Skolerute Sortland

Sortland-skoleruten er nå tilgjengelig, og gir både elever og foreldre en klar oversikt over kommende hendelser og viktige datoer gjennom skoleåret. Fra planleggingsdager til ferier og eksamensperioder, gir Skolerute Sortland en strukturert veiledning for å hjelpe familier med å planlegge og organisere sine aktiviteter i samsvar med skolens timeplan. Enten det er for å forberede seg på eksamener eller legge opp ferieplaner, er det essensielt å være oppdatert på denne informasjonen for å sikre en smidig skoleopplevelse. Les videre for å oppdage de nøkkelbegivenhetene og datoene som vil påvirke Sortland-elever og deres familier i det kommende skoleåret.

Sortland-skoleruten gir et overblikk over skolens viktige hendelser, inkludert ferier, helligdager og andre arrangementer. Det gir en verdsatt ressurs for å hjelpe elever og foreldre med å planlegge sine aktiviteter og engasjere seg i skolefellesskapet. Sortland-skoleruten fungerer som en retningslinje for å sikre en jevn gjennomføring av undervisningen og samarbeid mellom skole og hjem.

2023-2024

For å få en bedre oversikt over de markerte dagene, kan du se en tabell som viser dagene nedenfor:

MånedAntall dagerAktuelt
August9 dagerFørste skoledag 21. august (uke 34)
September21 dager
Oktober19 dagerHøstferie 11.-13. oktober (uke 41)
November21 dagerElevfri 17. november (uke 46)
Desember14 dagerSiste skoledag før jul 20. desember( uke 51)
Januar21 dagerFørste skoledag etter jul 3. januar (uke 1)
Februar17 dagerVinterferie 26. februar-1. mars (uke 9)
Mars16 dagerPåskeferie 25. mars – 2. april (uke 13 og 14)
April20 dager
Mai18 dagerElevfri 1. mai, 9 mai, 10. mai, 17. mai og 20. mai
Juni14 dagerSiste skoledag 21. juni (uke 25)
190 dager

Dersom du har noen spørsmål eller er usikker på noe, kan du finne informasjonen du trenger i den offisielle kilden ved å klikke her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *