Buss Drammen – Svelvik – Berger Linje 91

Buss 91 mellom Drammen, Svelvik og Berger kjøres av Brakar og har en reisetid fra første til siste stopp på 45 minutter. Det er mange stopp mellom disse punktene, og bussen stopper på de viktigste holdeplassene på hvert sted, i tillegg til holdeplasser langs veien.

I denne guiden tar vi for oss informasjonen du trenger å vite før du setter deg på bussen. For eksempel rutetabeller, pris eller de viktigste holdeplassene for å ta denne busslinje 91. Så la oss se hva som er viktig. Klikk på knappen nedenfor for å gå til den delen som interesserer deg.

Tidsplaner

Du kan se rutetabellene rett nedenfor, med rutetabell for hvert stopp på ruten, i motsetning til slik de vanligvis er, der du bare ser hovedstoppene. I dette tilfellet vises alle holdeplassene og når bussen kjører forbi den aktuelle holdeplassen.

Vær oppmerksom på at vi har delt opp rutetabellene etter retning, først med avgangene fra Drammen, og deretter avgangene fra Berger. Se også på rutetabellene for riktig dag, da lørdag og søndag har andre rutetider enn de vanlige mandag til fredag. Du vil også finne det sortert for mindre bryderi.

Som du ser, har denne bussen heldigvis mange avganger hver dag, og du vil bare kunne bruke denne bussen tidlig om morgenen, men ellers vil du se at denne bussen er tilgjengelig mellom disse punktene.

Drammen – Svelvik – Berger:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Berger – Svelvik – Drammen:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Priser

Prisen for denne bussen er 50 kr, som er det samme som 2 bussoner. Men hvis du tar en veldig kort tur og ikke krysser mellom soner, trenger du bare å betale for 1 sone, i dette tilfellet 40 kr.

Men for å finne ut mer, legger vi igjen en lenke der du kan angi avgangs- og ankomstholdeplass og se prisene direkte. For resten, nedenfor kan du se prisene for hver type passasjer og sesongkort for hele denne ruten, samt en tabell med prisene for 1 sone, hvis dette er ditt tilfelle.

Beregn prisen fra avreise- og ankomststedet ditt ved å klikke her.

Ved kjøp om bord eller på et av våre billettutsalg må du betale ombordtillegg på 20 kroner. For periodebillett på linje 200 er dette tillegget 100 kroner. Det er ikke tillegg for barn, ungdom og honnør.

Drammen busstasjon

Addresse: 3044 Drammen

Svelvik kirke

Addresse: Kirkestredet 1, 3060 Svelvik

Svelvik ferjekai

Addresse: 3060 Svelvik

Berger kafé

Addresse: 3075 Berger

Rutetider

Du kan se hele ruten med alle stoppestedene mellom disse punktene på ruten på kartet nedenfor.

Kontaktinformasjon

Selskapet som har ansvaret for denne ruten er Brakar, og her er alle måtene vi har klart å finne for å kontakte dem. For å løse enhver tvil eller problem du måtte ha om denne busslinje 420, og du kan løse det på en enkel måte ved å kontakte dem.

Telefon: 177 / 32 20 30 90

E-post: kundesenter@brakar.no

Chat: Du kan chatte med oss ved å trykke på chatteboblen nederst i høyre hjørnet på siden vår.

Kontaktskjema: https://www.brakar.no/informasjon-og-kontakt/

Kontaktinformasjon administrasjon:

Telefon: 32 82 66 66

Skoleskyss: skoleskyss@brakar.no 

Besøksadresse: Drammen busstasjon, Jern

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *