Sport og Moro AS: En oversikt over Norges ledende sports- og underholdningsselskap

Sport og Moro AS er et aktivitetssenter i Kristiansand som tilbyr en rekke morsomme og unike aktiviteter for både barn og voksne. Senteret har et bredt utvalg av innendørs aktiviteter, inkludert lasertag, boblefotball, elektrisk sjokkfotball, padeltennis, og mye mer. De har også en rekke utendørsaktiviteter som trampoliner, zipline og ninja warrior.

Sport og Moro AS er et populært reisemål for familier, vennegrupper og bedrifter som ønsker å ha det gøy sammen. Senteret har også en kafé som serverer mat og drikke, og det er mulig å arrangere bursdagsfeiringer og andre arrangementer på stedet.

Sport og Moro AS er et av de største og mest populære aktivitetssentrene i Kristiansand, og har et godt rykte for å tilby morsomme og trygge aktiviteter for alle aldre. Besøkende kan forvente seg en spennende og minneverdig opplevelse på senteret.

Om Sport og Moro AS

Sport og Moro AS er et selskap som tilbyr en rekke aktiviteter for både voksne og barn. Selskapet har sitt hovedkontor i Kristiansand S, Kristiansand, Norge. Sport og Moro AS har vært i drift i mange år og har et godt rykte for å tilby høykvalitets aktiviteter.

Sport og Moro AS tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som Paintball, Lasertag Take-Away, Reball, Sup-Air bane, Vannleker, shuffleboard, padel tennis, trampoliner, ninja warrior, zipline og mye mer. Selskapet har også egne rom og områder til barnebursdager og eget selskapslokale. Sport og Moro AS har også kiosk, sittegrupper og gode garderobe- og dusjfasiliteter.

Sport og Moro AS har arrangert mange teambuildinger og bedriftseventer med stor suksess. Selskapet tilbyr et bredt spekter av arrangementer, alt fra en hyggelig shuffleboardturnering til en X antall timers aktivitetspakke fullspekket med konkurranser og lagarbeid. Kun dere setter grensene!

Tjenester

Sport og Moro AS tilbyr et bredt spekter av tjenester innen sport og fritid. Her er et utvalg av de mest populære tjenestene:

Aktiviteter

Sport og Moro AS tilbyr en rekke aktiviteter for alle aldre. Her er noen av de mest populære aktivitetene:

  • Bowling
  • Laserspill
  • Biljard
  • Minigolf

Alle aktivitetene er tilgjengelige for både enkeltpersoner og grupper, og det er mulig å bestille mat og drikke til arrangementet.

Arrangementer

Sport og Moro AS har lang erfaring med å arrangere ulike typer arrangementer, både for privatpersoner og bedrifter. Her er noen av de mest populære arrangementene:

ArrangementBeskrivelse
BursdagsfeiringSport og Moro AS tilbyr bursdagspakker som inkluderer aktiviteter og mat/drikke.
FirmaturerSport og Moro AS kan tilby skreddersydde firmaturer med aktiviteter og mat/drikke.
Kick-offSport og Moro AS kan arrangere kick-off arrangementer for bedrifter, med aktiviteter og mat/drikke.

Alle arrangementene kan tilpasses kundens ønsker og behov.

Kundetilfredshet

Sport og Moro AS er opptatt av å tilby kundene sine en god opplevelse og høy kundetilfredshet. Vi har et dedikert kundeserviceteam som alltid er klare til å hjelpe kundene våre med eventuelle spørsmål eller problemer de måtte ha.

Referanser

Vi har mange fornøyde kunder som har gitt oss positive tilbakemeldinger. Blant annet har flere bedrifter valgt oss som leverandør av utstyr til bedriftsidrettslag og teambuilding. Vi har også mange faste kunder som stadig kommer tilbake for å kjøpe utstyr og delta på våre arrangementer.

Anmeldelser

På vår hjemmeside og sosiale medier kan du finne mange positive anmeldelser fra kunder som har deltatt på våre arrangementer og kjøpt utstyr fra oss. Vi tar også tilbakemeldinger på alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre oss basert på kundenes tilbakemeldinger.

Vi har også fått gode anmeldelser på tredjeparts nettsteder som Trustpilot og Google Anmeldelser. På Trustpilot har vi en score på 4,5 av 5 basert på 42 anmeldelser, og på Google Anmeldelser har vi en score på 4,8 av 5 basert på 24 anmeldelser.

Priser og Pakker

Sport og Moro AS tilbyr et bredt utvalg av pakker til rimelige priser. Enten du er en ivrig sportsperson eller bare ønsker å ha det gøy, har vi en pakke som passer for deg.

Her er noen av våre mest populære pakker:

  • All Inclusive Pakke: Inneholder adgang til alle aktiviteter i parken, inkludert trampoliner, klatrevegger, zipline, og mye mer. Pris: 499 kr per person.
  • Basic Pakke: Inneholder adgang til en valgfri aktivitet, som for eksempel trampoliner eller klatrevegger. Pris: 199 kr per person.
  • Sportspakke: Inneholder adgang til alle sportslige aktiviteter, som for eksempel fotball, volleyball, basketball, og lignende. Pris: 299 kr per person.

Vi tilbyr også pakker for grupper og bedrifter. Ta kontakt med oss for mer informasjon og priser.

Kontakt Oss

Ønsker du å komme i kontakt med Sport og Moro AS? Her finner du all nødvendig informasjon:

Adresse:Skibåsen 39, 4636 Kristiansand S
Telefon:906 01 966
E-post:post@sportogmoro.no
Nettsted:www.sportogmoro.no

Du kan også kontakte oss via skjemaet på vår nettside. Vi vil gjøre vårt beste for å svare på alle henvendelser så raskt som mulig.

Ønsker du å besøke oss i person? Vår adresse er Skibåsen 39, 4636 Kristiansand S. Vi holder åpent fra mandag til lørdag fra kl. 10.00 til kl. 20.00. Vi gleder oss til å se deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *