T-we

Telenor Norge er den største digitale tjenesteleverandøren i hele Norge, jobber med sikker og økt distribusjon av mobiltjenester, fasttelefon og TV, dette flotte selskapet jobber hver dag for å kunne øke den totale digitaliseringen av denne typen tjenester over hele landet .

I tillegg til dette jobber de for å tilby de beste digitale sikkerhetstjenestene til alle sine kunder, siden de vet hvor viktig det er å tilby denne typen tjenester siden det for tiden er mye usikkerhet fordi det hver dag er flere som har ansvaret for å kunne bryte denne sikkerheten for sine egne formål.

Dette store selskapet er også en del av Telenor-selskapet som er basert i mer enn 8 land, T-we har totalt 22 fysiske kontorer over hele landet og totalt 3400 arbeidere som jobber dag og natt for å tilby alle abonnenter på noen av de nevnte tjenestene den beste og mest stabile bredbåndstjenesten som er tilgjengelig. Det siste året har de klart å få en pris for å være det raskeste mobilnettet i hele Norge i 5 år på rad. En prestasjon som bare de har oppnådd i hele landets historie.

Sikker sone

Denne tjenesten er mye brukt og etterspurt av store selskaper siden denne tjenesten samhandler med brannmuren for å beskytte alle enhetene som er innenfor dette området som kan levere viktig informasjon på falske nettsider eller at noen uautoriserte kan gå inn i systemene og kan stjele noe konfidensielt og viktige data for nevnte selskap, for når denne typen ulykker inntreffer tar det vanligvis nesten 1 år før man kan finne den ansvarlige for nevnte handling, så dette systemet har vært implementert i lang tid i mange Business.

Fordeler med sikker sone

Deretter skal vi vise deg noen fordeler ved å bruke denne typen tjenester, både personlig og i forretningsfeltet, fordelene er følgende:

  • Det beskytter oss mot 98 % av tilfellene av phishing, skadelig programvare og løsepengeprogramvare, dette holder oss helt trygge mot ethvert dataangrep vi kan lide når vi går inn på en upålitelig side.
  • Hindrer maskinen din fra å bli brukt til å trekke ut bitcoin og derfor mindre attraktiv å bli angrepet og brukt av roboter, veldig viktig i dag ettersom det er stadig sterkere og smartere roboter.
  • Beskyttelse gis hver dag i året til enhver tid, så det blir ingen tid når du ikke er beskyttet.
  • Ingen installasjon eller vedlikeholdssystem eller prosess er nødvendig siden alt dette gjøres fra skyen på en 100% digital måte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *