Buss Finnsnes – Tromsø Linje 110/100

Hvis du har kommet hit, er det fordi du ønsker å komme deg fra Finnsnes til Tromsø eller omvendt, og her dekker vi all informasjon du trenger å vite for å komme deg fra det ene punktet til det andre med offentlig transport. Selv om vi vil fokusere på bussen, vil vi også diskutere det beste alternativet som vi anbefaler deg å bruke, nemlig hurtigbåten.

Den raskeste måten å komme seg fra Finnsnes til Tromsø eller omvendt er med Hurtigbåt Finnsnes Tromsø. Og vi anbefaler deg å bruke den når du kan. Reisetiden med hurtigbåten er 1 time og 15 minutter. Med buss er den 2 timer og 35-45 minutter. Med hurtigbåten sparer du altså mer enn 1 times reisetid. I noen tilfeller kan det likevel være lurt å ta bussen på grunn av rutetider eller avhengig av avreisested. I så fall bør du ta buss nummer 110 fra Finnsnes til Buktamoen, og i Buktamoen ta buss nummer 100 til Tromsø. Det samme gjelder hvis du ønsker å reise fra Tromsø til Finnsnes, og stoppe i Buktamoen for å bytte til buss 110 for å komme frem til destinasjonen.

Du kan finne busstidene, og all informasjon og sammenligning med hurtigbåten Finnsnes Tromsø i priser og annen informasjon, slik at du kan velge det beste alternativet i hvert tilfelle. Så la oss komme i gang.

Tidsplaner

Du finner rutetabellene for busslinjene 110 og 100 nedenfor. Vi har sortert dem etter retningen på bussene, og starter med avgang fra Finnsnes til Tromsø, og deretter med avgang fra Tromsø til Tromsø. Husk at mellom Finnsnes og Buktamoen bør du bruke og se på rutetabellen til buss 110, og mellom Buktamoen og Tromsø bør du bruke og se på rutetabellen til buss 100.

For å sammenligne med hurtigbåtens rutetider har du to alternativer. Se på rutetabellen for hurtigbåten Finnsnes Tromsø ved å klikke her, eller bruk ruteplanleggeren nedenfor for å se alle rutetabellene for både buss og hurtigbåt og hvilken som passer best for deg.

Finnsnes – Buktamoen (busslinje 110):

Du kan se denne PDF-filen i sin helhet ved å klikke her.

Buktamoen – Tromsø (busslinje 100):

Du kan se denne PDF-filen i sin helhet ved å klikke her.

Buktamoen – Finnsnes (busslinje 110):

Du kan se denne PDF-filen i sin helhet ved å klikke her.

Tromsø – Buktamoen (busslinje 100):

Du kan se denne PDF-filen i sin helhet ved å klikke her.

Priser

Når det gjelder busspriser, koster en enkeltbillett 246 kr, tilsvarende 4 soner. Og hurtigbåten Finnsnes Tromsø koster 289 kr. Det er altså ingen stor forskjell hvis vi tar hensyn til tidsbesparelsen mellom de to transportmidlene. Hvis du vil se de detaljerte prisene for hurtigbåten, kan du se dem ved å klikke her.

Når det gjelder bussprisene, har vi lagt til følgende tabell med alle billettprisene for 4 soner, både for sesongkort og rabatter som du kan få som student, barn eller pensjonist. Hvis du vil se mer detaljerte priser for buss 100 Narvik – Buktamoen – Tromsø finner du dem her.

Pristabell Finnsnes – Tromsø (4 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Ungdom
Enkeltbillett 246/308 kr 154 kr 185 kr 154 kr 185 kr
30-dagersbillett 1990 kr 670 kr 1190 kr 995 kr 670 kr
90-dagersbillett 5400 kr 2010 kr 3240 kr 2700 kr 3240 kr
Priser Militær
Enkeltbillett 154 kr

* Barn (6-17 år), Ungdom (18-19 år), Student (20-29 år), Honnør (67+) Voksen (30-66 år).

Forskjellen fra enkeltbilletten er i noen tilfeller betalingsmåten. Den billigste prisen er når du betaler med Mobilapp eller Reisepenger, og den dyreste prisen er når du betaler kontant.

En annen måte å se prisene på er via følgende side, som du kan klikke på her. Her kan du angi et hvilket som helst start- og endestopp, og se totalprisen og sonene som ligger på den aktuelle ruten. Så enkelt er det.

Hvis du vil se sonene og hvordan de er fordelt, har vi også tatt med kartet over soner i dette området, slik at du kan se hvilke soner som finnes fra et stoppested til et annet.

Sonekart

Du kan se kartet i mer detalj ved å klikke her.

Finnsnes Kai

Addresse: 9300 Finnsnes

Tromsø Prostneset

Addresse: 9008 Tromsø

Rutetider

På kartet nedenfor kan du se hele bussruten mellom Finnsnes og Tromsø, samt hvor du skal bytte fra buss 110 til buss 100 eller omvendt. Dette gjør det tydeligere og mer presist, i tillegg til at det viser rutene og punktene der begge busslinjene passerer. For å komme deg mellom disse to punktene med denne kollektivtransporten.

Kontaktinformasjon

Nedenfor finner du all kontaktinformasjon til selskapet som administrerer og driver denne busslinjen. Hvis du ikke har fått svar på spørsmålene dine etter å ha lest denne veiledningen, kan du alltid kontakte selskapet som driver busslinjen.

Så vi gir deg de forskjellige kontaktformene som finnes i dette tilfellet for å løse eventuelle problemer eller tvil du måtte ha.

Telefon: 777 88 777 / 177 / 81500163

Kontaktskjema: https://fylkestrafikk.no/meny/hjelp-og-kontakt/kontakt-oss/kontaktskjema/

Facebook: https://nb-no.facebook.com/tromsfylkestrafikk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *