Buss Surnadal – Sunndalsøra – Molde Linje 902

Busslinje 902 er en del av FRAM Express-bussene, og i dette tilfellet forbinder den Surnadal, Sunndalsøra og Molde som hovedpunkter på ruten. Surnadal er også kjent som Skei i Surnadal. Det er en buss som er mye brukt, i kombinasjon med andre FRAM Express-busser, som vi vil se nedenfor for å dra til de viktigste byene i dette territoriet med buss. Dette er vanligvis det billigste og raskeste alternativet. Hvis vi ikke tar hensyn til flyet.

Denne bussen, som drives av FRAM, varer omtrent 2 timer og 45 minutter fra avgang til endestopp. Underveis kan du benytte deg av fergen Kvanne Rykkjem for å komme over til den andre siden av havet og unngå en lang omvei. Som passasjer på bussen trenger du imidlertid ikke å bekymre deg for noe som helst på fergen, det er bare å vente i bussen til du kommer til den andre havnen for å fortsette ruten.

Denne busslinjen brukes ofte i kombinasjon med buss 905 Ålesund – Molde – Kristiansund – Trondheim, fordi den er fortsettelsen fra Molde til Ålesund.  Eller også i andre tilfeller fra Molde til Skei bruker du buss 902, og når du er på Skei bruker du buss 905 for å komme deg til Trondheim. Dette er de mest brukte stoppestedene, men det er mange andre ruter som betjener deg med denne kombinasjonen av to busser, som dekker en stor del av dette området.

Reisetiden mellom hovedpunktene er:

  • Surnadal – Molde 2 timer og 45 minutter
  • Surnadal – Sunndalsøra 1 timer
  • Sunndalsøra – Molde 1 timer og 25 minutter

Bruk disse tidene som en referanse, de varierer vanligvis med ca. 10 minutter, avhengig av hvor mange stopp bussen gjør på hver rute.

Tidsplaner Mørelinjen

Rutetabellene finner du rett nedenfor, sortert etter avgangssted, med avgang fra Surnadal, deretter avgang fra Molde. For å se forbindelsene til buss 905, kan du se rutetabellene for buss 905 ved å klikke her.

Når det gjelder rutetabellene, kan du se at bare de viktigste holdeplassene vises. Og ikke de 119 stoppestedene som buss 902 har totalt. Hvis du vil se den spesifikke rutetabellen for en holdeplass som ikke vises i rutetabellene, kan du bruke planleggeren som vi legger igjen under rutetabellene i knappen.

Ellers trenger du bare å ta hensyn til merknadene for å se forskjellene i rutetabellen når det er en annen bokstav eller farge i neste rutetabell.

Surnadal – Sunndalsøra – Molde:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Molde – Sunndalsøra – Surnadal:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Priser Mørelinjen

Du kan se prisen mellom de viktigste forbindelsene på denne ruten med følgende pristabeller. Disse inkluderer både enkeltbillett og de ulike passene og rabattene du kan få. I tillegg til sonene som er mellom hver rute.

Hvis du vil vite prisen mellom ulike stoppesteder på denne ruten som ikke vises i disse tabellene, kan du se informasjon om sonene etter tabellene, og hvordan du finner prisen.

Pristabell Surnadal – Molde (18 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Sykkel
Enkeltbillett 242 kr 121 kr 121 kr 121 kr 121 kr
24-timersbillett 485 kr 291 kr 485 kr 291 kr *
7-dagersbillett 800 kr 480 kr 800 kr 480 kr *
30-dagersbillett 2423 kr 1454 kr 1454 kr 1454 kr *

Pristabell Surnadal - Sunndalsøra (8 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Sykkel
Enkeltbillett 113 kr 57 kr 81 kr 57 kr 57 kr
24-timersbillett 270 kr 162 kr 270 kr 162 kr *
7-dagersbillett 445 kr 267 kr 445 kr 267 kr *
30-dagersbillett 1348 kr 809 kr 809 kr 809 kr *

Pristabell Molde - Sunndalsøra (14 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Sykkel
Enkeltbillett 193 kr 97 kr 97 kr 97 kr 97 kr
24-timersbillett 385 kr 231 kr 385 kr 231 kr *
7-dagersbillett 635 kr 381 kr 635 kr 381 kr *
30-dagersbillett 1924 kr 1154 kr 1154 kr 1154 kr *

* Sykkelen har ikke 24-timers, 7-dagers eller 30-dagers sesongkort.

Hvis du vil se prisene i henhold til sonene du krysser ved avreise og ankomst, kan du se alle prisene for hver sone her.

Hvis du bare vil vite prisen på en enkeltbillett, er det like enkelt som å legge inn start- og sluttholdeplass i FRAM-planleggeren, som vi har koblet til knappen i tidsplaner-seksjonen, og når du har lagt inn de to holdeplassene, viser den deg prisene direkte.

Men hvis du vil vite prisen på passene, slik vi har vist i tabellene, må du gjøre følgende. Først leter vi etter de to stoppestedene våre i tidsplanen for å finne prisen på enkeltbilletten. Med denne prisen går vi til dokumentet som du finner ved å klikke her, og ser etter linjen med den prisen. Hvis vi ser til venstre, vises sonene som ligger mellom disse to stoppestedene. Og nå som vi vet hvor mange soner det er, kan vi gå til dokumentet om sesongkortpriser, som du også finner ved å klikke her, og se etter sonenummeret for å se prisene på 24-timers, 7-dagers eller 30-dagers sesongkort.

Den andre måten å finne ut hvor mange soner det er, er å aktivere sonekartet i planleggeren og telle hvor mange soner det er fra en holdeplass til en annen. Dette er nyttig når det er 5 soner eller færre, men fra 5 til 10 soner og oppover blir det veldig forvirrende og komplisert, fordi sonekartet ikke er særlig godt utført og vanskelig å forstå. Hvis du ikke tror meg, se på dette bildet, så vil du være enig med meg. Så med mindre det er veldig nære stopp eller korte avstander, er det veldig vanskelig å forstå.

Imagen de rutetider

Nedenfor kan du se kartet over soner i dette området som drives av FRAM. Selv om det er veldig komplisert og vanskelig å forstå, kan du se det på bildet nedenfor.

Du kan se mer informasjon om sonekartet ved å klikke her.

Skei i Surnadal

Addresse: 6650 Surnadal

Sunndalsøra

Addresse: Killurdgata 1, 6600 Sunndalsøra

Molde trafikkterminal

Addresse: 6413 Molde

Rutetider

Du kan se hele ruten til 902-bussen og stoppestedene underveis på kartet nedenfor. Du kan se ruten og nøyaktig hvor denne busslinjen passerer.

Imagen de rutetider

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt er i tvil etter denne detaljerte veiledningen, beklager vi det. Vi har likevel samlet alle måtene du kan kontakte selskapet som driver denne busslinjen, i dette tilfellet FRAM. Så ikke nøl med å bruke telefonnumrene eller de ulike kontaktformene du finner nedenfor, og få svar på det du lurer på.

Og hvis du ikke finner svaret på det du lurer på, kan du alltid slå opp i denne omfattende guiden igjen og se på lenkene i hvert avsnitt, så finner du helt sikkert den informasjonen du leter etter.

Telefon: 71 28 01 00 / 177 (Måndag til fredag 08.00-16.00)

kontaktskjema: https://frammr.no/kontakt-oss

Trafikkterminalane: https://frammr.no/trafikkterminalane

Hittegods: https://frammr.no/hittegods

Addresse: FRAM Kundesenter, Postboks 743, 6501 Kristiansu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *