det enda tydeligere hvor påstigningspunktet er på hvert sted. 

Addresse: 4174 Helgøysund

Judaberg Ferjekai

Addresse: 4160 Finnøy

Fogn Ferjekai

Addresse: 4164 Fogn

Nord-Hidle Ferjekai

Addresse: 4173 Nord-hidle

Eidssund Ferjekai

Addresse: 4187 Ombo

Halsnøy Ferjekai

Addresse: 4182 Skartveit

Kontaktinformasjon

Selv om det noen ganger kan være vanskelig å vite hvem som kjører denne ruten, kjøres den av Norled i samarbeid med Kolumbus. Selv om du bruker Kolumbus for å se rutetider eller kjøpe billetter.

Derfor legger vi igjen kontaktinformasjonen til Norled og Kolumbus for eventuelle problemer med denne ruten. Husk å spesifisere ruten, som er 1025. Ellers vil det være mer komplisert for dem å vite hvilken rute av alt du vil ha informasjon, bestille billett eller andre aspekter.

MF Hidle Telefon: 916 81 194

MF Ombo Telefon: 916 81 195

E-postkundeservice@norled.nopost@norled.no 

Kontakthttps://dialog.norled.no/

Nettstedhttps://www.norled.no/https://www.kolumbus.no/

Kolumbus Kundeservicehttps://www.kolumbus.no/hjelp-og-kontakt/kontakt-oss/

Hvor lang tid tar fergeturen Helgøy Judaberg Fogn?

Du kan se varigheten for hele ruten for hver retning og hver variabel nedenfor:

 • Helgøy – Judaberg 25 minutter (1 time med alle stopp)
 • Helgøy – Nord-Hidle 7 minutter
 • Helgøy – Eidssund 25 minutter
 • Helgøy – Halsnøy 40 minutter
 • Helgøy – Fogn 45 minutter
 • Judaberg – Fogn 15 minutter
 • Judaberg – Halsnøy 20 minutter
 • Judaberg – Eidssund 35 minutter
 • Judaberg – Nord-Hidle 47 minutter
 • Nord-Hidle – Eidssund 18 minutter
 • Nord-Hidle – Halsnøy 33 minutter
 • Nord-Hidle – Fogn 48 minutter
 • Eidssund – Halsnøy 15 minutter
 • Eidssund – Fogn 50 minutter
 • Halsnøy – Fogn 40 minutter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *