Bompengekalkulator

Det er den mest oppdaterte applikasjonen i dag for å kunne beregne bompenger og fergepriser i Norge, i tillegg til dette klarer den å gi detaljert informasjon til andre applikasjoner og kjørebøker, på denne måten er det en av de mest komplette plattformene som finnes å beregne Denne typen data holdes oppdatert siden den er knyttet til andre offisielle plattformer som styrer prisene på både bompengene og fergene som går i hele Norge, på denne måten vil vi kunne vite hvor mye penger vi må bruke å komme dit i ett punkt til et annet hvis vi bestemmer oss for å ta en tur.

Hvordan virker det

La oss se hvordan du kan bruke bompengekalkulator til å beregne prisen på din neste reise og ikke få noen overraskelser. Siden Norge er et land med mange bompenger og høye kostnader i dem, er det viktig å vite hvilken kostnad du kan forvente å finne når du flytter med bilen. Og for det er bompengekalkulator den beste kalkulatoren. De har selv gjort tester med andre lignende kalkulatorer som Fjellinjen, og har kunnet observere feil i sine beregninger, mens bompengekalkulator fortsatte å være den mest nøyaktige og presise. Så det er det perfekte verktøyet for å beregne kostnadene ved å flytte fra et sted til et annet i Norge. Med utvidelse til Sverige og Danmark.

Det er veldig enkelt å bruke denne siden. På samme måte som med google maps angir du startpunktet og punktet hvor du vil. Og du velger type kjøretøy, for å beregne forbruk og fradrag for elektriske kjøretøy eller andre. Det er også beregningen for lastebiler og varekjøretøyer som du kan se nedenfor.

Med dette klikker du på Beregn og du vil kunne se beregningen av hver kostnad som du vil ha for den bomturen. Hvis du har krysset av for returalternativet, husk at det vil være kostnadene ved å gå og returnere. Dessuten, hvis du går til bunnen og klikker på utskriftssymbolet, vil du kunne se alle bompenger og totalkostnad som følgende bilde i billettformat. En veldig nyttig måte å dele med andre eller på bedriftsnivå rettferdiggjøre utgiftene dine.

Sjekk alltid at du angir kjøretøyet ditt og typen det er riktig for bonuser eller tilleggskostnader avhengig av drivstoff- eller kjøretøytype. På denne enkle måten kan du beregne kostnadene ved å bruke bilen på få minutter, uten overraskelser og nøyaktig. I motsetning til andre plattformer eller google maps, vet du aldri helt hvor mye det vil koste.

Plattformen er helt gratis, og du lurer kanskje på hvorfor en så nyttig plattform er gratis, annonsefri, og hvordan tjener det penger å holde plattformen oppdatert med nye bompenger eller endringer? Og dette skal vi se nå.

Hvordan bompengekalkulator tjener penger

Måten bompengekalkulator bruker for å tjene penger er ved å dele all data den har samlet inn om bompenger og transportkostnader med bedrifter gjennom APIer. Hvis du ikke er kjent med konseptet API, er det på en veldig enkel måte en måte å gi tilgang til dataene til plattformen din til andre brukere og selskaper. Nedenfor kan du se prisene for å få tilgang til API og komme med forespørsler om å få prisene på turer med bompengekalkulator.

Det kan virke dumt å betale for denne informasjonen når du kan finne den gratis på nettsiden deres. Men når det gjelder selskaper, trenger du tilgang til databasen for å kunne stille spørsmål eller forespørsler og beregne kostnadene på en massiv måte. Og ikke å måtte gjøre hver rute manuelt på nettsiden din. Av denne grunn kan selskapene betale mye penger for denne informasjonen, fordi det gjør det mye enklere å beregne kostnadene som en transportør har hatt på sine ruter og på en mye mer nøyaktig og presis måte. Dette gjør det mye enklere for selskapene og de må bruke mindre tid på å overvåke og beregne kostnadene for hver rute. Og dette er hovedmåten bompengekalkulator bruker for å generere inntekter og holde nettstedet gratis og uten annonser.

Noen av de som bruker APIet:

 • PostNord
 • Xledger
 • Unit4 T&E
 • Simployer – Reise & utlegg
 • Automile
 • Posten Norge
 • Sonya
 • Share
 • Nord Tolk
 • Invisio
 • TickTack – OnTheWay
 • Ferdia
 • Norsk Energigjenvinning

Som du ser har han store kunder fra de største selskapene i Norge som bruker hans API på grunn av kvaliteten på informasjonen hans og nøyaktigheten i prisene på bompenger og transportkostnader.

De har i flere år systematisk jobbet for å automatisere registreringen av utlegg og reiser. Unit4 Travel & Expenses tar seg av alt fra dietter til reiser, og er koblet sammen med ditt lønns- og økonomisystem, så du kan si hadet til papir og regneark.

Med dette samarbeidet har de kunnet gi mange bedrifter kostnadsberegningene for flytting av personell. Enten rederier, eller et hvilket som helst selskap som har ansatte som trenger å flytte rundt i landet, for eksempel en kommersiell.

Som vi har fremhevet tidligere, er aspektet hvorfor det er verdt å bruke bompengekalkulator i stedet for andre plattformer dens presisjon i å beregne de totale kostnadene for bompenger og andre ekstrakostnader. Bompengesystemet i Norge er komplekst og varierer over tid, noe som gjør at mange lignende plattformer er lite nøyaktige og til syvende og sist lite nyttige. For å gjøre dette kan du se denne sammenligningen mellom bompengekalkulator og fjellinjen som ble gjennomført i 2019. Det er mulig at fjellinjen i dag har forbedret sitt system og data vedrørende priser og kostnader for bompenger og andre utgifter. Men allerede i 2019 kunne denne store forskjellen sees.

Som du kan se, er det mye forskjell i totalkostnaden. Og hvis du virkelig brukte fjellinjen og deretter må betale bompengene fastsatt av bompengekalkulator, kommer du ikke til å bli fornøyd. Siden du så på det og det hjalp deg ikke mye, siden det ikke var riktig. Av denne grunn er det så viktig å bruke en plattform med riktig informasjon og korrekte beregninger for å vite den reelle kostnaden hver tur vil ha.

Blant de siste nyhetene som har blitt gjort kjent om denne applikasjonen er at den har klart å integrere reiseregninger i sitt kunstige intelligens-system, i tilfelle det er nødvendig, dette slik at personen som ber om det kan ha noe bevis enn avstanden faktisk er. brukt, blir utvidelser også opprettet for Sverige og Danmark, hovedsakelig i byene Stockholm og Gøteborg, siden de er hovedbyene i disse landene og at Bompengekalkulator litt etter litt ekspanderer i alle disse landene.

Historie

Nå skal vi snakke litt om den store historien til denne nettsiden og hvordan den vokste til å bli en av de beste applikasjonene for å måle bompenger. I 2014 laget DIBkunnskap Norges første bompengekalkulator fordi det ble vanskeligere og vanskeligere å vite nøyaktig hvor mye bilturen kostet. Med årene ble bompengesystemet i Norge mer komplisert dag for dag, så jeg måtte oppdatere selve nettsiden for å kunne oppdatere all informasjon og at beregningene stemte.

En ny versjon av denne kalkulatoren slippes i 2019, den teller tidsreglene, symbolske rabatter, drivstofftyper, rushtiden og inkluderer også fergeprisen i beregningen. Da ble dette selskapet opprettholdt siden de er de eneste som har klart å forstå 100% driften av bom-Norge og sammen driften av kjørebøkene for å vedlikeholde reiseregninger og ikke må lages fra bunnen av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *