Buss Lye – Bryne Linje 50

I denne guiden finner du all informasjon om bussrute 50, som er en populær lokalrute for innbyggerne i Bryne og Lyefjell som reiser mellom de to kommunene. Det beste med denne bussen er det store antallet avganger hver dag og den korte reisetiden på bare 10 minutter. Med 7 stoppesteder på de fleste avgangene kan du hoppe av og på på ulike steder langs ruten.

La oss ta en titt på informasjonen du leter etter, som ofte er vanskelig å finne hvis du ikke vet hvor du skal lete eller må gjøre litt research. Derfor har vi samlet all informasjonen i én artikkel, slik at du slipper å gå til forskjellige sider og bla rundt for å finne all informasjonen du finner her.

Tidsplaner

Du kan se rutetabellene nedenfor, der du starter med avganger fra Lyefjell til Bryne, og deretter fra Bryne til Lyefjell, slik at rutetabellene er mer oversiktlige og enklere å se hvilken retning du er interessert i.

Du vil kunne se de viktigste stoppestedene på ruten, ettersom ikke alle 7 stoppestedene vises med alle rutetabellene, selv om de fleste stoppestedene på ruten vises. Som du ser, går det mange busser hver dag fra ca. kl. 05.30 om morgenen til kl. 00.00 om natten. Så det vil knapt være fem timer hvor du ikke kan bruke denne bussen, og det vil mest sannsynlig være i løpet av de timene du sover. Busslinje 50 har altså god dekning mellom disse to punktene, som du kan se i rutetabellene nedenfor.

Lyefjell – Bryne:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Bryne – Lyefjell:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Priser

Prisen er 42 kr for en enkeltbillett, og 21 kr hvis du er honnør, barn eller student. I tillegg til de ulike billettypene kan du se i tabellen nedenfor.

Ellers er det ikke så mye mer med prisene, ettersom ruten bare er 10 minutter lang, reisen er innenfor samme sone, og du betaler bare for 1 sonebillett. For de mer nysgjerrige har vi også lagt til sonekartet under pristabellen, hvis du vil vite hvordan sonene i dette kollektivområdet fungerer.

1 sone pristabell:

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Vernepliktig
Enkeltbillett 42 kr 21 kr 21 kr 21 kr 21 kr
24-timersbillett 85 kr 43 kr 43 kr 43 kr 43 kr
7-dagersbillett 300 kr 150 kr 150 kr 150 kr 150 kr
30-dagersbillett 630 kr 315 kr 315 kr 315 kr 315 kr
365-dagersbillett 6300 kr 3150 kr 3150 kr 3150 kr 3150 kr

Den billigste periodebilletten for deg som er fra og med 15 år til og med 22 år gammel. Ungdomsbilletten gjelder i 30 dager og kan brukes på både dagruter og nattbuss. Prisen er 299 kr per måned, og er det beste alternativet hvis du er i denne aldersgruppen.

Hvis du vil vite de ulike sonene og hvordan de er fordelt, kan du se følgende kart for å se om du skal krysse en sone, eller om stoppestedene dine er innenfor samme sone.

Mer informasjon om sonene finner du her.

Lyefjell

Addresse: 4347 Bryne

Bryne stasjon

Addresse: 4340 Bryne

Rutetider

Nedenfor kan du se alle de 7 holdeplassene med ruten som 50-bussen tar for å se den mer detaljert og på et kart.

Kontaktinformasjon

Hvis du har problemer eller er i tvil om denne bussen eller linjen, kan du alltid kontakte de ansvarlige for linjen. I dette tilfellet er det Kolumbus. Og slik at du ikke trenger å lete etter informasjon for å kontakte selskapet selv, har vi lagt igjen all informasjon og ulike måter å kontakte dem på nedenfor. Så hvis du er i tvil, kan du alltid bruke følgende ressurser og snakke med noen fra teamet deres.

Telefon Kolumbus: 51 19 99 00 / 177

Kontaktskjema: https://www.kolumbus.no/hjelp-og-kontakt/kontakt-oss/kontaktskjema/

Facebook: https://www.facebook.com/kolumbus.no/

Twitter: https://twitter.com/kolumbus_no/

Mer informasjon: https://www.kolumbus.no/hjelp-og-kontakt/kontakt-o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *