Autoplius

Autoplius er et nettsted som har ansvar for kjøp og salg av 2. og 3. hånds kjøretøy som er i utmerket stand, denne nettsiden er lokalisert i Litauen, så alle bilene som er innenfor den er plassert i det landet, det er veldig viktig å vite viktigheten av denne typen marked, dette markedet har blitt brukt til flere svindel eller bedrag til folk og på grunn av dette tapet av mye penger, av den grunn ble denne nettsiden opprettet for å beskytte både kunder og selgere mot at de kan har dårlig tid.

Regler i Autoplius

Deretter vil vi vise deg noen av de viktigste reglene som finnes slik at du kan benytte deg av denne flotte plattformen, siden mange bruker denne typen nettsider, men på grunn av uvitenhet om reglene, ender de opp med å bryte noen av dem og deretter kreve for tidligere etablert informasjon og retningslinjer, ikke bekymre deg da vi skal vise deg noen av dem, i tilfelle du vil fortsette å lese disse reglene i detalj, kan du se gjennom den ved å gå til følgende lenke (https: //autoplius.lt/informacija /taisykles). Reglene er som følger:

  • Brukere av Autoplius.lt har mulighet til å plassere og se annonser om de tilbudte objektene (heretter – Annonser), bruke andre tjenester som tilbys på nettstedet i samsvar med prosedyren fastsatt i disse reglene.
  • Brukere uttrykker sin enighet med reglene og deres forpliktelse til å overholde dem på noen måte og form ved å bruke Autoplius.lt. Brukere som ikke er enig i minst én betingelse i reglene har ikke rett til å bruke Autoplius.lt.
  • Krav til forbrukerbeskyttelse gjelder ikke for en kontrakt når den som tilbyr varer og tjenester ikke er en gründer.
  • Leverandøren gir kun tekniske midler for å plassere informasjon på Autoplius.lt og er ikke en representant eller agent, interessert part eller mellommann for noen person.
  • Hvis en bestemmelse i disse reglene er i strid med loven eller blir helt eller delvis ugyldig av en eller annen grunn, ugyldiggjør det ikke de resterende bestemmelsene i reglene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *