1881 | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Ring 1881! Vi hjelper deg å finne alt du trenger for å komme i kontakt med andre – telefonnummer, adresser, navn, faksnummer eller e-postadresser. Vi sørger for at du alltid finner de riktige kontaktoplysningene. Vi hjelper deg også med å finne de riktige leverandørene, uansett hvilken type produkter eller tjenester du trenger.

Vi har et omfattende register med firma og bedrifter fra hele landet, så vi kan alltid finne de mest relevante leverandørene i ditt område. Best av alt, så er vi åpne hele døgnet, alle dager i året. Vi er alltid på jobb og klare til å hjelpe deg.

1881 Telefon

Du kan kontakte 1881 via følgende numre, avhengig av hva du trenger. Du kan bruke det ene eller det andre nummeret. Ta hensyn til åpningstidene som senere fungerer for ikke å ringe på timer det ikke er kundeservice.

Kundeservice Privat: 22 55 10 20

Kundeservice Bedrift: 8008 1881 

Andre kontaktmidler 1881

Hvis du ikke kommer igjennom via telefon, ikke bekymre deg, vi har dekket deg. Vi kommer til å se forskjellige måter du kan kontakte og til og med i noen tilfeller få raskere svar enn ved å ringe. Så la oss komme til det med de forskjellige kontaktformatene som finnes for å komme i kontakt med 1881.

E-post

Den andre vanligste måten er via posten. Men husk at det er 3 forskjellige e-poster for hver type problem. Enten du kun ønsker kundeservice, du har et selskap og en oppføring, bør du sende en e-post til en eller annen e-postadresse. Så husk dette før du sender e-post til feil adresse. Nedenfor har du all informasjon.

E-post (Gjelder det spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Kundeservice på e-post): kundeservice@reksenstall.no

E-post (Gjelder det spørsmål knyttet til Firmarapporter, eller Kredittsjekk, ta kontakt med Experian per mail:) : kundesenter@no.experian.com

E-post (Dersom du har ytterligere spørsmål knyttet til juridisk eller økonomisk informasjon): data.no@bisnode.com

Kontakt skjema

Kundesenteret besvarer henvendelser mandag – torsdag 09-15 (fredag 09-13). Ha dette i bakhodet når du sender skjemaet for å svare på spørsmålene dine og kunne være til stede i disse timene.

Kontakt skjema: https://ks.1881.no/Kontakt-oss-privat/

Nettside

Til slutt kan du besøke nettsiden deres og gå til support- eller kundeserviceseksjonen for å svare på spørsmålene dine. Du kan løse det meste av tvilen uten å måtte kontakte 1881, og ganske enkelt ved å søke på portalen i ofte stilte spørsmål, der det er mest av tvilen og problemene som brukere har hatt før.

Nettside: https://ks.1881.no/Privat/

Ikke glem å ta kontakt i kundeservicetiden for å motta svaret ditt raskere og ikke akkumulere med andre forespørsler utenom kundeservicetiden. Her er timeplanene i tilfelle du ikke kjenner dem.

Privat: Åpent mandag til torsdag 9-15 og fredag 9-13

Bedrift: Åpent mandag til torsdag 9-15 og fredag 9-13

Sosiale nettverk

Til slutt kan du alltid prøve å kontakte dem på deres sosiale nettverk, som du finner nedenfor. Selv om dette er en mindre hyppig metode og en som vi ikke anbefaler hvis du ikke tidligere har brukt de tidligere og ikke har klart å få svar på spørsmålene dine.

Facebook: https://www.facebook.com/1881.no

Instagram: https://www.instagram.com/opplysningen_1881/

Twitter: https://twitter.com/1881

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC5kZCHffivOX48x8mOWJxkQ/

Google My Business: Klikk her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *