Stavanger Bussterminal: Alt du trenger å vite om Ruter og Rutetider

Stavanger Bussterminal er hjertet av kollektivtransporten i Stavanger. Det er her du finner busser som tar deg til alle deler av byen og til andre byer i Norge. Bussterminalen er et moderne og godt utstyrt knutepunkt som gir deg tilgang til en rekke transportalternativer.

På Stavanger Bussterminal finner du rutetider og all informasjon om bussruter og reisetilbud. Det er enkelt å finne frem til riktig buss og holdeplass, og du kan være sikker på å få oppdatert informasjon om eventuelle forsinkelser eller endringer i rutetidene. Bussterminalen har også et bredt utvalg av spisesteder og butikker, og det er mulig å kjøpe billetter og få hjelp til å planlegge reisen din.

Uansett om du skal reise kort eller langt, har Stavanger Bussterminal alt du trenger for å komme deg dit du skal. Med enkel tilgang til både lokale og regionale transportalternativer, er dette det ideelle utgangspunktet for alle som ønsker å utforske denne vakre delen av Norge.

Ruter og Rutetider

Stavanger Bussterminal er en av de viktigste transportknutepunktene i Stavanger. Det er mange transportalternativer tilgjengelig fra bussterminalen, inkludert buss og tog. Her er noen av rutealternativene:

Bussruter

Det er mange bussruter som går fra Stavanger Bussterminal. Noen av de mest populære rutene inkluderer:

  • 6 buss (Stavanger Via Uis) som går fra Sandnes Bussterminal til Jernbaneveien.
  • FB1-bussen som går fra Stavanger Bussterminal til Stavanger Lufthavn og stopper på flere steder underveis.
  • 100 buss som går fra Jørpeland til Stavanger Bussterminal.

Togtider

Stavanger stasjon ligger i gangavstand fra Stavanger Bussterminal. Det er mange togavganger til og fra stasjonen hver dag. Noen av de mest populære rutene inkluderer:

RuteFraTilTid
RegionaltogetStavanger stasjonOslo Sca. 8 timer
RegiontogStavanger stasjonTrondheimca. 12 timer
LokaltogetStavanger stasjonEgersundca. 1 time

Det er viktig å merke seg at rutetider kan endre seg, og det er alltid lurt å sjekke oppdaterte rutetider før du reiser. Du kan sjekke rutetider på Ruter sin nettside eller på GetByBus sin nettside.

Busstasjon

Stavanger Bussterminal er en av de største busstasjonene i Norge og er et viktig knutepunkt for kollektivtransport i Stavanger-området. Bussterminalen ligger på Jernbaneveien i Stavanger sentrum, og er lett tilgjengelig med buss, tog eller taxi.

Bussterminalen har moderne fasiliteter og tilbyr en rekke tjenester til reisende, inkludert:

  • Toaletter
  • Bagasjeoppbevaring
  • Salgsautomater for mat og drikke
  • Informasjonsskranke med oppdatert rutetider og reiseinformasjon

Det er også et bredt utvalg av butikker og spisesteder i nærheten av bussterminalen, inkludert kafeer, restauranter og dagligvarebutikker.

Bussterminalen betjener en rekke ruter fra forskjellige operatører, inkludert Nor-Way Bussekspress og Kolumbus. Populære ruter fra bussterminalen inkluderer NW400 fra Bergen til Stavanger og Kolumbus-ruter som går til Sandnes, Forus og andre steder i regionen.

Reisende kan enkelt planlegge reisen sin ved å bruke Ruters reiseplanlegger eller ved å sjekke rutetider på de ulike operatørenes nettsider. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på nettet eller på billettautomater på bussterminalen.

All Informasjon

Beliggenhet

Stavanger Bussterminal ligger i sentrum av Stavanger, i Jernbaneveien 13, 4005 Stavanger. Bussterminalen er lett tilgjengelig med offentlig transport og bil.

Parkering og Tilgjengelighet

Det er flere parkeringsmuligheter i nærheten av bussterminalen, inkludert parkeringshus og gateparkering. Det er også tilrettelagt for funksjonshemmede, med handicap-parkering og tilgang til heis.

Fasiliteter

Stavanger Bussterminal tilbyr en rekke fasiliteter for reisende, inkludert toaletter, venterom, kiosk, og billettautomater. Det er også tilrettelagt for syklister, med sykkelparkering og tilgang til sykkelverksted.

Reisende kan også benytte seg av gratis Wi-Fi på bussterminalen, samt lade sine elektroniske enheter ved lade-stasjoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *