Buss Toso – Jevnaker – Hønefoss Linje 113

I denne guiden finner du all informasjon om busslinje 113, som forbinder Toso, Jevnaker og Hønefoss. Her finner du den mest relevante informasjonen, som rutetider, priser, holdeplasser og mye mer på en oppdatert og lettfattelig måte.

Busslinje 113 drives av Innlandstrafikk, men vi kan også bruke Brakar-billetter, så det er egentlig et samarbeid mellom disse to selskapene. Det tar 25 minutter mellom første og siste stopp på ruten. Og den har ca. 18 stopp underveis. Det er altså en kort bussrute.

Tidsplaner

Du kan se rutetabellene nedenfor, sortert etter retning, og starter med avganger fra Toso. Og deretter med avgangene fra Hønefoss. Du kan se at ikke alle holdeplassene på ruten er oppført, men rutetabellene for de viktigste punktene, slik at du kan ha dem som referanse og se når den passerer den holdeplassen du er interessert i. Det ville være upraktisk å legge til alle holdeplassene i rutetabellen.

Du kan også se at rutetabellene er forskjellige på lørdag og søndag, med færre avganger som vanlig. I dette tilfellet vil du på hverdager ha busser fra 06:30 til 19:30 fra Toso, og fra Hønefoss fra 07:05 til 20:05. Men det er best å sjekke rutetabellene selv.

Toso-Jevnaker-Hønefoss:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Hønefoss-Jevnaker-Toso:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Priser

I dette tilfellet kan vi som nevnt ovenfor bruke Brakar-billetter til å betale, selv om linjen drives av Innlandstrafikk. Og i dette tilfellet er prisen 50 kr for en enkeltbillett, tilsvarende 2 soner. Dette er prisen for hele ruten, hvis du bare stopper noen få steder, kan det hende du bare trenger å betale for 1 sone, altså 40 kr for en enkeltbillett.

Og hvis du lurer på hva prisen er hvis jeg er student, eller hva prisen er for et 30-dagers kort, kan du se følgende tabell med alle prisene for denne ruten.

Beregn prisen fra avreise- og ankomststedet ditt ved å klikke her.

Hvis du gjør få stopp, kan du i denne tabellen se prisen for 1 sone, med alle typer billetter og rabatter for å vite prisen i hvert enkelt tilfelle.

Ved kjøp om bord eller på et av våre billettutsalg må du betale ombordtillegg på 20 kroner. For periodebillett på linje 200 er dette tillegget 100 kroner. Det er ikke tillegg for barn, ungdom og honnør.

Toso skole

Jevnaker skole

Addresse: sone 399, 3520 Jevnaker

Jevnaker rutebilstasjon

Addresse: 3520 Jevnaker

Hønefoss Sentrum

Addresse: 3510 Hønefoss

Rutetider

Se hele ruten med alle stoppestedene som denne bussen kjører, slik at du får bedre oversikt over hele ruten og ruten den kjører.

Kontaktinformasjon

Selskapet som har ansvaret for denne ruten er Brakar, og her er alle måtene vi har klart å finne for å kontakte dem. For å løse enhver tvil eller problem du måtte ha om denne busslinje 113, og du kan løse det på en enkel måte ved å kontakte dem.

Telefon: 177 / 32 20 30 90

E-post:kundesenter@brakar.no

Chat: Du kan chatte med oss ved å trykke på chatteboblen nederst i høyre hjørnet på siden vår.

Kontaktskjema: https://www.brakar.no/informasjon-og-kontakt/

Kontaktinformasjon administrasjon:

Telefon: 32 82 66 66

Skoleskyss: skoleskyss@brakar.no 

Besøksadresse: Drammen busstasjon, Jernbanegata 10, 3044 Dramm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *