Narvik Bussterminal: Alt om Ruter og Rutetider

Narvik Bussterminal er en travel transportknutepunkt som forbinder byen Narvik med andre deler av Norge. Bussterminalen er en del av det offentlige transportsystemet Ruter, som tilbyr kollektivtransport i Oslo og Akershus. Ruter har også faste ruter til Narvik Bussterminal, og du kan finne all informasjon du trenger om rutetider og priser på deres nettside.

For de som trenger å reise til Narvik lufthavn, tilbyr Flybussen Narvik faste ruter mellom Narvik sentrum og flyplassen. Du kan finne all informasjon om Flybussen Narvik på deres nettside, inkludert rutetider og priser. Hvis du ønsker å utforske Ofoten-regionen, kan du også finne rutetabeller for buss i Ofoten på Reis Nordlands nettside.

Uansett om du er en lokal innbygger eller en besøkende, kan du enkelt planlegge reisen din til og fra Narvik Bussterminal ved å bruke disse ressursene. Med pålitelige rutetider og priser, kan du være sikker på å komme deg dit du skal i tide og til en rimelig pris.

Narvik Bussterminal

Narvik Bussterminal ligger i sentrum av byen og er en viktig transportknutepunkt for reisende i Ofoten-området. Bussterminalen har moderne fasiliteter og tilbyr gode forbindelser til andre deler av Nord-Norge.

Beliggenhet

Narvik Bussterminal ligger i sentrum av byen, i nærheten av kjøpesenteret Amfi Narvik og Narvik Krigsmuseum. Terminalen er også i nærheten av Narvik jernbanestasjon, som gir reisende muligheten til å fortsette reisen med tog.

Ruter og Rutetider

Narvik Bussterminal har et bredt utvalg av ruter til ulike destinasjoner i Ofoten-området og Nord-Norge. Reisende kan velge mellom lokale busser og langdistanseruter. Rutetidene varierer avhengig av ruten, men det er vanligvis hyppige avganger gjennom hele dagen.

RuteDestinasjonRutetider
100Fauske – NarvikHyppige avganger gjennom dagen
300Leknes – NarvikEn avgang per dag kl. 8:10

Praktisk Informasjon

Det er en rekke fasiliteter tilgjengelig på Narvik Bussterminal for å gjøre reisen mer komfortabel. Terminalen har toaletter, en kafé, og en billettautomat. Reisende kan også kjøpe billetter på nett eller via mobilappen til Reis Nordland.

Tilgjengelighet

Narvik Bussterminal har tilgjengelighet for alle, uansett om man kommer med bil eller kollektivtransport. Her er informasjon om parkering og kollektivtransport som kan være nyttig for deg.

Parkering

Det finnes flere parkeringsmuligheter i nærheten av Narvik Bussterminal. Det er både gateparkering og parkeringshus i området. Det nærmeste parkeringshuset er City Parkering, som ligger kun noen minutters gange fra bussterminalen. Prisene varierer avhengig av tid på døgnet og dag i uken. Det er også mulig å parkere på Narvik Storsenter, som ligger i gangavstand fra bussterminalen.

Det er viktig å merke seg at det kan være begrenset med parkeringsplasser i området, spesielt i perioder med stor pågang. Det kan derfor være lurt å planlegge parkering på forhånd, eller å velge kollektivtransport som alternativ.

Kollektivtransport

Narvik Bussterminal er et knutepunkt for kollektivtransport i Narvik-området. Herfra går det busser til både lokale og regionale destinasjoner. Det er også mulig å ta toget fra Narvik stasjon, som ligger i gangavstand fra bussterminalen.

For å finne riktig buss eller tog kan det være lurt å bruke en reiseplanlegger. Ruter tilbyr en reiseplanlegger på nettsiden sin, som gir deg informasjon om rutetider, priser og reisetid. Det er også mulig å laste ned en app som gir deg sanntidsinformasjon om bussene.

For de som har behov for tilrettelagt transport, tilbyr Troms fylkestrafikk en dør-til-dør tjeneste. Dette kan være en god løsning for personer med nedsatt funksjonsevne eller andre behov for spesiell tilrettelegging.

Tjenester

Narvik Bussterminal tilbyr en rekke tjenester for passasjerene, inkludert toaletter, caféer og restauranter, og butikker. Her er en oversikt over de forskjellige tjenestene:

Toaletter

Passasjerene kan benytte seg av toaletter på Narvik Bussterminal. Toalettene er gratis å bruke og blir regelmessig rengjort for å sikre en ren og hygienisk opplevelse for alle.

Caféer og Restauranter

Det er flere caféer og restauranter tilgjengelig på Narvik Bussterminal. Her kan passasjerene kjøpe alt fra en enkel kopp kaffe til et fullt måltid. Utvalget av mat og drikke varierer fra sted til sted, men det er noe for enhver smak.

Butikker

Det er også flere butikker på Narvik Bussterminal. Her kan passasjerene kjøpe alt fra aviser og magasiner til suvenirer og snacks. Butikkene har et bredt utvalg av varer og er åpne fra tidlig morgen til sent på kveld, slik at passasjerene kan handle når det passer dem best.

Busstasjon

Narvik Bussterminal er et knutepunkt for offentlig transport i Narvik. Busstasjonen ligger sentralt i byen og har gode forbindelser til både lokal- og regionale ruter. På busstasjonen finner du også en rekke fasiliteter, inkludert toaletter, sitteplasser og en kiosk.

Busstasjonen betjener flere bussruter, inkludert regionale ruter som går til Bodø, Fauske og Harstad. Det er også flere lokale ruter som går til ulike deler av Narvik kommune, inkludert Beisfjord, Kjøpsvik og Ballangen.

Rutetabeller for alle bussrutene som betjener Narvik Bussterminal kan enkelt finnes på Ruter sin nettside. Rutetabellene er tilpasset vanlige printerark (A4), slik at du kan skrive dem ut. Hvis du ikke har mulighet til å skrive ut rutetabellene selv, kan du besøke kundesenteret til Ruter S eller servicepunktene for å få en utskrift. Alternativt kan du ringe Ruter på telefon 22 05 70 70 (vanlig takst) eller 177 for å få hjelp til å finne riktig rute og rutetid.

Hvis du trenger hjelp til å finne riktig bussrute eller har spørsmål om transport i Narvik, kan du også besøke Narvik Turistkontor, som ligger i nærheten av busstasjonen. Der vil du kunne få hjelp og veiledning fra turistkontorets ansatte.

Sikkerhet

Narvik Bussterminal er opptatt av å tilby en trygg og sikker reiseopplevelse for alle sine passasjerer. Derfor har de satt i gang flere tiltak for å sikre at alle som bruker bussene deres, kan føle seg trygge og ivaretatt.

Overvåkning

For å sikre at bussene og stasjonen er trygge, er det installert overvåkningskameraer på ulike steder rundt omkring på stasjonen. Disse kameraene er plassert på strategiske steder og gir et godt overblikk over området. Dette gir både passasjerer og ansatte en økt trygghetsfølelse.

Nødprosedyrer

Narvik Bussterminal har også utarbeidet en nødprosedyre som de følger dersom det skulle oppstå en nødsituasjon. Alle ansatte på stasjonen er opplært i denne prosedyren, og de vil kunne håndtere situasjonen på en trygg og effektiv måte. I tillegg er det også tilgjengelig brannslokkingsapparater og førstehjelpsutstyr på stasjonen.

Passasjerer oppfordres til å følge med på informasjonen som blir gitt på stasjonen og i bussene, og til å melde fra til sjåfør eller ansatte dersom de skulle oppleve noe mistenkelig eller ubehagelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *