Logg inn MinGat SUS (Stavanger University Hospital)

Mingat SUS er et nettbasert system som gir deg tilgang til en rekke tjenester innen helse- og omsorgssektoren. For å logge inn på Mingat SUS, trenger du bare brukernavn og passord.

Når du har logget inn, vil du ha tilgang til en oversikt over dine egne helseopplysninger, samt en rekke andre tjenester. Du kan for eksempel bestille time hos legen, få tilgang til din resept eller få kontakt med andre helsepersonell.

Mingat SUS er en enkel og brukervennlig tjeneste, som gjør det enkelt for deg å holde deg oppdatert på din egen helsetilstand

Du får tilgang til din MinGat med knappen nedenfor. Klikk på den for å gå til lenken som du nå kan se på bildet. Når du er der, angi om du vil logge på hjemmefra eller fra kontoret, og skriv inn dataene dine for å få tilgang.

Forskjeller mellom de to koblingene du kan finne. Når du klikker på knappen, vil du se to alternativer for å logge på. I den første er den designet for å kunne få tilgang til Mingat fra utenfor sykehuset, selv om det er mulig at du må utføre noen trinn på forhånd.

På den andre siden, den andre lenken, vil du kunne logge inn direkte med dataene dine hvis du er på sykehuset og koblet til dets nettverk. Ellers vil tilgang bli nektet.

Stavanger universitetssykehus fungerer som hovedsykehus for region Rogaland i Norge. Sykehuset har cirka 1400 ansatte og yter akutthjelp, medisinsk behandling og kirurgi for både inneliggende og polikliniske pasienter. Sykehuset er også undervisningssykehus for Universitetet i Stavanger. De har mer enn 252 avdelinger på sykehuset. Så de tilbyr alle tjenestene du forventer å finne på et sykehus av god kvalitet.

Som et universitetshospital tilbyr Stavanger universitetssykehus et bredt spekter av tjenester innen medisin og helse. De har et høyt kompetansenivå og moderne utstyr, og tilbyr både allmennlege- og spesialisttjenester. Fra har også i egen avdeling for kvinners helse, fødeavdeling og barneavdeling.

Mingat er hovedverktøyet for å jobbe innenfor sykehuset. Siden det gir mye nyttig informasjon til dine arbeidere. Slik som tidsplanene for de neste dagene og ukene, eventuelle endringer i tidsplanen, arbeiderrotasjoner, varsler, forespørsler og mye mer. Så det er en viktig del av å ha tilgang til jobb hver dag.

Hvis du har problemer med å få tilgang til Mingat, er det beste du kan gjøre å kontakte sykehuset. Nedenfor finner du kontaktinformasjonen deres i tilfelle du trenger det.

Annen interessant informasjon:

Offisiell nettside: https://helse-stavanger.no/

Telephone: + 47 51 51 80 00

Adresse: Helse Stavanger HF, Postboks 8100, 4068 Stavanger

E-mail: post@sus.no

Ordinær sykehusbesøkstid er mellom 17.00 og 20.00. De fleste avdelinger kan også ta imot besøkende utenom disse tidene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *