Buss Elnesvågen – Molde Linje 532

Buss 532 er en forbindelse mellom Elnesvågen og Molde med en reisetid på bare 28 minutter fra start til mål. Og det tar vanligvis 23 minutter hvis du kjører til Elnesvågen sentrum, og ikke til endestasjonen. Det er en svært kort reise sammenlignet med andre busslinjer i dette området, som dekker et større område.

Denne busslinjen drives av FRAM, og er svært populær siden den forbinder Elnesvågen med Molde. Molde har mange bussavganger til de største byene i dette området, for eksempel følgende busser:

Ellers er det en veldig enkel og lettvint rute å bruke denne bussen. Og her finner du all detaljert informasjon, slik at du ikke er i tvil før du setter deg på bussen.

Tidsplaner

Vi har delt opp rutetabellene etter bussens retning, og starter først med avganger fra Elnesvågen og deretter avganger fra Molde. Hele ruten har 38 stoppesteder, men i dette tilfellet vises hovedpunktene og stoppestedene som vanlig, i dette tilfellet 9. Hvis du vil vite nøyaktig tidspunkt for de andre stoppestedene, kan du bruke ruteplanleggeren, som du finner på knappen under rutetabellene.

Det eneste du må ta hensyn til når det gjelder rutetabellen, er å se på riktig dag, ettersom rutetabellene er forskjellige på lørdager og søndager, og ta hensyn til merknadene på rutetabellen for å forstå noen forskjellige symboler eller farger som vises på rutetabellen, for eksempel bokstaven h. Det forteller deg at disse rutetabellene bare går i visse måneder av året. Ellers vil du ikke ha store problemer med å forstå den.

Elnesvågen-Molde:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Molde-Elnesvågen:

Hvis du vil se PDF-filen med disse rutetabellene, kan du klikke her.

Priser

Prisen på denne bussen vil avhenge av stoppestedene og områdene du krysser. Men ettersom de fleste passasjerer skal fra Elnesvågen til Molde eller omvendt, kan du se prisen for denne ruten, som tilsvarer 4 soner, og 62 kr for en enkeltbillett. For detaljerte priser, se tabellen nedenfor.

For de andre stoppestedene betaler du samme pris eller færre soner, og dermed en lavere pris. Etter tabellen, la oss se hvordan du kan finne ut prisen på en hvilken som helst holdeplass på denne ruten.

Pristabell Elnesvågen – Molde (4 soner):

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Sykkel
Enkeltbillett 62 kr 31 kr 62 kr 31 kr 31 kr
24-timersbillett 160 kr 96 kr 160 kr 96 kr *
7-dagersbillett 263 kr 158 kr 263 kr 158 kr *
30-dagersbillett 798 kr 479 kr 479 kr 479 kr *

* Sykkelen har ikke 24-timers, 7-dagers eller 30-dagers sesongkort.

Hvis du vil se prisene i henhold til sonene du krysser ved avreise og ankomst, kan du se alle prisene for hver sone her.

For å finne ut prisen på et hvilket som helst stopp på denne ruten, kan du bruke ruteplanleggeren, der du ser rutetabellene og prisen på en enkeltbillett. Du kan også aktivere sonekartet i boksen nedenfor og telle hvor mange soner det er på ruten din. Hvis start- og endestasjonen er i samme sone, eller du krysser inn i en annen sone og derfor må betale for mer enn én sone. Når du kjenner sonene, kan du finne ut prisen på 24-timers, 7-dagers eller 30-dagers kort i dokumentet du får ved å klikke her.

Så aktiver sonekartet og tell hvor mange soner det er på ruten din. Vanligvis anbefaler vi ikke å gjøre dette fordi det er komplisert når det er mer enn 5-10 soner, men i dette tilfellet med 4 soner eller færre er det ikke noe problem å telle sonene og se hvilke soner som finnes. Her er et bilde av sonekartet i planleggeren, slik at du også kan se hvor det er aktivert.

Imagen de rutetider

Nedenfor kan du se kartet over soner i dette området som drives av FRAM. Selv om det er veldig komplisert og vanskelig å forstå, kan du se det på bildet nedenfor.

Du kan se mer informasjon om sonekartet ved å klikke her.

Elnesvågen

Addresse: 6440 Elnesvågen

Elnesvågen skolesenter

Addresse: 6440 Elnesvågen

Molde trafikkterminal

Addresse: 6413 Molde

Rutetider

Se hele ruten for busslinje 532 for å finne ut hvor den kjører og hvilke stoppesteder den kan ha underveis.

Imagen de rutetider

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt er i tvil etter denne detaljerte veiledningen, beklager vi det. Vi har likevel samlet alle måtene du kan kontakte selskapet som driver denne busslinjen, i dette tilfellet FRAM. Så ikke nøl med å bruke telefonnumrene eller de ulike kontaktformene du finner nedenfor, og få svar på det du lurer på.

Og hvis du ikke finner svaret på det du lurer på, kan du alltid slå opp i denne omfattende guiden igjen og se på lenkene i hvert avsnitt, så finner du helt sikkert den informasjonen du leter etter.

Telefon: 71 28 01 00 / 177 (Måndag til fredag 08.00-16.00)

kontaktskjema: https://frammr.no/kontakt-oss

Trafikkterminalane: https://frammr.no/trafikkterminalane

Hittegods: https://frammr.no/hittegods

Addresse: FRAM Kundesenter, Postboks 743, 6501 K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *