Buss Tynset – Trondheim Linje 135

Hvis du skal reise mellom Tynset og Trondheim, kan du ikke gå glipp av denne guiden, der vi vil dekke all informasjon om denne bussforbindelsen, også kjent som busslinje 135. Det er en litt spesiell rute, siden Trondheim ikke ligger i området til selskapet som driver denne busslinjen, Innlandstrafikk. Derfor er det visse aspekter du bør være oppmerksom på, og de fungerer annerledes enn alle andre busser som kjøres av Innlandstrafikk.

Reisetiden for denne busslinjen er 2 timer og 55 minutter. Et annet alternativ er R60-toget, som er like dyrt, men langsommere. R60 tar 3 timer og 20-30 minutter. Du bruker altså 30-40 minutter lenger tid med R60-toget. Noen ganger kan det være det eneste alternativet, ettersom det ikke er mange daglige avganger med buss 135, vanligvis bare én avgang per dag.

Tidsplaner

Rutetabellene for buss 135 finner du nedenfor, og vi har også lagt til rutetabellene for R60-toget, ettersom det bare er én avgang per dag med buss 135, og det er mulig at disse rutetabellene ikke passer for deg. Derfor kan du bruke det alternative toget R60.

Selv om rutetabellene er svært nøyaktige og presise på bussen, er det noen ganger avvik på toget. Derfor anbefaler jeg at du alltid sjekker rutetabellene med reiseplanleggeren som du finner under rutetabellene, i den grønne knappen. På denne måten kan du se de oppdaterte rutetabellene i sanntid. Da vet du om det er forsinkelser på toget ditt eller andre problemer.

Ellers kan du se rutetabellene nedenfor, sortert etter retning, først med avganger fra Tynset og deretter med avganger fra Trondheim.

Tynset – Trondheim:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

R60:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Trondheim – Tynset:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

R60:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Priser

Prisene for denne bussen er ikke tilgjengelig på Innlandstrafikk sin nettside eller app, da det er en spesialrute og Trondheim ikke er en del av deres trafikkområde, med unntak av denne bussen. Du må derfor kjøpe billetten på bussen når du skal gå på. Prisen ifølge offisielle kilder er 346 kr for en enkeltbillett, og 177 kr for barn, honnør og student.

Sammenligner vi det med prisen på R60-toget, som er 349 kr, og 284 kr for barn, honnør og student, er prisen veldig lik prisen på denne bussen. Bortsett fra rabattene, som er mindre enn rabatten som bussen tilbyr for denne typen passasjerer. Hvis du bruker denne bussen til holdeplasser innenfor Innlandstrafikk sitt område, kan du nedenfor se mer informasjon om hvordan du kan se prisen på reisen din, så lenge det er innenfor deres område.

* Barn (6-17 år), Ungdom (18-19 år), Student (20-29 år), Honnør (67+), Familie (2 barn sammen med 1 voksen), Voksen (30-66 år).

Forskjellen fra enkeltbilletten er i noen tilfeller betalingsmåten. Den billigste prisen er når du betaler med Mobilapp eller Reisepenger, og den dyreste prisen er når du betaler kontant.

Hvis du vil sjekke prisene på en rute mellom to stoppesteder på denne ruten som ikke vises i tabellene, kan du se dem ved å klikke her.

REGIONLINJER

Du kan se kartet i mer detalj ved å klikke her.

Tynset bussterminal

Addresse: 2500 Tynset

Trondheim S

Addresse: 7010 Trondheim

Rutetider

Du kan se ruten til busslinje 135 mellom disse punktene, som har avgang fra Innlandstrafikkens område. Den har 61 stoppesteder langs ruten, og du kan se nedenfor hvor den passerer.

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har spørsmål om ruten, problemer eller hvis du har mistet gjenstander på bussruten, vil vi nå se på kontaktinformasjonen til selskapet som driver ruten, i dette tilfellet Innlandstrafikk. Her finner du telefonnummeret til kundeservice, og andre måter å kontakte dem på hvis de ikke svarer på anropene dine. På denne måten vil du kunne få svar på dine spørsmål eller tvil.

Telefon: 02040

E-post: post@innlandstrafikk.no

Mer informasjon: https://innlandstrafikk.no/kundeservice/kontakt-oss/

Sikker e-post – digipost

Personopplysninger kan sendes ved å benytte sikker e-post. Du må logge på egen digipost for å kunne sende sikker e-post til Innlandstrafikk.

Søk opp Innlandet fylke, samferdsel, kollektiv i mottakerfeltet og send din henvendelse. Digipost

Postadresse: Innlandstrafikk, Gruvvegen 78, 2580 Folldal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *