Scandic Sørlandet Hotel – Fasiliteter og Beliggenhet

Scandic Sørlandet Hotel er et luksuriøst hotell som ligger i Kristiansand, Norge. Hotellet tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester som imøtekommer behovene til både forretnings- og fritidsreisende. Med sin førsteklasses beliggenhet har gjestene lett tilgang til populære turistattraksjoner og forretningssentre i området.

Scandic Sørlandet Hotel har romslige og komfortable rom som er utstyrt med moderne fasiliteter. Hotellet har totalt 210 rom, alle designet i en moderne stil og innredet med fasiliteter av høy kvalitet. Gjestene kan nyte et avslappende opphold med komfortable senger, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og mer.

Hotellet har også en restaurant som serverer en rekke deilige retter, et treningssenter og møterom som er perfekte for forretningsarrangementer og konferanser. Med sin eksepsjonelle service og førsteklasses fasiliteter er Scandic Sørlandet Hotel det perfekte reisemålet for deg som ønsker å oppleve luksus og komfort under ditt opphold i Kristiansand.

Beliggenhet

Scandic Sørlandet ligger i Kristiansand, en by på sørkysten av Norge. Hotellet ligger i en rolig del av byen, men likevel bare en kort kjøretur fra sentrum. Beliggenheten gir gjestene en flott mulighet til å utforske alt Kristiansand har å tilby, fra vakre strender til kulturelle attraksjoner.

Hotellet ligger også i nærheten av flere transportalternativer, inkludert Kristiansand lufthavn Kjevik, som ligger ca 16 km unna. Det er også en bussholdeplass like ved hotellet, og jernbanestasjonen ligger en kort kjøretur unna.

Nærliggende attraksjonerAvstand fra hotellet
Kristiansand Dyrepark9 km
Kristiansand Museum5 km
Bystranda Beach4 km

Beliggenheten til Scandic Sørlandet gir gjestene en flott mulighet til å utforske alt Kristiansand har å tilby, samtidig som det gir en fredelig og avslappende atmosfære.

Rom og fasiliteter

Romtyper

Scandic Sørlandet Hotel har totalt 210 rom, inkludert 10 suiter, med moderne og elegant interiør og alle nødvendige fasiliteter for et komfortabelt opphold. Rommene er innredet med myke senger, skrivebord, stol, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, og eget bad med dusj eller badekar.

Suitene er enda mer romslige og inkluderer en egen stue og spiseplass, samt en king-size seng og et badekar.

Fasiliteter

Scandic Sørlandet Hotel tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre ditt opphold så behagelig som mulig. Hotellet har en døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi over hele hotellet, et velutstyrt treningssenter, og en deilig frokostbuffet hver morgen.

For forretningsreisende tilbyr hotellet også møte- og konferanserom, og et business-senter med alt nødvendig utstyr.

Hotellet har også en restaurant som serverer deilige retter til lunsj og middag, samt en bar hvor gjestene kan slappe av med en drink etter en lang dag.

Mat og drikke

Scandic Sørlandet tilbyr et bredt utvalg av mat og drikke. Her er det noe for enhver smak, fra gourmetmat til enkle retter.

Restauranter

Hotellet har en restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Restauranten har et variert utvalg av retter, og det er mulig å bestille både à la carte og buffet. Det er også mulig å bestille romservice for de som ønsker å spise på rommet.

Scandic Sørlandet har også en barnevennlig restaurant som tilbyr en egen barnemeny. Her kan barna velge mellom ulike retter som passer for deres smak.

Barer

Hotellet har en koselig bar som serverer et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert øl, vin og cocktails. Baren er et populært sted å samles for både gjester og lokalbefolkningen.

I tillegg til baren har Scandic Sørlandet en lounge hvor gjestene kan slappe av med en kopp kaffe eller te. Loungen tilbyr også et utvalg av snacks og småretter.

Uansett om du vil nyte en gourmetmiddag eller bare ta en drink i baren, har Scandic Sørlandet noe å tilby for enhver smak.

Møter og arrangementer

Scandic Sørlandet Hotel er et flott sted å arrangere møter og arrangementer. Hotellet har flere møterom og fasiliteter som passer for alt fra små til store arrangementer.

Møterom

Scandic Sørlandet Hotel har flere møterom som passer for alt fra små til store møter og konferanser. Alle møterommene er utstyrt med moderne teknologi og fasiliteter som sikrer en god møteopplevelse. Tabellen nedenfor viser kapasiteten og utstyret til de forskjellige møterommene.

MøteromKapasitetUtstyr
Rom 120 personerProjektor, whiteboard, WiFi
Rom 240 personerProjektor, whiteboard, WiFi, lydanlegg
Rom 360 personerProjektor, whiteboard, WiFi, lydanlegg

Bryllup og arrangementer

Scandic Sørlandet Hotel er også et flott sted å arrangere bryllup og andre arrangementer. Hotellet har flere flotte lokaler som passer for alt fra små til store bryllup og arrangementer. Tabellen nedenfor viser kapasiteten og utstyret til de forskjellige lokalene.

LokaleKapasitetUtstyr
Lokale 150 personerLydanlegg, dekorasjoner
Lokale 2100 personerLydanlegg, dekorasjoner
Lokale 3150 personerLydanlegg, dekorasjoner, scene

Aktiviteter

Scandic Sørlandet Hotel er et flott sted å bo hvis du leter etter en avslappende ferie med mange aktiviteter å velge mellom. Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter for både voksne og barn, slik at alle kan ha det gøy.

For de som ønsker å holde seg i form, har hotellet et velutstyrt treningsstudio og en innendørs svømmebasseng. Hvis du foretrekker å trene utendørs, kan du låne en sykkel og utforske området rundt hotellet.

Hvis du reiser med barn, vil de elske Lekeland, som er et stort lekeområde med mange aktiviteter. Det er også en barneklubb som tilbyr morsomme aktiviteter og underholdning for barna.

Hvis du ønsker å utforske området rundt hotellet, kan du dra på sykkeltur eller fottur i de vakre skogene og fjellene. Hotellet tilbyr også guidede turer til lokale attraksjoner, som Dyreparken i Kristiansand og Setesdalsbanen.

Uansett hva du velger å gjøre, vil du garantert ha en flott tid på Scandic Sørlandet Hotel. Med så mange aktiviteter å velge mellom, er det noe for alle.

Om hotellet

Historie

Scandic Sørlandet er det største konferansehotellet i Sør-Norge og ligger bare 12 minutter fra Kristiansand lufthavn Kjevik. Hotellet har en lang historie som strekker seg tilbake til 1982, da det ble åpnet som et hotell- og konferansesenter. Siden den gang har hotellet blitt utvidet og modernisert flere ganger, og i dag tilbyr det moderne og komfortable rom og fasiliteter for både forretningsreisende og fritidsreisende.

Bærekraftighet

Scandic Sørlandet er opptatt av å drive virksomheten på en bærekraftig måte og har et sterkt fokus på miljø og samfunnsansvar. Hotellet er sertifisert med det offisielle Svanemerket, som er en anerkjennelse for virksomheter som tar miljøhensyn i alle ledd av driften. Hotellet har også en rekke tiltak for å redusere energiforbruket og avfallet, og har et eget program for å støtte lokale organisasjoner og samfunnsprosjekter.

Blant tiltakene som Scandic Sørlandet har implementert for å redusere miljøpåvirkningen er:

  • Resirkulering av avfall og bruk av miljøvennlige rengjøringsmidler
  • Reduksjon av energiforbruket ved å bruke LED-belysning og installere bevegelsessensorer
  • Tilby gjestene muligheten til å velge bort daglig rengjøring av rommet for å spare vann og energi
  • Tilby gjestene gratis sykkelutleie for å redusere behovet for biltransport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *