Bring | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Bring er et transportselskap grunnlagt i 2005 og har spesialisert seg på transport av pakker, post og varer. Med et stort nettverk av transportører som dekker hele landet, uansett hvor mottakeren er, kan pakken, posten eller varene nå den. Bring tilbyr et bredt spekter av transportløsninger for å møte kundenes behov.

Bring har en lang tradisjon for å levere pålitelige og effektive transportløsninger. De har et stort antall transportkjøretøyer som reiser gjennom det nasjonale territoriet, og frakter pakker, korrespondanse og varer til mottakerens destinasjon.

Hvis du vil vite hvordan du kan spore bestillingen din, kontakte support eller motta hjelp med pakkene dine, har du kommet til riktig side. Vi skal dekke all støtteinformasjon som er tilgjengelig fra Bring, slik at du ikke blir fanget opp.

Bring Telefon

Nedenfor finner du de forskjellige telefonnumrene for å kontakte Bring-støtte. Sjekk nøye hvilket telefonnummer du er interessert i å ringe i henhold til hva du ser etter. Hvis du ønsker generell kundestøtte, så kan du bruke det første telefonnummeret du kommer over.

Vi har også inkludert kundeservice åpningstider slik at du ikke ringer og ikke har noe svar.

Kundeservice: 04045

Fra utlandet: +47 22030045

Kundesenter Bring Ekspress: 04050

Lagerløsninger: 04053

Åpningstider: Mandag – fredag: 08:00-17:00 – Lørdag: Stengt

Andre kontaktmidler Bring

Det er forskjellige måter vi kan bruke for å kontakte Bring-støtten. Og det er dette vi vil se nå. Siden telefonen ikke alltid er det beste alternativet for å kontakte support.

Chatboten er et annet alternativ, som vi kan bruke på dens offisielle nettside, og som vi lar deg ligge rett nedenfor. Klikk på knappen nederst til høyre, og begynn å snakke med noen fra kundestøtten. Bare forklar spørsmålet eller problemet ditt, og vent på å motta svaret.

Chatbot: https://www.bring.no/

E-post

En annen svært hyppig kontaktform er e-post, men for øyeblikket er det ingen direkte kontakt-e-post for støtte. Så vi går videre til neste form for kundestøtte.

Kontakt skjema

Kontaktskjemaer har blitt mer og mer vanlige, siden de lar deg sende nødvendig informasjon for å bli deltatt av den aktuelle avdelingen. Her er det viktige alltid å angi alternativene du viser oss slik at det går til tilsvarende avdeling, og vi kan få god respons.

Vi legger igjen under lenken for å fylle ut skjemaet. Og vi må bare vente på svaret i e-posten din som du har angitt.

Kontakt skjema: https://www.bring.no/henvendelse

Nettside

Til slutt vil vi også dele lenkene til FAQ-siden og spore bestillingen din. Herfra vil du kunne løse de vanligste tvilene om forsendelser, drift og mye mer. Og i den følgende lenken følger du også bestillingene med sporingsnummeret du mottok i e-posten. Så ikke nøl med å besøke den.

Nettside: https://www.bring.no/kundeservice/

Sporing: https://sporing.bring.no/sporing/

Sosiale nettverk

Hvis du har prøvd å kontakte dem på andre måter, for eksempel ved å sende en e-post eller ringe dem på telefonen, og du ikke har fått svar, kan du alltid prøve å kontakte dem via deres sosiale nettverk. Dette er en mindre vanlig metode som ikke brukes like ofte, men som noen ganger kan være svært effektiv. Vi anbefaler imidlertid ikke å bruke dette hvis du ikke tidligere har brukt ditt sosiale nettverk til å stille spørsmål.

Facebook: https://www.facebook.com/bringnorge

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bringnorge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *