Buss Fosnavåg – Ulsteinvik – Hareid Linje 330

Busslinje 330 kjøres av FRAM og forbinder hovedsakelig Fosnavåg, Ulsteinvik og Hareid på en rute som er den raskeste måten å reise kollektivt mellom disse stedene. Med en reisetid på ca. 1 time og 10 minutter totalt, noen ganger 25 og noen ganger 5 minutter, avhengig av hvor bussen stopper. Ruten har 61 stopp underveis mellom disse punktene.

Det er en populær rute for å forbinde denne delen av øyene med Hareid, og når du først er i Hareid, kan du ta ferge eller hurtigbåt til andre deler av området som har busslinjer til større byer. Derfor er denne busslinje 330 mye brukt som mellomstasjon, og deretter brukes kollektivtransport til sjøs. Hovedsakelig brukes følgende, som du kan se en detaljert guide til ved å klikke på dem:

Den vanligste destinasjonen er Ålesund eller fergen i Sulesund, fordi begge har busser som går i forbindelse med langdistansebussene til hovedstedene, også kjent som FRAM Express. Så velg det alternativet som passer best for deg. Du finner priser og all informasjon i guidene ved å klikke på navnet ovenfor.

Reisetiden mellom hovedpunktene er:

  • Fosnavåg – Hareid 1 timer og 10 minutter
  • Fosnavåg – Ulsteinvik 45 minutter
  • Ulsteinvik – Hareid 15 minutter

Tidsplaner

Rutetabellene for de viktigste holdeplassene finner du nedenfor. Du vil ikke se avgangene fra hver av de 61 holdeplassene, da dette ville være upraktisk. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke ruteplanleggeren, som du finner under knappen.

De fleste passasjerer går av eller på ved disse holdeplassene, eller holdeplasser i nærheten av dem, og med disse rutetabellene vet de allerede avgangstiden fra sin holdeplass. Vær også oppmerksom på de ulike fargene og symbolene for å forstå rutetabellen og hva de betyr. Ellers kan du risikere å gå på en buss som ikke finnes. Vær derfor oppmerksom på merknadene på forhånd, og se deretter på avgangene i den retningen du er interessert i.

Fosnavåg – Ulsteinvik – Hareid:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Hareid – Ulsteinvik – Fosnavåg:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Priser

Vi har lagt til prisene på hovedstoppene sammen med de andre hovedstoppene. Hvis du går av på en holdeplass i nærheten av disse, trenger du ikke bekymre deg, for prisen vil være den samme siden de ligger i samme område. Vi starter med pristabellen for hele ruten, og med prisene på de ulike billettene og rabattypene i henhold til passasjertype. Du kan se all detaljert informasjon i disse tabellene.

Og så vil vi se hvordan sonene ser ut, i tilfelle stoppestedene dine ikke er i disse tabellene og du vil vite prisen. Men la oss først se på pristabellene.

Pristabell Fosnavåg – Hareid (7 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Sykkel
Enkeltbillett 100 kr 50 kr 81 kr 50 kr 50 kr
24-timersbillett 240 kr 144 kr 240 kr 144 kr *
7-dagersbillett 395 kr 237 kr 395 kr 237 kr *
30-dagersbillett 1198 kr 719 kr 719 kr 719 kr *

Pristabell Fosnavåg - Ulsteinvik (6 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Sykkel
Enkeltbillett 88 kr 44 kr 81 kr 44 kr 44 kr
24-timersbillett 210 kr 126 kr 210 kr 126 kr *
7-dagersbillett 346 kr 208 kr 346 kr 208 kr *
30-dagersbillett 1048 kr 629 kr 629 kr 629 kr *

Pristabell Ulsteinvik - Hareid (2 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Sykkel
Enkeltbillett 46 kr 23 kr 46 kr 23 kr 23 kr
24-timersbillett 135 kr 81 kr 135 kr 81 kr *
7-dagersbillett 223 kr 134 kr 223 kr 134 kr *
30-dagersbillett 676 kr 406 kr 406 kr 406 kr *

* Sykkelen har ikke 24-timers, 7-dagers eller 30-dagers sesongkort.

Hvis du vil se prisene i henhold til sonene du krysser ved avreise og ankomst, kan du se alle prisene for hver sone her.

Det er viktig å vite hvor mange soner det er mellom de to stoppestedene, bare for å vite prisen på et 24-timers, 7-dagers eller 30-dagers kort. Du kan se prisen på en enkeltbillett i planleggeren.

Med prisen på enkeltbilletten kan du se i dette dokumentet hvilke soner som er hvilke, på venstre side. Når vi vet hvilke soner det er mellom stoppestedene, kan vi gå til neste dokument ved å klikke her for å se prisen på de ulike passene.

Et annet alternativ, i dette tilfellet der det er få soner, er å aktivere sonekartet i planleggeren og telle hvor mange soner vi kommer til å være i løpet av reisen. Hvis du krysser 3 soner, må du betale 4 soner (startsonen + 3 soner du har krysset). Dette er en annen måte å beregne sonene på ruten din på. Her er et bilde som viser hvordan du aktiverer og viser planleggeren når sonekartet er aktivt.

Imagen de rutetider

Nedenfor kan du se kartet over soner i dette området som drives av FRAM. Selv om det er veldig komplisert og vanskelig å forstå, kan du se det på bildet nedenfor.

Du kan se mer informasjon om sonekartet ved å klikke her.

Fosnavåg Terminal

Addresse: 6090 Fosnavåg

Ulsteinvik skysstasjon

Addresse: 6065 Ulsteinvik

Hareid bussterminal

Addresse: 6060 Hareid

Rutetider

Hvis du lurer på hvordan ruten er og hvor den går, kan du se hele ruten til 330-bussen på kartet nedenfor.

Imagen de rutetider

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt er i tvil etter denne detaljerte veiledningen, beklager vi det. Vi har likevel samlet alle måtene du kan kontakte selskapet som driver denne busslinjen, i dette tilfellet FRAM. Så ikke nøl med å bruke telefonnumrene eller de ulike kontaktformene du finner nedenfor, og få svar på det du lurer på.

Og hvis du ikke finner svaret på det du lurer på, kan du alltid slå opp i denne omfattende guiden igjen og se på lenkene i hvert avsnitt, så finner du helt sikkert den informasjonen du leter etter.

Telefon: 71 28 01 00 / 177 (Måndag til fredag 08.00-16.00)

kontaktskjema: https://frammr.no/kontakt-oss

Trafikkterminalane: https://frammr.no/trafikkterminalane

Hittegods: https://frammr.no/hittegods

Addresse: FRAM Kundesenter, Postboks 743, 6501 K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *