Buss Harstad Narvik Linje 200

Buss 200 forbinder Harstad og Narvik, og er en svært populær buss fordi den også forbinder Harstad med Evenes lufthavn, også kjent som Harstad/Narvik lufthavn Evenes. Fra Narvik kan vi også bruke buss 200 til flyplassen, men det er en annen busslinje som kjører denne ruten, nemlig buss 300 Å i Lofoten – Leknes – Svolvær – Narvik, som vi også har omtalt på siden vår, og du kan se guiden ved å klikke på navnet ovenfor, hvis du vil reise fra Narvik til flyplassen, for å se begge alternativene og hvilken som passer best til timeplanen din.

I dette tilfellet er denne 200-busslinjen en måte å forbinde Harstad med Narvik og flyplassen på, med en ganske direkte og rask buss. Narvik har også mange andre busser som går til de største byene i området. Så du vet hva denne bussen, som har 68 stoppesteder, hovedsakelig brukes til.

Reisetiden mellom hovedpunktene er:

  • Harstad – Narvik 1 timer og 55 minutter
  • Harstad/Narvik lufthavn Evenes – 1 timer
  • Harstad/Narvik lufthavn Evenes – Harstad 47 minutter

Tidsplaner

Du kan se rutetabellene nedenfor, der bare hovedstoppestedene er vist, og ikke de 68 stoppestedene som denne ruten har. Så ikke få panikk hvis du ikke finner holdeplassen din i disse rutetabellene. Du kan bruke nærmeste holdeplass som referanse og anslå avgangstiden, eller bruke ruteplanleggeren under rutetabellene.

Vær også oppmerksom på forskjellene mellom vinter- og sommertidtabellene, der vi har angitt datoene der sommertidtabellen gjelder, og du kan se den ved å klikke på rullegardinmenyen med navnet. I rutetabellene finner du først avgangene fra Harstad, og rett under i samme bilde avgangene fra Narvik. Husk at hvis du ønsker å reise fra Narvik til flyplassen, kan du se rutetabellene for buss 300 her, som et alternativ til denne bussen.

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her. Du kan se alle dokumentene for denne ruten her.

Sommer Tidsplaner (24.06-20.08)

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her. Du kan se alle dokumentene for denne ruten her.

Priser

Når det gjelder prisen på bussen, har vi tatt med prisen for hele ruten, som er 5 soner, og prisen fra Harstad og Narvik til flyplassen (3 soner). Siden dette er de mest brukte punktene og forbindelsene på denne bussen. Med en komplett pristabell, med rabatter for studenter, barn og pensjonister, samt sesongkort.

Hvis du tar en helt annen rute på linje 200, kan du se prisen på en enkeltbillett i planleggeren, og du kan også se prisdokumentet for sesongkort, som vi også deler med deg ved å klikke her. På denne måten kan du, når du kjenner sonene, se prisen på sesongkortet du ønsker å kjøpe for denne bussforbindelsen.

Pristabell Harstad – Narvik (5 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Ungdom
Enkeltbillett 200 kr 100 kr 100 kr 100 kr 100 kr
7-dagersbillett 1290 kr 645 kr 1290 kr 645 kr *
30-dagersbillett 2010 kr 1200 kr 1200 kr 1200 kr 390 kr

Pristabell Harstad - Harstad/Narvik lufthavn Evenes / Narvik - Harstad/Narvik lufthavn Evenes (3 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Ungdom
Enkeltbillett 111 kr 56 kr 56 kr 56 kr 56 kr
7-dagersbillett 1290 kr 645 kr 1290 kr 645 kr *
30-dagersbillett 1280 kr 770 kr 770 kr 770 kr 390 kr

* Prisen er den samme som for studenter, men siden du kan få 30-dagerspasset for 390 kr, er 7-dagerspasset virkelig verdt å kjøpe 30-dagerspasset hvis du er mellom 16 og 19 år. Ombordtillegg voksen kr 20, Ombordtillegg militær og student kr 10

Hvis du vil se mer informasjon om priser og rabatter, og hvordan det fungerer, kan du sjekke lenken vi legger igjen her.

Sonekart Reis Nordland

Du kan se et mer detaljert kart over sonene her.

Harstad Byterminal

Addresse: 9405 Harstad

Harstad/Narvik lufthavn Evenes

Addresse: 8536 Evenes

Narvik Bussterminal

Addresse: 8514 Narvik

Rutetider

Nedenfor kan du se hele ruten som 200-bussen kjører mellom disse punktene på et kart, slik at du kan se hele ruten på en mye mer visuell måte.

Imagen de rutetider

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har spørsmål etter denne superguiden, kan du gå tilbake og lese guiden på nytt. Nei, seriøst nå. Hvis du er i tvil eller har problemer med denne busslinjen, la oss se hvilke kontaktskjemaer som finnes for å komme i kontakt med de ansvarlige for denne bussen. I dette tilfellet er det Reis Nordland du skal kontakte.

Så ikke nøl med å bruke disse forskjellige kontaktmåtene for å få svar på tvil eller problemer, med følgende telefon, e-post eller kontaktskjema, blant andre kontaktmåter som du vil se rett nedenfor. 

Telefon: 910 09 600

E-post: reisnordland@nfk.no

Kontaktskjema: https://www.reisnordland.no/kontaktskjema

Ofte stilte spørsmål: https://www.reisnordland.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *