Hurtigbåt Fosen: Timer og priser | All informasjon om avgangstider og billettpriser

Hurtigbåt Fosen tilbyr en effektiv og rask transporttjeneste mellom flere destinasjoner i Trøndelag. På nettsiden til Hurtigbåt Fosen finner man all informasjon man trenger om timer og priser. Her kan man enkelt søke etter avganger mellom ulike destinasjoner, og få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene.

Billettprisene varierer avhengig av alder og reisens lengde. Voksenbilletter koster mellom 70 kr og 300 kr, mens prisen for barn varierer mellom 35 kr og 150 kr. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Prisene for honnør er 50% av voksenprisen. Hurtigbåt Fosen tilbyr også rabatterte billetter for studenter og militære.

Hurtigbåt Fosen: Timer og priser

Hurtigbåt Fosen er et selskap som tilbyr hurtigbåttransport mellom flere destinasjoner i Fosen-regionen i Trøndelag. Selskapet har et bredt utvalg av avganger og billettpriser som passer til ulike behov og reiseplaner.

Billettpriser

Billettprisene for Hurtigbåt Fosen varierer avhengig av reisens lengde og alderen til passasjeren. Voksne passasjerer betaler mellom 40 og 170 kroner per reise, mens barn og honnørpassasjerer betaler mellom 20 og 85 kroner. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Avgangstider

Hurtigbåt Fosen har flere avganger hver dag mellom ulike destinasjoner i Fosen-regionen. Avgangstidene varierer avhengig av reiseruten, men de fleste avgangene skjer på dagtid. Passasjerer kan sjekke de nøyaktige avgangstidene på Hurtigbåt Fosens nettside eller ved å kontakte selskapet direkte.

Rutetabell

Hurtigbåt Fosen har en detaljert rutetabell som viser alle avgangene mellom de ulike destinasjonene. Rutetabellen oppdateres jevnlig for å sikre at passasjerene har tilgang til den mest oppdaterte informasjonen. Passasjerer kan finne rutetabellen på Hurtigbåt Fosens nettside eller ved å kontakte selskapet direkte.

Destinasjoner

Hurtigbåt Fosen tilbyr hurtigbåttransport mellom flere destinasjoner i Fosen-regionen, inkludert Brekstad, Trondheim, Hitra, Kristiansund, og Aure. Passasjerer kan sjekke Hurtigbåt Fosens nettside for mer informasjon om de ulike destinasjonene og reiserutene som tilbys.

Bestilling av billetter

Passasjerer kan enkelt bestille billetter til Hurtigbåt Fosen på selskapets nettside eller ved å kontakte selskapet direkte. Det er også mulig å kjøpe billetter ombord på båten, men passasjerer oppfordres til å kjøpe billetter på forhånd for å sikre seg en plass på ønsket avgang.

Reiseinformasjon

Hurtigbåt Fosen tilbyr en rask og komfortabel reiseopplevelse langs kysten av Fosenhalvøya. Her er all informasjon du trenger om bagasje, mat og drikke, fasiliteter, husdyr og kjæledyr, og tilgjengelighet.

Bagasje

Passasjerer kan ta med seg en håndbagasje og en personlig gjenstand ombord på hurtigbåten. Større bagasje kan også bli akseptert, men det anbefales å kontakte Hurtigbåt Fosen på forhånd for å avtale dette.

Mat og drikke

Hurtigbåten har et utvalg av mat og drikke tilgjengelig om bord, inkludert varm mat, snacks og drikkevarer. Det er også tillatt å ta med egen mat og drikke om bord.

Fasiliteter

Hurtigbåten har et komfortabelt interiør med sitteplasser og toaletter tilgjengelig for passasjerene. Det er også gratis trådløst internett om bord.

Husdyr og kjæledyr

Hurtigbåt Fosen tillater ikke husdyr og kjæledyr om bord på båten, med mindre det er godkjent av mannskapet på forhånd.

Tilgjengelighet

Hurtigbåten er tilgjengelig for passasjerer med nedsatt bevegelsesevne, og det er også toaletter tilrettelagt for funksjonshemmede om bord. Det anbefales å kontakte Hurtigbåt Fosen på forhånd dersom du har spesielle behov eller krav for din reise.

Kundeservice

Hurtigbåt Fosen tilbyr god kundeservice til alle passasjerer. Her kan du finne all nødvendig informasjon om hvordan du kan kontakte kundeservice, vanlige spørsmål og kundetilfredshet.

Kontaktinformasjon

For spørsmål eller bekymringer om Hurtigbåt AtB, kan passasjerer kontakte selskapet på følgende måter:

For mer informasjonatb.no/avvik

Telefon ruteopplysning og kundeservice

 • 02820 – Ruteopplysning, sentralbord og kundeservice (ordinær mobiltakst).
 • 177 – Ruteopplysning (ordinær mobiltakst). 

Åpningstider:

 • Mandag – fredag: 07:00-18:00
 • Lørdag: 09:00-17:00
 • Søndag og hellig- og høytidsdager: 10:00-17:00 

Se åpningstider for helligdager i mai.

Telefon fleksibel transport for Trøndelag og 67pluss

Se rutetider for fleksibel transport.

 • 02867 Bestilling (ordinær mobiltakst)

Åpningstider:

 • Mandag -fredag: 07:00-21:00
 • Lørdag: 09:00-18:00
 • Søndag og hellig- og høytidsdager: 10:00-19:00 

Se åpningstider for helligdager i mai.

Besøk AtB kundesenter i Prinsens gate 41

Åpningstider:

 • Mandag – fredag: 10:00-17:00
 • Lørdag, søndag og hellig- og høytidsdager: Stengt 

Se åpningstider for helligdager i mai.

Reisegaranti

Er bussen mer enn 20 minutter forsinket, kan du ha rett på refusjon. Les om reisegaranti.

Hittegods

Har du glemt noe om bord? Hittegods tas hånd om av AtB kundesenter i Trondheimsområdet og operatørene som kjører buss og båt ellers i Trøndelag. Finn kontaktinformasjon til hittegodskontor

Se åpningstider for helligdager i mai.

Åpningstider:

 • Mandag – fredag: 08:00-18:00
 • Lørdag: 10:00-17:00
 • Søndag og hellig- og høytidsdager: 10:00-17:00 

Se åpningstider for helligdager i mai.

Ta kontakt med oss på Facebook eller Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *