Logg inn MinGat Lovisenberg Diakonale Sykehus (IDS)

Hvis du leter etter hvordan du får tilgang til Lovisenberg Mingat, nedenfor finner du lenken til direktesiden. Enten du har spørsmål eller ikke finner riktig side for å logge på, trenger du ikke lete lenger. Klikk på knappen rett under, og voila.

For å få tilgang, når du har klikket på knappen, trenger du bare å inkludere tilgangsdataene dine. Som skal være ditt brukernavn og passord. Så enkelt er det.

Hvordan vite tilgangsdataene mine? Tilgangsdataene gis i begynnelsen av sykehuset av din overordnede eller IT-avdelingen. Det er også sannsynlig at du kan ha det i bedriftsposten med tilgangsdataene, eller i det minste brukernavnet.

Merk at for å få tilgang til Mingat må du bruke en av følgende nettlesere, ellers kan det hende du ikke får tilgang:

  • Microsoft Internet Explorer 7 (IE7)
  • Firefox v15
  • Opera v11

Selv om det er sannsynlig at det også vil fungere med andre nettlesere, bør du med disse ikke ha problemer med å få tilgang til Mingat. Husk også at du ikke vil få tilgang med en ipad.

Lovisenberg Diakonale Sykehus er et sykehus lokalisert i Oslo, Norge. Det ble grunnlagt i 1854 og er i dag det største sykehuset i Oslo. Sykehuset har en kapasitet på 1200 senger og tilbyr et bredt spekter av medisinske tjenester. Det er også et undervisningssykehus og er tilknyttet Universitetet i Oslo. Sykehuset har 72 avdelinger, og har flere forskningsgrener som biomedisin, og 757 kliniske studier.

Lovisenberg Diakonale Sykehus

Telefonnummer:+4723225000

Adresse: Lovisenberggata 17, 0456 Oslo, Norge

Nettside: https://www.lds.no/

Hvis du har problemer med passordet, kan det i motsetning til andre Mingat ikke gjenopprettes eller endres direkte på innloggingssiden. For å gjøre dette, må du gå til LDS i kontortiden: 08:00 – 15:30 og ringe 5050 fra leiligheten din. Husk at datamaskinen må være koblet til LDS-nettverket. Ellers vil de ikke kunne hjelpe deg.

Hvis du har problemer med brukernavnet ditt, bør du gjøre det samme som ved passordet og kontakte avdelingen og nummeret som vi har nevnt. Ellers bør du ikke ha noen andre problemer med å få tilgang til den. Hvis dataene dine er korrekte, sjekk alltid med andre brukere om det er mulig at siden er nede eller ikke er aktiv i det øyeblikket.

For å bestille time på Lovisenberg Diakonale Sykehus Sykehus må du først ringe sykehuset eller bestille time på nett.

Hvis du ringer sykehuset, vil du snakke med en sekretær. Fortell ham hvilket sykehus du vil besøke og hvorfor. Så vil hun gi deg en tid. Man kan ofte bestille time samme dag eller neste dag.

Bestiller du time på nett må du først registrere deg. Du kan da velge hvilket sykehus du ønsker å besøke og hvilken type avtale du ønsker. Du vil motta en bekreftelse på e-post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *