Skolerute Steinkjer

Tråkk inn i en verden av kunnskap og eventyr når vi tar deg med på en reise gjennom Skolerute Steinkjer! Dette er mer enn bare en kalender med datoer og ferier – det er et magisk kart som veileder deg gjennom et helt skoleår fylt med opplevelser og læringsmuligheter. Fra de første spirende blomstene på våren til de snødekte veiene om vinteren, vil Skolerute Steinkjer være din trofaste følgesvenn, og hjelpe deg å navigere gjennom et vell av spennende aktiviteter og milepæler.

Med Skolerute Steinkjer kan du kjenne pulsen av kunnskap og følge rytmen av utdanningens symfoni. Utforsk de utrolige feriene som gir deg tid til å gjenopplade, og de viktige eksamenene som tester din viten. La deg rive med av de glitrende høydepunktene og bli inspirert av det fargerike fellesskapet av elever og lærere. Gjennom denne artikkelen vil vi dykke ned i Skolerute Steinkjer og avdekke hemmelighetene bak en vellykket skolehverdag. Klar til å bli trollbundet av et helt nytt skoleeventyr? Bli med oss mens vi utforsker Skolerute Steinkjer – hvor læring blir til magi!

2023-2024

Ettersom vi er klar over at det kan være utfordrende å forstå kalenderen uten å vite hvilken dag eller helligdag som tilhører hvilken dato, har vi også inkludert en skriftlig oversikt over dagene med tilhørende forklaring nedenfor. Dette vil bidra til å gi deg en bedre forståelse av kalenderen og sikre at du er godt informert om hver enkelt dag og dens betydning:

MånedFridager og hendelser
August17. august første skoledag
September
OktoberHøstferie uke 41; 9.-13.oktober
NovemberFri 29. november, planleggingsdag.
DesemberSiste skoledag før jul: 21. desember
JanuarFørste skoledag etter jul; 3. januar
FebruarVinterferie uke 8, 19.-23. februar
MarsFri 8. mars, Påskeferie 25.mars-29. mars
AprilPåskeferie 1. april
MaiFridager i mai: 1., 9., 10., 17. og 20. mai.
JuniSiste skoledag 20. juni.

For å få tilgang til den offisielle informasjonen kan du klikke her for å se den via lenken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *