Skolerute Nittedal

Velkommen til den ville og eventyrlige verden av Skolerute Nittedal! Her på denne utrolige stedet i hjertet av Norge er skoleruten like uforutsigbar som en berg-og-dalbane. Det er som om noen har kastet en haug med bokstaver og tall i luften og lot dem lande hvor de ville på kalenderen. Skolerute Nittedal er en opplevelse utenom det vanlige, hvor hver dag kan være som et nytt kapittel i en bok du aldri har lest.

Forbered deg på å bli revet med på en reise full av overraskelser og uventede vendinger. Du kan våkne opp en morgen og finne ut at skolen din har blitt forvandlet til en jungel, hvor du må lære matte ved å telle apekatter og løse gåter om eksotiske dyr. Eller kanskje du blir overrasket med en plutselig fridag på grunn av “Glemte Læreres Dagen” eller “Spontan Snøballkrig-arrangementet”. Ja, du leste riktig – her er alt mulig!

Så spenn setebeltet ditt og gjør deg klar til å utforske den kaotiske og spennende verdenen av Skolerute Nittedal. Denne skoleruten vil holde deg på tå hev og gi deg en følelse av eventyr i hverdagen. Så heng med, for denne turbulente reisen vil garantert gi deg en historie å fortelle!

2023-2024

Er du fortsatt usikker på helligdagene eller hva de enkelte dagene innebærer? I så fall trenger du ikke å bekymre deg. La oss ta en titt på dagene som er merket med forklaring nedenfor for å oppklare eventuelle tvilstilfeller:

MånedMerknader
AugustFørste skoledag: torsdag 17. august
September 
OktoberHøstferie uke 40: mandag 2. – 6. oktober
November 
DesemberSiste skoledag før jul: tirsdag 19. desember
JanuarFørste skoledag etter juleferien:
onsdag 3. januar
FebruarVinterferie uke 8: 19. – 23. februar
MarsPåskeferie: 25. – 1. april
AprilFørste skoledag etter påsken er tirsdag 2. april
MaiFridager i mai:
– onsdag 1. mai
– torsdag 9. mai
– fredag 10. mai
– fredag 17. mai
– mandag 20. mai
JuniSiste skoledag:  torsdag 20. juni

Skolerute kan også lastes nedKlikk her (.pdf)

Du kan se mer detaljert informasjon nedenfor fra den offisielle kilden her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *