Borealis Hurtigbåt: Timer og priser | All informasjon om hurtigbåten

Borealis Hurtigbåt er et populært transportalternativ for de som ønsker å reise raskt og effektivt mellom ulike destinasjoner. Hurtigbåten tilbyr et bredt utvalg av ruter og avganger, og gir passasjerene muligheten til å nyte vakre naturskjønnheter langs kysten av Norge.

På nettsiden til Borealis Hurtigbåt finner man all informasjon om timer og priser. Det er enkelt å søke etter avganger mellom ulike destinasjoner, og man kan enkelt kjøpe billetter på nettsiden eller ombord på båten. Prisene varierer avhengig av alder og reisens lengde, og det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Borealis Hurtigbåt tilbyr en komfortabel og trygg reiseopplevelse, og har et erfarent mannskap som sørger for at passasjerene har det bra ombord. Uansett om man skal på jobbreise eller på ferie, er Borealis Hurtigbåt et godt alternativ for de som ønsker å reise raskt og effektivt langs kysten av Norge.

Timer og priser

Borealis Hurtigbåt tilbyr en rask og effektiv måte å reise mellom ulike destinasjoner i Norge. Her er en oversikt over prisene og tidene for noen av de vanligste rutene.

Bergen-Stord

Hurtigbåten mellom Bergen og Stord har ulike priser avhengig av alder og reisens lengde. Billettprisene varierer mellom 55 kr og 225 kr for voksne. Prisene for barn varierer mellom 30 kr og 115 kr, mens prisen for honnør er 50% av voksenprisen. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Svolvær-Bodø

Ved reise med hurtigbåt Svolvær Bodø er det tillatt å ta med seg en håndbagasje og en koffert eller bagasje som ikke overstiger 30 kilo i vekt og 200 liter i volum. Dersom du har behov for å ta med deg mer bagasje, må du kontakte selskapet på forhånd for å avtale dette. Prisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt du skal reise. Det er flere avganger hver dag.

Alta-Hammerfest

Hurtigbåt Alta Hammerfest tilbyr også flere avganger hver dag, og prisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt du skal reise. Her er en oversikt over de vanligste prisene for Hurtigbåt Alta Hammerfest:

TidspunktPris
Voksen, dagtid290 kr
Voksen, kveldstid340 kr
Barn, dagtid145 kr
Barn, kveldstid170 kr
Honnør, dagtid145 kr
Honnør, kveldstid170 kr

Det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter på båten.

Sunnhordland

På nettsiden til Hurtigbåt Sunnhordland finner du all informasjon du trenger om timer og priser. Her kan du enkelt søke etter avganger mellom ulike destinasjoner, og få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene. Du kan også kjøpe billetter på nettsiden, eller ombord på båten. Prisene varierer avhengig av reisens lengde og alder på passasjeren.

Ruter og destinasjoner

Borealis Hurtigbåt tilbyr rask og praktisk transport mellom flere destinasjoner langs kysten av Norge. Her er en oversikt over noen av de mest populære rutene, og hva du kan forvente deg når du reiser med Borealis Hurtigbåt.

Bergen – Stord

Denne ruten går mellom Bergen og Stord, og tar omtrent 1 time og 15 minutter. Båten har flere avganger hver dag, og du kan velge mellom ulike billettyper, avhengig av reisens lengde og din alder. Billettprisene varierer mellom 55 kr og 225 kr for voksne, og mellom 30 kr og 115 kr for barn. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Sandnessjøen – Bodø

Denne ruten går mellom Sandnessjøen og Bodø, og tar omtrent 4 timer og 45 minutter. Båten har flere avganger hver uke, og du kan kjøpe billetter på nettsiden til Borealis Hurtigbåt. Prisene varierer avhengig av reisens lengde og din alder, og du kan kontakte selskapet for mer informasjon om billettpriser og betalingsmetoder.

Sunnhordland

Borealis Hurtigbåt tilbyr også transport mellom flere destinasjoner i Sunnhordland-området, som Fitjar, Stord, Bømlo og Sveio. Du kan enkelt søke etter avganger på nettsiden til Borealis Hurtigbåt, og kjøpe billetter for en enkeltreise eller for en periode på 7, 30 eller 180 dager. Prisene varierer avhengig av reisens lengde og din alder, og du kan kontakte selskapet for mer informasjon om billettpriser og betalingsmetoder.

Borealis Hurtigbåt tilbyr også transport til andre destinasjoner langs kysten av Norge, og du kan finne mer informasjon om rutetider, priser og bestilling av billetter på nettsiden til selskapet.

Billetter og bestilling

Borealis Hurtigbåt tilbyr enkel og praktisk billettbestilling via deres nettside eller på båten. Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd for å sikre seg plass, spesielt i høysesongen. Her er all informasjon du trenger for å bestille billetter og planlegge turen:

Billettpriser

Billettprisene varierer avhengig av alder og reisens lengde. Prisene for voksne varierer mellom 55 kr og 225 kr, mens prisen for honnør er 50% av voksenprisen. Prisene for barn varierer mellom 30 kr og 115 kr. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Bestilling på nettsiden

Billetter kan enkelt bestilles på Borealis Hurtigbåts nettside. Velg ønsket destinasjon og reisedato, og legg til antall passasjerer. Deretter kan du velge mellom enkeltbilletter eller periodebilletter. Betaling kan gjøres med kredittkort eller Vipps.

Bestilling på båten

Det er også mulig å kjøpe billetter på båten, men det anbefales å kjøpe billetter på forhånd for å sikre seg plass. Betaling kan gjøres med kredittkort eller kontanter. Vær oppmerksom på at det kan være begrenset kapasitet på båten, spesielt i høysesongen.

Endring og avbestilling

Hvis du ønsker å endre eller avbestille billetten din, kan du kontakte Borealis Hurtigbåt via deres nettside eller telefon. Endringer og avbestillinger kan gjøres inntil 24 timer før avgang. Vær oppmerksom på at det kan påløpe gebyrer ved endring eller avbestilling.

Borealis Hurtigbåt tilbyr enkel og praktisk billettbestilling, og det anbefales å kjøpe billetter på forhånd for å sikre seg plass. Prisene varierer avhengig av alder og reisens lengde, og det er også mulig å kjøpe periodebilletter. Endring og avbestilling kan gjøres via deres nettside eller telefon.

Borealis Hurtigbåt flåte

Borealis Hurtigbåt er en flåte av hurtigbåter som tilbyr rask og effektiv transport mellom ulike destinasjoner i Norge. Flåten består av moderne og komfortable båter som er utstyrt med alt som trengs for å gi passasjerene en god reiseopplevelse.

Borealis Hurtigbåt har flere båter i sin flåte, inkludert MS Borealis, MS Nordstjernen, og MS Polarlys. Disse båtene har forskjellige kapasiteter og fasiliteter, slik at passasjerene kan velge den som passer best for deres behov.

MS Borealis er den største båten i flåten, med en kapasitet på 350 passasjerer. Denne båten har en rekke fasiliteter, inkludert en kafeteria, salonger, og et utendørs dekk. MS Borealis tilbyr også en rekke tjenester, inkludert bagasjehåndtering og billettsalg ombord.

MS Nordstjernen er en mindre båt med en kapasitet på 150 passasjerer. Denne båten har også en kafeteria og et utendørs dekk, samt en salong som kan brukes til ulike arrangementer.

MS Polarlys er en annen mindre båt i flåten, med en kapasitet på 120 passasjerer. Denne båten har også en kafeteria og et utendørs dekk, samt en salong som kan brukes til ulike arrangementer.

Uansett hvilken båt passasjerene velger, kan de være sikre på en komfortabel og trygg reise med Borealis Hurtigbåt. Båtene er moderne og godt vedlikeholdt, og mannskapet er erfarne og profesjonelle.

Hvordan komme seg til Borealis Hurtigbåt

Borealis Hurtigbåt er et populært transportmiddel for de som ønsker å reise raskt og effektivt langs kysten av Norge. Det er flere måter å komme seg til Borealis Hurtigbåt på, avhengig av hvor du befinner deg og hvilken rute du ønsker å ta.

Med bil

Hvis du har tilgang til en bil, kan du enkelt kjøre til en av Borealis Hurtigbåts mange havner langs kysten. Det er vanligvis parkeringsmuligheter nær havnene, men det kan være lurt å sjekke parkeringsavgifter og ledige plasser på forhånd. Her er noen av de mest populære havnene for Borealis Hurtigbåt, og omtrentlig kjøretid fra nærliggende byer:

HavnNærliggende byKjøretid
BergenBergen sentrum10 minutter
MåløyMåløy sentrum5 minutter
BodøBodø sentrum10 minutter
HammerfestHammerfest sentrum5 minutter

Med offentlig transport

Hvis du ikke har tilgang til en bil, kan du fortsatt komme deg til Borealis Hurtigbåt ved hjelp av offentlig transport. De fleste havnene er tilgjengelige med buss eller tog, avhengig av hvor du befinner deg. Her er noen av de mest populære havnene for Borealis Hurtigbåt, og nærliggende kollektivtransportalternativer:

HavnNærliggende byKollektivtransport
BergenBergen sentrumBuss eller Bybane
MåløyMåløy sentrumBuss
BodøBodø sentrumBuss eller tog
HammerfestHammerfest sentrumBuss

Det kan være lurt å sjekke rutetider og priser på forhånd, spesielt hvis du planlegger å reise i høysesongen. Borealis Hurtigbåt tilbyr også muligheten for å kjøpe billetter på forhånd på deres nettside eller via deres app, for å sikre at du har en plass på båten.

Reisetips og anbefalinger

For de som planlegger å reise med Borealis Hurtigbåt, er det noen tips og anbefalinger som kan gjøre reisen mer behagelig og effektiv.

Planlegg reisen i god tid

Det er alltid lurt å planlegge reisen i god tid, spesielt hvis man har en stram tidsplan eller skal reise i høysesongen. Borealis Hurtigbåt har en nettside hvor man kan finne all informasjon om timer og priser, samt bestille billetter på forhånd. Det kan også være lurt å sjekke værmeldingen før man reiser, spesielt hvis man skal til en av de mindre øyene eller kystbyene.

Pakk smart

På Borealis Hurtigbåt er det begrenset med plass til bagasje, så det er lurt å pakke smart. Det er tillatt med én stor bagasje og én håndbagasje per person. Det kan også være lurt å pakke i vanntette poser eller ha med seg en regnjakke, da været kan være uforutsigbart langs kysten.

Kom tidlig

Det kan være lurt å komme tidlig til avgangsplassen, spesielt hvis man skal kjøpe billett på stedet. Det kan også være lurt å ha med seg snacks og drikke til turen, da det ikke alltid er mulig å kjøpe dette om bord.

Nyt utsikten

Borealis Hurtigbåt tilbyr en unik mulighet til å se den norske kysten fra sjøsiden. Det kan være lurt å ha kameraet klart og nyte den fantastiske utsikten underveis. Man kan også få muligheten til å se delfiner, hvaler og andre sjødyr langs kysten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *