Buss Gol Hemsedal (Tuv) Linje 360

Busslinje 360 er en skibuss til skiløypene i Hemsedal, der du kan komme deg til skiløypene med denne bussen, og med flere stopp underveis for innbyggerne mellom Gol og Hemsedal, slik at de ikke trenger å dra til Gol for å gå på bussen.

Denne bussen kjøres av Brakar. Reisetiden fra Gol stasjon til Tuv (Hemsedal) er ca. 55 minutter. Det finnes også et annet alternativ hvis du ikke får plass på denne bussen på grunn av rutetabellen, nemlig VY361, som kjører samme rute, men som har en annen rutetabell og ikke stopper like mange steder underveis. Men i dette tilfellet vil vi fokusere på 360-bussen, men du vet hvilke andre alternativer du har.

Tidsplaner

Du kan se rutetabellene nedenfor, først med avgangene fra Gol og deretter med avgangene fra Hemsedal, for å se returtidene hvis du ønsker å dra opp for en dag på ski. Eller hvis du vil bruke denne busslinjen til noe annet.

Som du ser, er det ikke mange daglige avganger, og i helgene er det bare 2 avganger med denne bussen i hver retning. Se om disse rutetabellene passer for deg, og hvis ikke, kan du alltids sjekke rutetabellene for de andre alternativene vi har sett på. For å gjøre dette kan du bruke ruteplanleggeren som du finner lenken til etter rutetabellene i den gule knappen.

Gol – Hemsedal (Tuv):

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Hemsedal (Tuv) – Gol:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Priser

Prisen for denne bussen er 50 kr for en enkeltbillett som voksen, ettersom det er to soner. Hvis du foretar en kortere reise, kan det hende du bare trenger å betale for 1 sone, så du kan se prisen for 1 sone i tabellen nedenfor, som i dette tilfellet er 40 kr. For andre priser og kort som Brakar tilbyr sine passasjerer, se tabellen nedenfor, med rabatter for blant annet studenter, honnør og barn.

Beregn prisen fra avreise- og ankomststedet ditt ved å klikke her.

Ved kjøp om bord eller på et av våre billettutsalg må du betale ombordtillegg på 20 kroner. For periodebillett på linje 200 er dette tillegget 100 kroner. Det er ikke tillegg for barn, ungdom og honnør.

Gol Stasjon

Addresse: 3550 Gol

Hemsedal skisenter

Addresse: 3560 Hemsedal

Hemsedal Alpin Lodge

Addresse: 3560 Hemsedal

Tuv (Hemsedal)

Addresse: 3560 Hemsedal

Rutetider

Du kan se ruten som denne 360-bussen tar, i tilfelle du er i tvil eller ønsker å se ruten du skal ta.

Kontaktinformasjon

Selskapet som har ansvaret for denne ruten er Brakar, og her er alle måtene vi har klart å finne for å kontakte dem. For å løse enhver tvil eller problem du måtte ha om denne busslinje 360, og du kan løse det på en enkel måte ved å kontakte dem.

Telefon: 177 / 32 20 30 90

E-post:kundesenter@brakar.no

Chat: Du kan chatte med oss ved å trykke på chatteboblen nederst i høyre hjørnet på siden vår.

Kontaktskjema: https://www.brakar.no/informasjon-og-kontakt/

Kontaktinformasjon administrasjon:

Telefon: 32 82 66 66

Skoleskyss: skoleskyss@brakar.no 

Besøksadresse: Drammen busstasjon, Jernbanegata 10, 3044 D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *