Buss Sandnessjøen Mosjøen Linje 23-705

Forbindelsen mellom Sandnessjøen og Mosjøen eller omvendt gjøres raskest med busslinje 23-705, som vi vil gå nærmere inn på i denne guiden. Med all relevant informasjon, som rutetider, priser, holdeplasser og mye mer. Så hvis du planlegger å ta denne bussen, kan du ikke gå glipp av informasjonen vi viser deg nå.

Og for å begynne med en kort introduksjon: Busslinje 705 har en total reisetid på 1 time og 20-25 minutter. Det er altså en buss som ikke har et stort dekningsområde, men som i hovedsak er beregnet på å forbinde Sandnessjøen og Mosjøen. Underveis er det 55 holdeplasser som du kan hoppe av og på for å komme så nær destinasjonen din som mulig.

Og med denne innledningen er det bare å sette i gang. Du kan klikke på knappene nedenfor hvis du vil gå direkte til en hvilken som helst del av guiden.

Tidsplaner

Du kan se rutetabellene i bildet nedenfor. Der ser du først rutetabellene med avgang fra Sandnessjøen, der første holdeplass er Ura snuplass, og deretter avgangen fra Mosjøen, som starter på holdeplassen Vefsn sykehus hovedinngang. Det er som nevnt 55 holdeplasser, men denne rutetabellen viser hovedpunktene for å unngå en veldig lang og vanskelig forståelig rutetabell.

Hvis du vil vite rutetabellen for en bestemt holdeplass på denne ruten, kan du alltid bruke ruteplanleggeren, som du finner i knappen nedenfor. Ellers anbefaler vi også at du tar en titt på merknadene for å se hvilke forbindelser med andre busslinjer den har og som kan være av interesse for deg.

Denne busslinjen har vanligvis 5 daglige avganger i hver retning, med unntak av lørdager, hvor det kun er 4 daglige avganger i hver retning.

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her. Du kan se alle dokumentene for denne ruten her.

Priser

Prisen for denne ruten totalt eller når du reiser fra Sandnessjøen til Mosjøen er 200 kr for en enkeltbillett. Og for de andre rabatterte billettene og sesongbillettene kan du se prisene nedenfor i tabellen.

I tilfelle du beveger deg innenfor Sandnessjøen eller omegn uten å ankomme Mosjøen, eller det samme hvis du beveger deg innenfor Mosjøen eller omegn, vil prisen være annerledes. Men siden det varierer mye, er det best å bruke prisplanleggeren for å finne ut prisene for ruten din, med angivelse av start- og endestopp. Fordi det avhenger av sonene du krysser og avstanden, om du betaler 1 sone, 2 soner, 3 soner eller mer, kan vi ikke lage en tabell for hvert stopp med en tabell for alle 55 stopp på denne ruten.

Pristabell Sandnessjøen – Mosjøen (5 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Ungdom
Enkeltbillett 200 kr 100 kr 100 kr 100 kr 100 kr
7-dagersbillett 1290 kr 645 kr 1290 kr 645 kr *
30-dagersbillett 2010 kr 1200 kr 1200 kr 1200 kr 390 kr

* Prisen er den samme som for studenter, men siden du kan få 30-dagerspasset for 390 kr, er 7-dagerspasset virkelig verdt å kjøpe 30-dagerspasset hvis du er mellom 16 og 19 år. Ombordtillegg voksen kr 20, Ombordtillegg militær og student kr 10

Hvis du vil se mer informasjon om priser og rabatter, og hvordan det fungerer, kan du sjekke lenken vi legger igjen her.

Du kan se sonekartet nedenfor, men noen ganger ser det ut til at sonene ikke stemmer. I dette tilfellet ligger Sandnessjøen og Mosjøen 1 eller maks 2 soner fra hverandre. Og som vi har sett i prisene, er prisen faktisk 5 soner. Så det er best å bruke planleggeren, som nevnt ovenfor, som er mer nøyaktig og presis. Og hvis du vil se prisen på sesongkort i forskjellige soner, kan du se på dette dokumentet ved å klikke her, når du vet hvilke soner som er ruten din.

Sonekart Reis Nordland

Du kan se et mer detaljert kart over sonene her.

Sandnessjøen bussterminal

Addresse: 8800 Sandnessjøen

Mosjøen stasjon

Addresse: 8663 Mosjøen

Mosjøen sentrum

Addresse: 8656 Mosjøen

Rutetider

Du kan se hele ruten til denne busslinje 705 i løpet av dens reise på 1 time og 20 minutter fra begynnelsen til slutten av ruten. Du kan også se de ulike stoppestedene underveis.

Imagen de rutetider

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har spørsmål etter denne superguiden, kan du gå tilbake og lese guiden på nytt. Nei, seriøst nå. Hvis du er i tvil eller har problemer med denne busslinjen, la oss se hvilke kontaktskjemaer som finnes for å komme i kontakt med de ansvarlige for denne bussen. I dette tilfellet er det Reis Nordland du skal kontakte.

Så ikke nøl med å bruke disse forskjellige kontaktmåtene for å få svar på tvil eller problemer, med følgende telefon, e-post eller kontaktskjema, blant andre kontaktmåter som du vil se rett nedenfor. 

Telefon: 910 09 600

E-post: reisnordland@nfk.no

Kontaktskjema: https://www.reisnordland.no/kontaktskjema

Ofte stilte spørsmål: https://www.reisnordland.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *