Lyse mail

Lysepost er en avdeling av Lyse-selskapet, som er et av de største fornybare vannkraftselskapene i landet. Lyse har mange grupper som det har ansvaret for å tilby mye mer enn en fornybar energitjeneste til landet, blant dem er postgruppen som tillater utveksling av informasjon hovedsakelig mellom bedrifter, dette gjennom konfigurasjonen av Altibox e-post som er en av de sikreste e-postene i Norge og som brukes av mange bedrifter og bedriftsgrupper, i dette tilfellet Lyse-post.

Ved hjelp av Altibox innenfor Lyse-postplattformen vil du ha mulighet til å både motta og sende informasjon mellom e-post, enten digitalt eller dersom saken tilsier at du kan bruke din personlige leveringstjeneste fysisk, alt under beskyttelse av Altibox og Lyse mail, dette for å kunne beskytte sine kunder og gi dem en fullstendig transparent og personlig service fordi dens oppgave er å kunne tilby en pålitelig tjeneste for enhver innbygger i Norge og omgivelsene.

Kontakt

Det viktigste i denne typen bedrifter er kommunikasjonen at det kan være kommunikasjonskanaler som letter informasjonen mellom kundene og bedriften, mange ganger kan man se at det er plattformer som har tilbudt en tjeneste som ligner på dette i mange år, men de har ikke elektroniske kommunikasjonskanaler, kun ansikt til ansikt, noe som gjør det svært vanskelig for å være effektiv kommunikasjon og det kan oppstå problemer mellom bedrift og oppdragsgiver. Lyse mail ønsker å eliminere denne kommunikasjonsbarrieren og kunne hjelpe klienten direkte ved tvil.

De viktigste kommunikasjonsmidlene vil være følgende:

Hvordan opprette en konto i Lyse mail?

For å kunne opprette en konto og kunne bruke Lyse-posttjenestene er veldig enkelt, og du trenger bare å ha en e-post, det første du må gjøre er å gå inn på Lyse-postplattformen og øverst til høyre ser vi for seksjonsprofilen, ved å trykke på profilen vil du gå direkte til et annet vindu hvor du vil ha muligheten til å angi en e-post og et passord for å konfigurere, etter at vi har opprettet e-posten og passordet trenger du bare å trykke på registrer-knappen .

Etter at e-posten og passordet ditt er opprettet, må du aktivere det. For å gjøre det, må du trykke på alternativet som finnes under registreringsalternativet, så må du bare skrive inn e-postadressen som brukes og en melding vil bli sendt til deg slik at at du kan aktivere kontoen. , og så enkelt kan du aktivere og bruke en konto på Lyse-postplattformen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *