Dnb logg inn

DNB er en av bankene som spesialiserer seg på lån og boligsalg i hele Norge, den har også ansvar for å hjelpe folk med de første innbetalingene til husene deres, i boliglånsdelen kan du også administrere både direkte hos dem, samt i forbindelse med en annen bank, i tilfelle lånet håndteres i en annen bank i DNB vil det gis rabatt for å hjelpe folk som trenger slike lån og dermed kjøpe drømmehuset eller bilen, billån kan gjøres uten behov for har en aksjekapital.

Dette flotte selskapet håndterer også lån, andre verktøy som forsikringsbetalinger, spareplaner og kredittkortbetalinger, hovedsakelig alle aspekter som kan utføres i den økonomiske delen av Hver og en av folkene i Norge, tjenesten er helt personlig slik at i på denne måten kan du holde bedre kontroll over den økonomiske statusen til hver enkelt av kundene, slik at de kan ivaretas på best mulig måte.

Produkter

Innenfor DNB-selskapet finnes det produkter som bidrar til å tiltrekke kundens oppmerksomhet og skape tillitsbånd mellom kunden som søker etter selskapet og rådgiveren han er tildelt, tilliten som eksisterer mellom disse to partene er svært viktig. slik at han kan ha et vellykket salg, blant produktene som tilbys kunder har vi følgende:

  • Hopp fremover

Dette produktet gir kunden muligheten til å forberede et salg uten bestilling, dette produktet er forespurt når han ønsker å selge produktet sitt på en akselerert måte uten å måtte forberede noe, bare kansellere produktet og et direkte salg søkes.

  • Smart selger

Gjennom dette produktet gjennomføres markedsføringskampanjer i ulike medier slik at produktet ditt blir sett av et mye større antall mennesker.Denne tjenesten er litt dyrere enn den første, men den lover å være mye mer effektiv.

  • Selges garantert

I dette produktet er det det spesielle at før produktet er solgt, kansellerer du ikke tjenesten.

  • Norges største boligkjøperregister

Med dette produktet får du tilgang til den største katalogen over det største antallet kjøpere i hele Norge, det vil gi deg en mye bedre sjanse til å gjennomføre det salget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *