Buss Brønnøysund Grong Linje 23-701

Buss 23-701 er forbindelsen mellom Brønnøysund og Grong med en total reisetid på 3 timer og 25 minutter. Bussen kjøres av Reis Nordland, og har 79 stopp langs ruten mellom hovedpunktene nevnt ovenfor.

Et særtrekk ved denne bussen, i likhet med flere andre busser i nærheten av øyene eller på Vestlandet, er at den bruker fergen Vennesund Holm til å kjøre ruten, slik at man unngår en lang rundtur med bil. Som passasjer trenger du imidlertid ikke å betale ekstra eller gjøre noe som helst. Men det er viktig å vite dette, slik at du ikke blir overrasket når du befinner deg inne i en ferge på bussen. Så nå vet du det. Fergeturen tar bare 20 minutter, så den er relativt kort.

En annen forvirring med denne bussen, er at det tidligere eller i noen dokumenter er vist at den også går til Namsos, men det gjør den ikke. For å komme til Namsos må du bruke en annen buss. Så husk dette hvis du planlegger å reise til Namsos og trodde du kunne bruke denne bussen.

Tidsplaner

Du kan se alle tidsplanene nedenfor. Der er det først rutetabellene med avgang fra Brønnøysund, og deretter rutetabellene med avgang fra Grong. Som nevnt ovenfor er det en stor feil i rutetabellene, noe som kan føre til forvirring. Namsos står oppført i rutetabellen, men i virkeligheten har denne bussen Grong stasjon som endestasjon. Så se bort fra alle rutetabellene om Namsos skysstasjon, slik at du ikke blir forvirret.

Men hvis du fortsatt er i tvil, og ønsker å vite rutetider for et stoppested som ikke vises i disse rutetabellene, kan du bruke den offisielle ruteplanleggeren for denne bussen, som vi gir deg lenken til i knappen nedenfor. Du vil kunne se alle rutetider for alle stoppestedene. Rutetabellen er begrenset til de viktigste holdeplassene.

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her. Du kan se alle dokumentene for denne ruten her.

Priser

Prisen for denne reisen er ifølge reiseplanleggeren 309 kr for en enkeltbillett. Som du kan se på bildet nedenfor, eller hvis du bruker reiseplanleggeren og legger inn start- og sluttpunkt for denne ruten mellom Brønnøysund og Grong. Det eneste problemet med dette er at prisen kanskje ikke blir akkurat dette, men den ligger i nærheten av dette intervallet.

For hvis du ser på pristabellen for de ulike sonene, finnes det ingen sone med en pris på 309 kr, som du kan se i dokumentet ved å klikke her. Så bruk denne prisen som en referanse, da det er mulig at den kan variere noen kr mer eller mindre, det vil heller ikke være en stor endring, men maksimalt 50 kr mer eller mindre for enkeltbilletten som voksen.

Hvis du vil se mer informasjon om priser og rabatter, og hvordan det fungerer, kan du sjekke lenken vi legger igjen her.

Sonekart Reis Nordland

Du kan se et mer detaljert kart over sonene her.

Brønnøysund Sentrum

Addresse: 8900 Brønnøysund

Grong stasjon

Addresse: 7870 Grong

Rutetider

Du kan sjekke ruten rett nedenfor for å se hele ruten bussen kjører i løpet av denne forbindelsen med mer enn 70 stopp.

Imagen de rutetider

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har spørsmål etter denne superguiden, kan du gå tilbake og lese guiden på nytt. Nei, seriøst nå. Hvis du er i tvil eller har problemer med denne busslinjen, la oss se hvilke kontaktskjemaer som finnes for å komme i kontakt med de ansvarlige for denne bussen. I dette tilfellet er det Reis Nordland du skal kontakte.

Så ikke nøl med å bruke disse forskjellige kontaktmåtene for å få svar på tvil eller problemer, med følgende telefon, e-post eller kontaktskjema, blant andre kontaktmåter som du vil se rett nedenfor. 

Telefon: 910 09 600

E-post: reisnordland@nfk.no

Kontaktskjema: https://www.reisnordland.no/kontaktskjema

Ofte stilte spørsmål: https://www.reisnordland.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *