Sandnes Sparebank – Alt du trenger å vite om banken

Sandnes Sparebank er en regional bank som har betjent Sandnes og omkringliggende områder i over 160 år. Banken har som mål å være en pålitelig partner for både privatpersoner og bedrifter i regionen.

Banken tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester, inkludert lån, sparing, forsikring og investeringer. Kundene kan også dra nytte av personlig rådgivning og tilgang til moderne digitale tjenester som nettbank og mobilbank.

Sandnes Sparebank har et sterkt samfunnsengasjement og støtter lokale initiativer og prosjekter i regionen. Banken har også et fokus på bærekraftig utvikling og tilbyr grønne finansieringsalternativer for kunder som ønsker å investere i miljøvennlige prosjekter.

Historie

Sandnes Sparebank har en lang og stolt historie som strekker seg tilbake til 1875. Banken har gjennom årene vært en viktig aktør i regionen og har hatt stor betydning for lokalsamfunnet.

Opprinnelse

Sandnes Sparebank ble etablert den 4. desember 1875, da en gruppe voksne mennesker samlet seg utenfor skolehuset i sentrum av Sandnes. Banken ble etablert som en selvstendig bank med en sterk posisjon i regionen. Fra starten av var banken opptatt av å støtte opp om lokalsamfunnet og hjelpe til med å finansiere viktige prosjekter.

Vekst

Etter hvert som årene gikk, vokste Sandnes Sparebank seg stadig større. I dag har banken rundt 42 000 privatkunder og 5000 bedriftskunder. Banken er en av de ledende bankene i Rogaland og har en sterk posisjon i regionen. Banken har hovedkontor i Havnespeilet i Rådhusgata 3 i Sandnes, og har avdelingskontor i Handelens hus i Kongsgata 10 i Stavanger.

Sandnes Sparebank har gjennom årene vært opptatt av å tilby gode produkter og tjenester til kundene sine. Banken har også vært opptatt av å være en aktiv samfunnsaktør og har støttet opp om en rekke viktige prosjekter i regionen.

Tjenester

Banktjenester

Sandnes Sparebank tilbyr et bredt spekter av banktjenester for både privatpersoner og bedrifter. Blant de tilgjengelige tjenestene finner du:

  • Betalingsløsninger
  • Sparing og investering
  • Lån og kreditter
  • Forsikring
  • Valutaveksling

Banken har også et nettbasert kundesenter som gjør det enkelt å administrere kontoen din og utføre transaksjoner fra hvor som helst.

Forsikringstjenester

I tillegg til banktjenester, tilbyr Sandnes Sparebank også forsikringstjenester for både privatpersoner og bedrifter. Tjenestene inkluderer:

  • Bilforsikring
  • Hus- og innboforsikring
  • Reiseforsikring
  • Bedriftsforsikring

Banken samarbeider med flere forsikringsselskaper for å tilby de beste forsikringsløsningene til kundene sine.

Kundeservice

Sandnes Sparebank har et kundesenter som er tilgjengelig for å hjelpe deg med alle dine bankbehov. Kundesenteret er bemannet av dyktige og erfarne medarbeidere som er klare til å hjelpe deg med alt fra spørsmål om bankprodukter til tekniske problemer.

Kontaktinformasjon

Du kan kontakte Sandnes Sparebank på flere måter. Hvis du ønsker å avtale et møte med en rådgiver, kan du ringe banken på telefonnummeret 51676700 eller sende en e-post til [email protected] Du kan også besøke banken personlig på besøksadressen Sandesletta 21 A, 4050 Sola.

Spørsmål og svar

Hvis du har spørsmål om bankprodukter eller tjenester, kan du finne svar på mange vanlige spørsmål på Sandnes Sparebanks nettside. På nettsiden finner du også informasjon om bankens åpningstider, kontaktinformasjon og andre nyttige opplysninger.

Du kan også kontakte bankens kundesenter for å få hjelp med spørsmål eller problemer. Kundesenteret er åpent fra mandag til fredag fra kl. 10:00 til kl. 15:30. Hvis du ønsker å avtale et møte med en rådgiver utenom åpningstidene, kan du ringe banken på telefonnummeret 51676700 for å avtale en time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *