Norheim Bussterminal: Ruter, Rutetider og All Informasjon

Norheim Bussterminal er et viktig knutepunkt for kollektivtransport i Haugesund-området. Bussterminalen ligger i Norheim, og betjener flere bussruter som går til og fra Haugesund sentrum, Vormedal, Austmannavegen, Ramsdalen, Skåredalen og Amanda. Ruter er det ledende kollektivselskapet i Oslo og Akershus, og har også ansvaret for kollektivtrafikken i Haugesund.

Ruter tilbyr en rekke tjenester til reisende som ønsker å benytte seg av kollektivtransport i Haugesund-området. Dette inkluderer informasjon om rutetider, priser og billetter, samt sanntidsinformasjon om forsinkelser og endringer i kollektivtrafikken. På Ruters nettside og i Ruter-appen kan man enkelt finne informasjon om bussruter som går til og fra Norheim Bussterminal.

For å gjøre det enklere å planlegge reisen, tilbyr Ruter også en reiseplanlegger som viser den beste reiseruten fra A til B. Reiseplanleggeren tar hensyn til tidspunkt, avstand og tilgjengelige transportmidler, og gir deg all informasjonen du trenger for å komme deg dit du skal på en effektiv måte. Med Ruter og Norheim Bussterminal kan du enkelt komme deg rundt i Haugesund-området uten å måtte bekymre deg for parkering eller trafikkorker.

Norheim Bussterminal

Norheim Bussterminal er en av de største og travleste bussterminalene i Karmøy kommune. Det er et viktig knutepunkt for kollektivtransport i området og tilbyr en rekke fasiliteter for reisende.

Beliggenhet

Bussterminalen ligger på Norheim, omtrent 6 kilometer sørvest for Kopervik sentrum. Det er enkelt å komme seg til Norheim med buss, og det er også mulig å kjøre dit og parkere på en av de mange parkeringsplassene i området.

Tilgjengelighet

Bussterminalen er tilgjengelig for alle, uansett om man har nedsatt funksjonsevne eller ikke. Det er ramper og heiser tilgjengelig for rullestolbrukere, og det er også tilrettelagt for blinde og svaksynte med lydsignaler og taktil markering på plattformene.

Fasiliteter

Norheim Bussterminal tilbyr en rekke fasiliteter for reisende, inkludert:

  • Toaletter
  • Venterom
  • Kiosk
  • Informasjonsskranke

Det er også flere spisesteder og butikker i nærheten av bussterminalen.

Rutetider

Det er flere bussruter som går til og fra Norheim Bussterminal, inkludert rute 207 og rute 226. Rutetabeller og informasjon om avganger finnes på Ruters nettsider, og det er også mulig å bruke Ruters reiseplanlegger for å finne den beste reiseruten.

Ruter

Norheim Bussterminal er en av de største buss-stasjonene i Norge og gir passasjerer tilgang til et bredt utvalg av ruter som tilbyr transport til og fra ulike destinasjoner. Her er noen viktige ting å vite om ruter på Norheim Bussterminal:

Rutetilbud

Det er et bredt utvalg av ruter som tilbyr transport til og fra Norheim Bussterminal, inkludert lokale og regionale busser. Ruter som betjener Norheim Bussterminal inkluderer 224 og 226. Det er også mulig å reise til andre steder i landet fra Norheim Bussterminal ved å bytte til andre transportmidler, som tog eller båt.

Billettpriser

Billettprisene varierer avhengig av ruten, avstanden og reisetidspunktet. Det er en rekke billettalternativer tilgjengelig for passasjerer, inkludert enkeltbilletter og periodebilletter. Passasjerer kan også kjøpe billetter på forhånd online, fra billettautomater på stasjonen eller fra sjåføren på bussen.

Betaling

Passasjerer kan betale for billetter med kontanter eller kort på bussen, men det er også mulig å bruke mobilbetaling eller kontaktløs betaling på noen ruter. Det er viktig å merke seg at noen ruter kan kreve at passasjerer har gyldig billett før ombordstigning, så det er viktig å sjekke billettreglene for hver rute.

Busstasjon

Norheim Bussterminal er en viktig transportknutepunkt for Haugesund og områdene rundt. Stasjonen betjener flere bussruter som dekker store deler av regionen. Bussene går til og fra stasjonen hele dagen, og det er vanligvis et godt utvalg av avganger å velge mellom.

På Norheim Bussterminal finner du flere fasiliteter som gjør ventetiden mer behagelig. Det er en overbygd ventesone med benker og informasjonstavler som viser rutetider og annen relevant informasjon. Det er også toaletter og en kiosk som selger mat og drikke.

For de som trenger å kjøpe billetter, er det en Ruter billettmaskin på stasjonen. Maskinen tar imot både kontanter og kort, og du kan kjøpe enkeltbilletter eller dagspass. Det er også mulig å kjøpe billetter på mobilen ved å laste ned RuterBillett-appen.

RuteDestinasjon
201Til Stavanger via Kopervik
207Til Vikedal via Haugesund sentrum
NW400Til Bergen via Stord

Det er viktig å merke seg at rutetidene kan variere avhengig av tidspunktet på dagen og dagen i uken. Det er derfor alltid lurt å sjekke rutetabellen på forhånd for å planlegge reisen din.

For de som har spesielle behov, tilbyr Kolumbus assistert reise. Dette er en tjeneste for personer med funksjonsnedsettelser som trenger hjelp til å komme seg til og fra bussen. Det er også mulig å ta med sykkel på bussen, men det er begrenset plass, så det er lurt å sjekke plass tilgjengelighet på forhånd.

All informasjon

Kontaktinformasjon

For spørsmål om Norheim Bussterminal, kan du kontakte Ruter kundeservice på telefon: +47 400 01 200. Du kan også besøke Ruters nettside for mer informasjon om rutetider og annen relevant informasjon.

Tilleggsinformasjon

Norheim Bussterminal ligger i Karmøy kommune i Rogaland fylke. Bussterminalen er en viktig transportknutepunkt for reisende som ønsker å reise til forskjellige steder i kommunen og til andre byer i nærheten. Norheim Bussterminal har flere fasiliteter, inkludert toaletter og en kiosk som selger mat og drikke.

Rutetidene på Norheim Bussterminal kan variere avhengig av tid på døgnet og dag i uken. Det er viktig å sjekke rutetidene på forhånd for å planlegge reisen din. Du kan finne rutetider på Ruters nettside eller ved å kontakte Ruter kundeservice.

Hvis du har spesielle behov, som for eksempel rullestoltilgang, kan du kontakte Ruter kundeservice på forhånd for å få informasjon om tilgjengelighet på Norheim Bussterminal og på bussene som kjører til og fra terminalen.

Det er viktig å merke seg at det kan være avvik og forsinkelser i kollektivtrafikken, spesielt i perioder med dårlig vær eller ved tekniske problemer. Det er derfor lurt å sjekke Ruters nettside eller kontakte kundeservice for å få oppdatert informasjon om eventuelle avvik eller forsinkelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *