Campus Inkrement

Campus Inkrement er et av de mest kjente og viktigste digitaliserte stedene i hele Norge for studier av omvendt utdanning med fokus på matematikk og naturfag for barn og unge, denne ideen ble utviklet av selskapet Inkrement som en måte å bringe studier og teknologi til alle hjem i Norge, dette programmet ble opprettet i 2010 og derfra har det utviklet seg og lagt til forbedringer i undervisningssystemet sitt, slik at folk på denne måten kan fortsette å lære gjennom nye, mer didaktiske og direkte metoder for en mer komplett læring.

I begynnelsen fikk det ikke den mottakelsen det fortjente, det var ikke før år senere at folk begynte å lære om prosjektet og det viste seg å være effektivt og på denne måten klarte det å tiltrekke seg oppmerksomheten til et mye større publikum og alle Suksessen begynte å spre seg og tusenvis av mennesker ankom hver dag til et punkt hvor det var mer enn 50 000 mennesker som gikk inn på plattformen per måned. Dette gjorde at Campus Inkrement etablerte seg som et av de beste teknologiske stedene for å lære naturfag og matematikk i Norge.

Logg Inn og Registrer deg

Å logge på campus inkrement er veldig enkelt. Hvis du allerede har en konto, trenger du ikke oppgi e-post og passord som de klassiske påloggingene. I dette tilfellet samarbeider campus med Feide. Så hvis du har en konto hos Feide kan du få direkte tilgang til kontoen din uten problemer.

Deretter gir vi deg lenken slik at du kan logge inn direkte med din Feide ved å klikke på knappen.

I noen tilfeller må du logge inn ved å skrive inn e-post og passord. Dette er sakene du har registrert med denne metoden.

For å registrere deg, gir vi deg lenken akkurat nå slik at du kan opprette kontoen din. Og du kan lage den på to måter:

 • Med Feide, hvor den opprettes automatisk med dataene dine (enklere måte)
 • Med e-post og passord. Designet for brukere som ikke har Feide, spesielt enkeltpersoner og ønsker tilgang til alt Campus inkrement har å tilby.

På denne enkle måten kan du registrere deg og få tilgang til den 30-dagers prøveversjonen som tilbys av plattformen.

Priser

En av de største tvilene angående Campus Inkrement er prisen. Og det er dette vi skal se neste gang. Siden den har en gratis pris for enkeltpersoner og personer som studerer på egenhånd, hvor det ikke kreves lisens.

Men tilfellet med utdanningssentre, hvis de er nødvendige, og vi vil se hvilken pris de har og betingelser.

Først og fremst er det viktig å kjenne til minimumsbestilling per skole (kommune/fylke), som er kr 5000. Alle innsatte ekskl. mva. og per år.

 • Campus Matte 1-4: 120 kr per elev per skoleår
 • Campus Matte 5-7: 120 kr per elev per skoleår
 • Campus Matte 8-10: 120 kr per elev per skoleår
 • Campus Naturfag 8-10: 120 kr per elev per skoleår
 • Campus Matte VGS: 120 kr per elev per skoleår
 • Campus:Skole: 88 kr per elev

Dette er prisene du kan finne for øyeblikket. Selv om det også er rabatter på noen pakker av samme alder som tilbys av plattformen, som du kan se nedenfor:

 • Pakkepris: Bestiller skolen din både Campus Naturfag og Campus Matte for 8–10, koster lisensene samlet bare 200,- (vanlig pris 240,-) per elev per år.

For å legge inn en bestilling er den beste måten å kontakte selskapet, eller fylle ut skjemaet som du finner her. Skriv inn alle detaljene for bestillingen din, antall lisenser du ønsker og du vil motta et raskt svar for å få lisensene dine og begynne å bruke plattformen så snart som mulig.

Du kan kontakte selskapet i tilfelle uleilighet enten for støtte, tvil eller om en bestilling på følgende måter.

E-post: campus@inkrement.no

Facebook: https://www.facebook.com/CampusInkrement

Hva kan du finne

Omvendt undervisning er en metode som bygger på lang erfaring for å gjøre de riktige tingene på rett sted. Det å bruke omvendt undervisning frigjør kostbar tid i klasserommet.

Gode ​​læringsdata gir læreren full oversikt og elever tilpasset innhold tilpasset deres nivå, og en enkel måte å hjelpe alle elevene på høye nivåer i matematikk.

Campus Matte er et komplett læreverk som indreholder det som trengs for å lære seg matematikk; teori, oppgaver, prøver og aktiviteter som kan brukes i klasserommet. Dette gjør det mulig å gi alle elevene den beste opplæringen.

Campus Inkrement er Norges største tjeneste for omvendt undervisning, og mer enn 1000 skoler over hele landet benytter seg av denne tjenesten i sin undervisning. Increment AS er det teknologiselskapet som står bak denne tjenesten, et selskap som består av utviklere og pedagoger med bred erfaring innen digitale læremidler.

De nye læreplanene innen matematikk legger til rette for større fordypning, refleksjon og kreativitet, men hvordan skal man få dette til i praksis? For å hjelpe lærerne på veien har Inkrement AS laget en videoserie som heter “Mattelærerne”. Her møter vi dyktige og inspirerende matematikklærere fra hele landet som deler sine beste tips, tanker og erfaringer når det gjelder å implementere disse nye læreplanene.

Historie

Deretter skal vi snakke om de viktigste hendelsene som Campus Inkrement måtte gjennom for å nå det punktet det er nå i, rekkefølgen er som følger:

 • 2010/2011 de første stykkene

De første delene av Campus Inkrement utvikles som digitale verktøy for å støtte vårt eget arbeid.

 • Våren 2013 Den første versjonen er utgitt

Den første versjonen av Campus Inkrement er utgitt. Vårt kursproduksjons- og styringsverktøy er nå åpent for offentlige skoler og ikke-kommersielle aktører.

 • Høst 2013/ Vår 2014 Flere matematikkkurs er delt

En ny og forbedret versjon er utgitt. Mange engasjerte lærere velger å dele kursene sine, slik at andre kan dra nytte av jobben de har gjort. Cappelen Damm gir ut et kurs tilpasset en av hans lærebøker i matematikk på videregående.

 • 2014/2015 50 000 månedlige brukere

I studieåret 2014/2015 hadde Campus rundt 50 000 månedlige brukere og rundt 5 000 daglige besøk. Systemet brukes innenfor ulike fagområder, fra realfag til språkopplæring, og på ulike nivåer, fra grunnskole til universitet.

 • Høsten 2016 Ny versjon og premiuminnhold

Lærere og studenter får tilgang til nye funksjoner og nytt innhold med Campus: Skole og Faktor Premium. Med Campus: School er det lettere å holde styr på oppgaver og lage engasjerende undervisning med verktøy som oppgaveplanleggeren, diskusjon og selvstendig arbeid. Faktor Premium gir Faktor-kurs mye nytt innhold.

 • 2017 Vitenskap på campus

Vi lanserer Nova Premium i samarbeid med Cappelen Damm. Nova dekker pensum for realfag på videregående skole. Campus passerer 100 000 brukere per måned.

 • 2018 Kurskatalogen utvides

Sammen med læreren Ingrid testet vi engelsk for videregående med vekt på fonetikk og grammatikk. Cappelen Damm lanserer Mat og Helse på Campus.

 • 2019 Komplett lærebok – Campus Math 8-10 og VGS

Campus Matte er en omfattende og nyskapende lærebok i matematikk for videregående skole og VGS. Samtidig slipper vi også en større Campusoppdatering.

 • 2020 Campusmatematikk 5-7

Campus Math 5-7 slippes for Kunnskapsløftet barneskole 2020 og læreplanen videreutvikles med innhold og funksjonalitet.

 • 2021 Campusmatematikk 1-4

Campus Math 1-4 er utgitt og brukes av barneskoler over hele landet. Læreplanen er omfattende og basert på aktiv læring, hvor læreren har god tid til lek, utforskning og matematisk samtale med elevene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *