Helsfyr Bussterminal: All informasjon om Ruter og Rutetider

Helsfyr Bussterminal er en av de største bussterminalene i Oslo, og er et viktig knutepunkt for kollektivtransport i byen. Denne sentrale beliggenheten gjør det enkelt å komme seg til og fra Helsfyr, og det er mange ulike transportalternativer tilgjengelig. Ruter er det største kollektivselskapet i Oslo og Akershus, og de tilbyr omfattende rutetider og informasjon om kollektivtransport til og fra Helsfyr Bussterminal.

På deres nettside kan man finne oppdaterte rutetider, kart over området og informasjon om eventuelle forsinkelser eller avvik i trafikken. Det er også mulig å kjøpe billetter direkte fra Ruter-appen, som gir enkel og praktisk tilgang til kollektivtransporten i Oslo og Akershus. Uansett om man skal til eller fra Helsfyr Bussterminal, er det viktig å ha god oversikt over rutetider og transportalternativer. Ved å bruke Ruters nettside og app, kan man enkelt finne all nødvendig informasjon om kollektivtransporten i Oslo og Akershus, og sikre en smidig og effektiv reise til og fra Helsfyr Bussterminal.

Hva er Helsfyr Bussterminal?

Helsfyr Bussterminal er en stor bussterminal som ligger i Helsfyr-området i bydel Gamle Oslo i Oslo. Det er et sentralt trafikknutepunkt for kollektivtransport i Oslo, og betjener mange busslinjer og T-banelinjer. Bussterminalen er en del av Ruters kollektivtransportnettverk, og er en viktig hub for reisende som skal til og fra Oslo.

På Helsfyr Bussterminal kan reisende finne informasjon om rutetider, billettpriser, og andre tjenester som tilbys av Ruter. Det er også mulig å kjøpe billetter og lade Ruter-kort på terminalen. Bussterminalen har mange avganger og ankomster hver dag, og er åpen 24 timer i døgnet.

Helsfyr Bussterminal har mange fasiliteter for reisende, inkludert toaletter, kafeer, og butikker. Det er også et parkeringshus i nærheten av terminalen for de som kommer med bil.

Ruter og rutetider

Helsfyr Bussterminal er et viktig transportknutepunkt i Oslo, og det er mange forskjellige ruter som går til og fra stasjonen. Det er viktig å vite hvordan man kan finne rutetider og informasjon om hvilke ruter som går fra Helsfyr Bussterminal.

Hvordan finne rutetider for Helsfyr Bussterminal?

Det er flere måter å finne rutetider for Helsfyr Bussterminal. En av de beste måtene er å bruke Ruters reiseplanlegger på nettet. Her kan man enkelt søke etter ruter fra Helsfyr Bussterminal til andre steder i Oslo og Akershus, og finne informasjon om tidspunkter og overgangsmuligheter.

Man kan også laste ned Ruters app på mobiltelefonen for å få tilgang til rutetider og annen informasjon om kollektivtrafikk i Oslo og Akershus.

Hvilke ruter går fra Helsfyr Bussterminal?

Helsfyr Bussterminal betjener en rekke forskjellige ruter, inkludert buss, trikk, t-bane og tog. Noen av de mest populære rutene fra Helsfyr Bussterminal inkluderer buss 100, 300 og 400, trikk 18 og t-bane 1 og 4.

Det er også mange lokale ruter som går fra Helsfyr Bussterminal til forskjellige deler av Oslo og Akershus. Det er viktig å sjekke rutetider og informasjon om hvilke ruter som går fra Helsfyr Bussterminal, slik at man kan planlegge reisen på best mulig måte.

Hva er rutetidene for bussene fra Helsfyr Bussterminal?

Rutetidene for bussene fra Helsfyr Bussterminal varierer avhengig av hvilken rute man tar og hvilken tid på døgnet det er. Det er viktig å sjekke rutetider på forhånd, slik at man kan planlegge reisen og unngå å vente unødvendig lenge på bussen.

Ruter har også sanntidsinformasjon tilgjengelig på nettet og i appen, slik at man kan se nøyaktig når bussen vil komme til holdeplassen. Dette kan være spesielt nyttig hvis man er i ferd med å gå ut døren og vil unngå å vente i kulden eller regnet.

Beliggenhet og tilgjengelighet

Hvordan komme seg til Helsfyr Bussterminal med offentlig transport?

Helsfyr Bussterminal ligger i bydelen Gamle Oslo i Oslo kommune. Det er flere måter å komme seg dit med offentlig transport. Det er enkelt å finne rutetider og reiseplanlegging på Ruter sin nettside. Her kan man finne informasjon om buss, trikk, t-bane og tog.

For å komme seg til Helsfyr Bussterminal med buss, kan man ta buss nummer 21 eller 28. Disse bussene stopper rett utenfor bussterminalen. Det er også mulig å ta trikk nummer 18 eller 19 til Helsfyr trikkeholdeplass, som ligger like ved bussterminalen.

Dersom man ønsker å ta t-banen, kan man ta linje 1, 2 eller 4 til Helsfyr t-banestasjon. Denne ligger også i nærheten av bussterminalen.

Hvordan komme seg til Helsfyr Bussterminal med bil?

Dersom man ønsker å kjøre til Helsfyr Bussterminal, kan man ta avkjørsel 3B fra E6 mot Helsfyr. Deretter følger man skiltingen mot Helsfyr Bussterminal.

Det er flere parkeringsplasser i området rundt Helsfyr Bussterminal. Det er også mulig å parkere i parkeringshuset på Helsfyr Torg, som ligger like ved bussterminalen.

Det er viktig å merke seg at det kan være begrenset med parkeringsplasser i området, spesielt i travle perioder. Det kan derfor være lurt å vurdere å ta offentlig transport hvis det er mulig.

Busstasjon

Helsfyr Bussterminal er en av de største og mest travle bussterminalene i Oslo. Det er en viktig knutepunkt for kollektivtransport i Oslo og Akershus, og det er enkelt å komme seg til og fra bussterminalen.

På Helsfyr Bussterminal finner du en rekke ulike bussruter som tar deg til ulike destinasjoner i Oslo og Akershus. Det er også mulig å ta buss til Oslo Lufthavn Gardermoen fra bussterminalen.

For å finne ut hvilken buss du skal ta og når bussen går, kan du sjekke rutetabellene på Ruters nettsider eller bruke Ruter-appen. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på Ruters nettsider eller i Ruter-appen, eller du kan kjøpe billett på bussen.

På Helsfyr Bussterminal finner du også en rekke fasiliteter, inkludert toaletter, venterom og kiosker. Det er også mulig å leie sykler på bussterminalen, og det er sykkelparkering tilgjengelig.

Hvis du skal reise videre med tog, kan du enkelt ta t-banen fra Helsfyr T-banestasjon som ligger like ved bussterminalen.

Annet informasjon

Hvilke fasiliteter finnes på Helsfyr Bussterminal?

Helsfyr Bussterminal har flere fasiliteter som gjør det enklere og mer behagelig for passasjerene å reise. Det finnes både toaletter og venterom på stedet, og det er også mulig å kjøpe mat og drikke fra kiosken. For de som ønsker å lade opp elektroniske enheter, finnes det også ladestasjoner tilgjengelig.

Er det parkeringsmuligheter på Helsfyr Bussterminal?

Ja, det finnes parkeringsmuligheter på Helsfyr Bussterminal. Det er en stor parkeringsplass tilgjengelig hvor man kan parkere bilen mens man tar bussen videre.

Hva er prisene for å parkere på Helsfyr Bussterminal?

Prisene for å parkere på Helsfyr Bussterminal varierer avhengig av hvor lenge man ønsker å parkere. For en time koster det 25 kroner, mens for et døgn koster det 150 kroner. Det er også mulig å kjøpe ukes- eller månedskort for parkering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *