Bergen Kino: All informasjon | Priser og plassering

Bergen Kino er en av Norges eldste kinoer og har vært en viktig del av byens kulturliv i over 100 år. Kinoen har gjennomgått flere moderniseringer og oppgraderinger for å tilby de beste filmopplevelsene til publikum. Med flere saler og et bredt utvalg av filmer, er Bergen Kino et populært valg for filmelskere i byen.

Prisene og plasseringen av kinoen er tilgjengelig på deres offisielle nettside. Billettprisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og filmen som vises. Det finnes også ulike rabatter tilgjengelig for studenter, barn, og seniorer. Bergen Kino ligger i sentrum av byen og er lett tilgjengelig med offentlig transport eller til fots.

Uansett om du ønsker å se en ny storfilm eller en klassiker på det store lerretet, er Bergen Kino et flott sted å besøke. Med moderne teknologi og en koselig atmosfære, er det en perfekt måte å tilbringe en kveld med venner eller familie på. Besøk deres nettside for å se hva som vises og kjøpe billetter på forhånd.

Plassering

Bergen Kino ligger sentralt i Bergen sentrum og er lett tilgjengelig med offentlig transport. Her er informasjon om adressen og kartet for å finne frem til kinoen.

Adresse

Bergen Kino har to kinoer i Bergen sentrum. Det ene ligger på Magnus Barfotsgate 12, mens det andre ligger på Kjøttbasaren i Vetrlidsallmenningen 2. Begge kinoene har en sentral beliggenhet i byen, og det er enkelt å komme seg dit med buss, trikk eller til fots.

Kart

Det er enkelt å finne frem til Bergen Kino ved hjelp av kart. Kartene nedenfor viser veibeskrivelse til begge kinoene.

KinoAdresseKart
Bergen Kino Magnus BarfotMagnus Barfotsgate 12, 5015 BergenSe kart
Bergen Kino KjøttbasarenVetrlidsallmenningen 2, 5014 BergenSe kart

Priser

Bergen Kino tilbyr en rekke forskjellige priser og abonnementer for å passe til alle besøkendes behov og budsjett. Her er en oversikt over de forskjellige prisene og abonnementene som er tilgjengelige:

Billettpriser

Billettprisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvilken type film som vises. Her er en oversikt over de forskjellige billettprisene:

TidspunktPris
Hverdag før kl. 17:0095 kr
Hverdag etter kl. 17:00125 kr
Helg og helligdager135 kr
Studentpris95 kr

Det er også mulig å kjøpe billetter på nettet på forhånd, noe som kan gi rabatterte priser.

Abonnementer

Bergen Kino tilbyr også abonnementer for de som ønsker å besøke kinoen ofte. Her er en oversikt over de forskjellige abonnementene som tilbys:

  • Månedskort: Gir fri tilgang til alle forestillinger i en måned for en fast pris.
  • Klippekort: Gir en viss mengde billetter til en rabattert pris.
  • Studentabonnement: Gir fri tilgang til alle forestillinger i en måned til en rabattert pris for studenter.

Abonnementene kan kjøpes på nettet eller i kiosken på kinoen.

Program

Bergen Kino tilbyr et bredt utvalg av filmer og arrangementer for publikum i alle aldre. Her kan du finne både de nyeste filmene og klassikerne. Les videre for å finne ut mer om hvilke filmer som vises nå, hvilke som kommer snart, og spesielle arrangementer du ikke vil gå glipp av.

Nåværende filmer

Bergen Kino viser et bredt utvalg av filmer fra forskjellige sjangre. For tiden kan du se filmer som:

  • “Godzilla vs. Kong”
  • “Nomadland”
  • “The Father”
  • “Tom & Jerry”

Det er noe for enhver smak, så sjekk ut programmet for å finne ut mer om når filmene vises.

Kommende filmer

Bergen Kino har alltid de nyeste filmene på programmet. Her er noen av de kommende filmene som vil vises:

FilmUtgivelsesdato
“Black Widow”7. juli 2023
“Jurassic World: Dominion”22. juni 2023
“Avatar 2”20. desember 2024

Hold deg oppdatert på programmet for å få med deg de nyeste filmene.

Spesielle arrangementer

Bergen Kino har også spesielle arrangementer som ikke må gå glipp av. Her er noen av de kommende arrangementene:

  • “Harry Potter og De vises stein” maraton
  • Live opera: “La Traviata”
  • “Star Wars” dag

Sjekk ut programmet for å få med deg disse og andre spesielle arrangementer.

Fasiliteter

Bergen Kino har et bredt utvalg av fasiliteter som sørger for en behagelig og optimal kinoopplevelse for alle besøkende. Her er noen av de viktigste fasilitetene:

Salene

Bergen Kino har totalt 11 saler, som alle er utstyrt med det nyeste og mest avanserte teknologien. Salene har god plass mellom setene, og det er derfor god benplass for alle besøkende. I tillegg er salene utstyrt med behagelige seter som gir optimal sittekomfort. Salene har også god ventilasjon, slik at temperaturen i salen alltid er behagelig for publikum.

Mat og drikke

Bergen Kino har et bredt utvalg av mat og drikke som kan nytes under filmen. Kiosken tilbyr alt fra popcorn og brus til godteri og snacks. Det er også mulig å kjøpe øl og vin på utvalgte visninger. Det er tillatt å ta med egen mat og drikke inn i salene, men det er ikke tillatt å ta med alkoholholdige drikker.

Handikaptilgang

Bergen Kino har god tilrettelegging for personer med funksjonsnedsettelse. Alle saler har plass til rullestoler, og det er heis til alle etasjer. Kinoen har også døve- og hørselshjelpemidler tilgjengelig, samt at det er mulig å låne rullestoler og andre hjelpemidler ved behov. Personalet på kinoen er også opplært til å hjelpe personer med funksjonsnedsettelse på en best mulig måte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *