Hurtigbåt Bodø Stamsund: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Det finnes i dag ingen fast rute mellom disse to destinasjonene. Et av de vanligste alternativene er å reise fra Bodø til Moskenes kai og ta buss til Stamsund. Det eneste alternativet er Hurtigbåt, som går av og til og ikke er helt billig, og du finner lenken til Hurtigbåt-avganger og -ankomster nedenfor.

Hurtigbåt Bodø Stamsund er en populær måte å reise mellom de to stedene på. Denne ruten er en del av det større hurtigbåtnettverket i Nordland, som gir lokalbefolkningen og turister muligheten til å utforske regionen på en praktisk og effektiv måte. Med et bredt utvalg av avganger og rimelige priser, er det enkelt å planlegge en tur med Hurtigbåt Bodø Stamsund.

Reisende som ønsker å ta Hurtigbåt Bodø Stamsund kan enkelt finne informasjon om timer og priser på nettet. Det er flere selskaper som tilbyr denne ruten, og hver av dem har sine egne priser og rutetider. Ved å besøke selskapenes nettsider eller kontakte dem direkte, kan man finne ut hvilke alternativer som passer best for ens reiseplaner. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd, noe som kan være lurt for å sikre seg en plass på båten.

Uansett om man er på vei til Stamsund for å besøke Lofotr Vikingmuseum, eller om man er på vei til Bodø for å utforske byens kultur og historie, er Hurtigbåt Bodø Stamsund et praktisk og rimelig transportalternativ. Med god informasjon om timer og priser tilgjengelig på nettet, er det enkelt å planlegge en tur med denne hurtigbåten.

Hurtigbåt Bodø Stamsund: Rute og tidsplan

Hurtigbåten mellom Bodø og Stamsund er en viktig transportforbindelse for fastboende og turister i Lofoten. Ruten er betjent av Torghatten Nord AS, og tidsplanen varierer avhengig av sesongen.

Tidsplaner

Det er ingen faste rutetider, for å sjekke rutetidene bør du gå til følgende lenke for å se Hurtigbåtens rutetider og avganger ved å klikke her.

Det kan være endringer i tidsplanen på helligdager og i forbindelse med værforhold, så det anbefales å sjekke nettsiden til Torghatten Nord AS for oppdatert informasjon.

Sjekk rutetabellen her.

Priser

Prisene for hurtigbåt fra Bodø til Stamsund varierer avhengig av alder og om du reiser enkelt eller tur/retur. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris.

Nedenfor er en oversikt over prisene for enkeltbilletter:

AlderPris enkeltbillett
Voksen355 kr
Barn (4-15)180 kr
Honnør/student285 kr

For tur/retur-billetter er det en rabatt på 10 % på prisen for to enkeltbilletter.

Det er mulig å kjøpe billetter på nettsiden til Torghatten Nord AS, eller ombord på båten. Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd for å sikre seg plass, spesielt i høysesongen.

Hurtigbåt Stamsund Bodø

Hurtigbåt Stamsund Bodø er en populær transportmulighet for reisende som ønsker å reise mellom disse to byene. Med en reisetid på omtrent 2,5 timer, er hurtigbåten et raskt og effektivt alternativ til bil eller buss. Denne artikkelen vil gi deg all informasjon du trenger om timer og priser for Hurtigbåt Stamsund Bodø.

Tidsplaner

Det er ingen faste rutetider, for å sjekke rutetidene bør du gå til følgende lenke for å se Hurtigbåtens rutetider og avganger ved å klikke her.

Hurtigbåt Stamsund Bodø har flere avganger hver dag, og tidsplanene varierer avhengig av ukedag og tidspunkt på dagen. På hverdager er det vanligvis flere avganger om morgenen og ettermiddagen, mens det er færre avganger på kveldstid. I helgene er det vanligvis færre avganger enn på hverdager.

Sjekk rutetabellen her.

Priser

Prisene for hurtigbåt fra Stamsund til Bodø varierer avhengig av alder og om du reiser enkelt eller tur/retur. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris.

Det er også mulig å kjøpe månedskort eller sesongkort for de som reiser regelmessig med hurtigbåten. Disse kortene gir rabatterte priser på billetter og kan være en økonomisk fordel for reisende som bruker hurtigbåten ofte.

Prisene for Hurtigbåt Stamsund Bodø kan variere fra sesong til sesong, så det er alltid lurt å sjekke prisene på forhånd for å unngå overraskelser. Reisende kan finne oppdatert informasjon om prisene på nettsiden til hurtigbåtselskapet eller ved å kontakte dem direkte.

Kontaktinformasjon

For å kontakte Hurtigbåt Bodø Stamsund, kan du besøke deres nettside eller ta kontakt via telefon ell

Hurtigruten AS er det ledende selskapet som tilbyr hurtigbåttjenester mellom Bodø og Stamsund. Hvis du har spørsmål om ruter, priser, billettbestilling eller andre ting, kan du kontakte selskapet på følgende måter:

Hurtigruten AS har også et kundesenter som kan hjelpe deg med spørsmål og problemer. Kundesenteret er åpent fra mandag til fredag ​​fra kl. 08.00 til 16.00. Du kan kontakte kundesenteret på følgende måter:

Hvis du vil kontakte Hurtigruten AS på sosiale medier, kan du følge dem på Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn. Du kan også sende en melding til dem på disse plattformene.

Telefon: 81003030
E-post: booking@hurtigruten.com

Åpningstid:
Mandag – Fredag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Havn til havn

Telefon: (+47) 77 59 70 19
E-post: port2port@hurtigruten.com

Åpningstid:
Mandag – Fredag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontaktinformasjon for alle skipene finner du her

Sentralbord

Telefon: +47 970 57 030
E-post: firmapost@hurtigruten.com

Åpningstid:
Mandag – Fredag: 09.00 – 15.00

Tilbakemelding eller refusjonsforespørsel: Vennligst fyll inn dette skjemaet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *