Sportmann

Det er en av de største og eldste butikkene som finnes i Norge, denne butikken selger alle typer klær for herre og dame, fra vinterklær til sportsklær, det selges også fottøy og tilbehør, denne butikken laget sin første digitale nettside som er den ene som for tiden brukes i 1998, da denne nettsiden ble opprettet, fikk den ikke så mange besøk som forventet, siden mange mennesker foretrakk å gå til etablissementet i stedet for å kjøpe på nettstedet, i løpet av årene, og på grunn av en global pandemi, denne nettsiden begynte å bli mye mer populær, til et slikt nivå at den for tiden er en av de mest besøkte klesbutikkene i Norge.

Denne nettsiden fungerer også med transportmetoder for både små pakker og store bestillinger, hvis du ønsker å konsultere kan du enkelt kontakte følgende nummer (69 300 605) du kan kun ringe på virkedager fra 8.00 til 16.00, så passende forholdsregler bør tas. tatt. En annen måte å kommunisere på er ved å besøke lokalene, du må gå til følgende adresse (Rosenborgveien 8, 1630 Gml Fredrikstad), på samme måte har du samme åpningstider, kun virkedager fra kl 08.00 til 16.00.

Og til slutt, i tilfelle du har mye mer tid og det bare er små tvil, kan du bruke det personlige forumet for Sportmann-kunder, i dette forumet kan du stille spørsmål og de vil bli besvart i løpet av veldig kort tid, men mye lenger enn det er normalt forventet, så ta det i betraktning.

Betalingsmetoder

Deretter skal vi vise deg betalingsmetodene som håndteres i Sportmann for å kunne kjøpe et produkt, de tilgjengelige metodene er følgende:

  • Delbetaling med Sportmann Konto

Med denne første kontoløsningen vil du få tilsendt faktura med mulighet for delbetaling senere, du belastes vår gjeldende fraktkostnad, samt et fakturagebyr på kr 29. For å bruke denne betalingsmuligheten må du ha en godkjenning tidligere. Denne metoden er for personer med svært lave økonomiske ressurser der en liste med betalingsdatoer er planlagt for å kansellere alle produktene som ble kjøpt under denne betalingsmåten.

  • Sportmann-faktura

Hvis Faktura velges, vil en faktura bli sendt til deg sammen med varene, med forfall innen 14 dager. Du vil bli belastet med et fakturagebyr på kr 49. For å benytte denne betalingsmåten må du ha forhåndsgodkjenning. Hvis ikke vil det bli utført en kredittvurdering etter at bestillingen din er lagt inn. Dette er et av de mest populære alternativene valgt av kunder på denne plattformen.

  • Enkelt nettverk

Du kan også velge å betale for bestillingen din med Vipps, Visa eller MasterCard. Transaksjonen gjøres gjennom Nets Easy, som sørger for at pengene overføres trygt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *