Buss Haugesund – Ølen – Etne Linje 260

Bussen Haugesund – Etne, som går på linje 260, forbinder de viktige punktene Haugesund, Ølen og Etne på en reise som tar mellom 1 time og 20 minutter og 1 time og 30 minutter, avhengig av hvor mange stopp den gjør på hele ruten fra start til mål. Med 81 stoppesteder som forbinder disse punktene, har du mange forskjellige steder å hoppe på denne bussen. Denne busslinjen drives av Kolumbus.

La oss ta en nærmere titt på all informasjonen om buss 260, nå som du vet litt om denne bussen og de viktigste holdeplassene den forbinder.

Tidsplaner

Nedenfor finner du oppdaterte rutetider for busslinje 260. Men først er det noen ting du bør huske på. Først og fremst har vi ordnet rutetabellene etter bussens retning, som du kan se nedenfor. Vi har heller ikke tatt med rutetabellene og avgangspunktene for de 81 holdeplassene, fordi det ikke ville vært særlig praktisk eller lett å lese. Derfor viser rutetabellene de viktigste holdeplassene på ruten. Og du kan bruke rutetabellplanleggeren, som vi legger igjen i lenken nedenfor ved å klikke på knappen, eller estimere rutetabellen for stoppet du er interessert i fra nærmeste stopp.

Et annet viktig aspekt er å se på merknadene, fordi de er viktige for å se noen rutetabeller som bare er tilgjengelige i noen måneder av året. I tillegg til forbindelser til andre buss-, hurtigbåt- eller togruter. Så ikke glem å ta hensyn til merknadene for å forstå rutetabellene.

Haugesund – Etne:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Etne – Haugesund:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Priser

Prisen for denne bussen er 42 kr for en enkeltbillett. Siden denne ruten går i samme sone, betaler du bare for billetten for én sone. Og for prisene for hver situasjon kan du se følgende tabell nedenfor. Hvis tabellen er for liten på mobiltelefonen din, kan du klikke på tabellen for å forstørre den.

Selv om det i dette tilfellet ikke er nødvendig, siden det bare er samme sone, har vi tatt med sonekartet, slik at du kan vite når du må betale mer enn 1 sone, hvis du bruker en annen buss mellom dette området i Norge, og kjenne til fordelingen av kollektivtrafikksonene i dette området.

1 sone pristabell:

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Vernepliktig
Enkeltbillett 42 kr 21 kr 21 kr 21 kr 21 kr
24-timersbillett 85 kr 43 kr 43 kr 43 kr 43 kr
7-dagersbillett 300 kr 150 kr 150 kr 150 kr 150 kr
30-dagersbillett 630 kr 315 kr 315 kr 315 kr 315 kr
365-dagersbillett 6300 kr 3150 kr 3150 kr 3150 kr 3150 kr

Den billigste periodebilletten for deg som er fra og med 15 år til og med 22 år gammel. Ungdomsbilletten gjelder i 30 dager og kan brukes på både dagruter og nattbuss. Prisen er 299 kr per måned, og er det beste alternativet hvis du er i denne aldersgruppen.

Hvis du vil vite de ulike sonene og hvordan de er fordelt, kan du se følgende kart for å se om du skal krysse en sone, eller om stoppestedene dine er innenfor samme sone.

Mer informasjon om sonene finner du her.

Haugesund bussterminal

Addresse: 5522 Haugesund

Ølen bussterminal

Addresse: 5580 Ølen

Etne terminal

Addresse: 5590 Etne

Rutetider

Du kan se kartet over rute 260 med alle stoppestedene på hvert punkt på kartet nedenfor, samt hele ruten.

Kontaktinformasjon

Hvis du har problemer eller er i tvil om denne bussen eller linjen, kan du alltid kontakte de ansvarlige for linjen. I dette tilfellet er det Kolumbus. Og slik at du ikke trenger å lete etter informasjon for å kontakte selskapet selv, har vi lagt igjen all informasjon og ulike måter å kontakte dem på nedenfor. Så hvis du er i tvil, kan du alltid bruke følgende ressurser og snakke med noen fra teamet deres.

Telefon Kolumbus: 51 19 99 00 / 177

Kontaktskjema: https://www.kolumbus.no/hjelp-og-kontakt/kontakt-oss/kontaktskjema/

Facebook: https://www.facebook.com/kolumbus.no/

Twitter: https://twitter.com/kolumbus_no/

Mer informasjon: https://www.kolumbus.no/hjelp-og-kontakt/kontakt-oss/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *